Įkraunama...
Įkraunama...

Romainių, Vijūkų, Užliedžių ir Giraitės

QUOTE(a79 @ 2013 12 01, 12:36)
Ar ta puiki kirpėja kerpa ilgaplaukius berniukus? Mažylį reik apkirpt (tiesa mano mažylis tuoj bus 7 m, bet man jis vis tiek mažylis  lotuliukas.gif )

Kiek pavyksta susitart, pati kasas "apskabau", bet norėtųsi, kad rimčiau kas padirbėtų.
Kažkaip nepavyksta nieko rast, kad žmoniškai apkirptų. Po paskutinio karto, tai vos neverkiau - taip sugadino visą "plaukuoseną", laukiau nesulaukiau, kada ataugs ir pati dailinau. Gerai, kad buvo likę iš ko  lotuliukas.gif

Jei i ta tema tai as jau kelis metus kerpuos pas kirpeja Sargenuose, niekada dar nesiskundziau jos darbu. smile.gif ir gan netoli pries silo parduotuve. smile.gif jei ka sudomintu galeciau kontaktus duoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2013 12 01, 11:36)
Ar ta puiki kirpėja kerpa ilgaplaukius berniukus? Mažylį reik apkirpt (tiesa mano mažylis tuoj bus 7 m, bet man jis vis tiek mažylis  lotuliukas.gif )

Kiek teko matyti, tai abi ten dirbančios kirpėjos kerpa vaikus.
Atsakyti
QUOTE(Selina @ 2013 12 01, 16:51)
Kiek teko matyti, tai abi ten dirbančios kirpėjos kerpa vaikus.

Kad kerpa vaikus, tai dar ne viskas mirksiukas.gif Man reikia kirpėjos, kuri galėtų ir, svarbiausia, mokėtų, ilgaplaukį berniuką nukirpt . Kiek kirpėjų perėjom, tai nelabai yra kuom džiaugtis doh.gif

Kirpčiukus ir iš ilgio jau pati įgudau patrumpint, bet kartais to maža lotuliukas.gif Kitą savaitę bandysim naują "tašką".

Ot auginu vyrukus, vienas kasas augina, antrasis trumpina kiek beišgali lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 01 gruodžio 2013 - 18:00
Gal galite pasakyti kiek m3 dujų per lapkritį sudeginote ir kiek m2 šildote? Kažkaip man daugokai atrodo, nors dar negyvename g.gif vyras vis nemažino šilumos, nes dažomos ir glaistomos sienas. Tai 21-22 laipsniai laikomi, drėgmė aišku didelė... tai gavosi 70m2 sudeginom 145 m3. Gal reikia mažinti laipsnius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Išmanioji: 01 gruodžio 2013 - 19:20
QUOTE(Išmanioji @ 2013 12 01, 20:18)
Gal galite pasakyti kiek m3 dujų per lapkritį sudeginote ir kiek m2 šildote? Kažkaip man daugokai atrodo, nors dar negyvename  g.gif vyras vis nemažino šilumos, nes dažomos ir glaistomos sienas. Tai 21-22 laipsniai laikomi, drėgmė aišku didelė... tai gavosi 70m2 sudeginom 145 m3. Gal reikia mažinti laipsnius?

Mes si men uz 300m2 sumokejom 500 lt, kubais nepasakysiu. Bet mums ne pirmas ruduo. Kiek zinau pirmi metai buna brangiausi.
Atsakyti
QUOTE(Išmanioji @ 2013 12 01, 19:18)
Gal galite pasakyti kiek m3 dujų per lapkritį sudeginote ir kiek m2 šildote? Kažkaip man daugokai atrodo, nors dar negyvename  g.gif vyras vis nemažino šilumos, nes dažomos ir glaistomos sienas. Tai 21-22 laipsniai laikomi, drėgmė aišku didelė... tai gavosi 70m2 sudeginom 145 m3. Gal reikia mažinti laipsnius?

nemazinkit, nes manau pelesis isimestu g.gif arba dregmes surinkikli pastatykit mirksiukas.gif bet elektra suks/ koks galingumas g.gif nzn kas pigiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2013 12 01, 12:36)

Kiek pavyksta susitart, pati kasas "apskabau", bet norėtųsi, kad rimčiau kas padirbėtų.
Kažkaip nepavyksta nieko rast, kad žmoniškai apkirptų. Po paskutinio karto, tai vos neverkiau - taip sugadino visą "plaukuoseną", laukiau nesulaukiau, kada ataugs ir pati dailinau. Gerai, kad buvo likę iš ko  lotuliukas.gif

mes visad važiuojam į "mažylių kirpyklą" savanoriuose. ten moka su jais užsiimti ir aplinka pritaikyta mirksiukas.gif bet mano panelė jau didelė, eisim gal į moterų daugiau ax.gif
jei reiktų, turiu tel nr
Atsakyti
o mažyliuų kirpykloj apkirptų 8 mėn kūdikį? jau kasos lipa ant ausų sūnui,ir matosi jog jį nervuoja tie plaukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 12 02, 10:16)
o mažyliuų kirpykloj apkirptų 8 mėn kūdikį? jau kasos lipa ant ausų sūnui,ir matosi jog jį nervuoja tie plaukai  g.gif

manau taip
na, mes pradėjom eit vyresnės. pamėginkit paskambinti
kai aš jai papasakojau, kad saviškę mažą kirpdavau miegančią, nes kitaip neįmanoma buvo, tai pakraupo lotuliukas.gif
https://www.facebook...la/285256772244 pamėginki paskambinti 4u.gif
Atsakyti
nu jo.. aš ir galvojau gal miegančiam nukirpti biggrin.gif o kiek mokat už kirpimą?
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 12 02, 10:42)
nu jo.. aš ir galvojau gal miegančiam nukirpti  biggrin.gif  o kiek mokat už kirpimą?

senokai buvom.. bet berods 20-25lt, bet mes kerpam galiukus ir kirpčiukus mergaitei, nes ilgi plaukai... tuo pačiu visuomet padaro kokį gražų pynimą ar pan., pakvėpina tai tokiai panai ko daugiau reikia thumbup.gif
ten man rodos pas juos kainynas yra, tai kiek žiūrėjau kainos nebaisios - brnagiau tik verkiančio kirpimas lotuliukas.gif nors galima jas suprasti bigsmile.gif berniukų kirpimas rodos pigiau nei merginų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 12 02, 10:16)
o mažyliuų kirpykloj apkirptų 8 mėn kūdikį? jau kasos lipa ant ausų sūnui,ir matosi jog jį nervuoja tie plaukai  g.gif

Tikrai apkirptu, as saviski panasaus amziaus ten ir nuveziau pirma kart. Ju albume yra net musu foto. Lankomes ten iki siol. https://www.facebook...5...e=3
Atsakyti