Įkraunama...
Įkraunama...

Romainių, Vijūkų, Užliedžių ir Giraitės

QUOTE(Jurgel @ 2013 11 29, 11:20)
drinks_cheers.gif  ir man smagu pačiai už kokią nors paslaugą savo pinigus kaimynei nunešti, o ne kažkam nepažįstamam. Tik džiaugiuosi kad žmonės kažką veikia, daro, ne tik verkia ir skundžiasi.
Ir naujokės visos labai laukiamos 4u.gif

Aciu uz palaikyma:) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ir man reklamos reikia biggrin.gif Gal Giraitėje kirpėjų yra? Reikės kirpti besiriečiančius plaukus doh.gif Arba gal žinote kokią nors gerą kirpėją iš Šilainių? Reikės tik nuo kokio vasario ar kovo, bet jau pradedu rūpintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Išmanioji @ 2013 11 29, 12:16)
Na ir man reklamos reikia  biggrin.gif  Gal Giraitėje kirpėjų yra? Reikės kirpti besiriečiančius plaukus  doh.gif Arba gal žinote kokią nors gerą kirpėją iš Šilainių? Reikės tik nuo kokio vasario ar kovo, bet jau pradedu rūpintis smile.gif

Kirpėjų jei nekystu nėra..na bent nesireklamavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Išmanioji @ 2013 11 29, 12:16)
Na ir man reklamos reikia  biggrin.gif  Gal Giraitėje kirpėjų yra? Reikės kirpti besiriečiančius plaukus  doh.gif Arba gal žinote kokią nors gerą kirpėją iš Šilainių? Reikės tik nuo kokio vasario ar kovo, bet jau pradedu rūpintis smile.gif

Užliedžiuose yra grožio salonas Ibela. Dirba labai puiki kirpėja Liuba. Šiaip ten yra dvi kirpėjos.
Atsakyti
QUOTE(Selina @ 2013 11 29, 13:40)
Užliedžiuose yra grožio salonas Ibela. Dirba labai puiki kirpėja Liuba. Šiaip ten yra dvi kirpėjos.

apie ta Liuba jau kazkur skaiciau, kad tipo gerai kerpa. Gal kokius kontaktus turite?

O siaip tai geras- tema atgijo thumbup.gif
Nors taip besizodziuojanciu dar cia niekad nebuvo g.gif
Atsakyti
Jeigu jau apie skelbimu tai apie skelbimus lotuliukas.gif Ieškom šaldytuvo meistro..gal kuri žinot patikima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selina @ 2013 11 29, 13:40)

man irgi aktualu, nerandu jų tinklalapio, įdomu kokios ten daugiau paslaugos ir kainos g.gif gal kuri žinotm pasipasakokit 4u.gif
Atsakyti
Ten dirba dvi kirpėjos, manikiūristė, kosmetologė - visažistė. Taip pat yra stovimas soliariumas. Lankausi čia kelis metus. Labai smagu, kad visos grožio paslaugos vietoje. Internetinio puslapio jie neturi. Adresas: Ledos 27 D, Užliedžiai. Tel.:
863872570
Atsakyti
Sveikutės,
Nieko sau, tema kaip atgijo bigsmile.gif Na bet taip ir nesupratau dėl ko čia stafisss taip supyko blink.gif Taigi kaip tik smagu zinot kas ka veikia tavo rajone ir ko gali gaut nesitrenkdamas į kitą galą. Aš tai tik už, kad pasisakytų kaimynės kas ko turi ir kas ką daro 4u.gif Gyvenkime draugiškai ir nesipykim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Selina @ 2013 11 29, 17:22)
Ten dirba dvi kirpėjos, manikiūristė, kosmetologė - visažistė. Taip pat yra stovimas soliariumas. Lankausi čia kelis metus. Labai smagu, kad visos grožio paslaugos vietoje. Internetinio puslapio jie neturi. Adresas: Ledos 27 D, Užliedžiai. Tel.:
863872570

dėkui
Atsakyti
Facebuke yra Ibela grozio salonas. As vis gundausi ten nuvaziuot. Kita savaite jauciu uzsuksiu i soliariuma ir viska apsiziuresiu, nes man kirpejos paslaugu taip pat jau reiktu.
Atsakyti
QUOTE(Selina @ 2013 11 29, 12:40)

Ar ta puiki kirpėja kerpa ilgaplaukius berniukus? Mažylį reik apkirpt (tiesa mano mažylis tuoj bus 7 m, bet man jis vis tiek mažylis lotuliukas.gif )

Kiek pavyksta susitart, pati kasas "apskabau", bet norėtųsi, kad rimčiau kas padirbėtų.
Kažkaip nepavyksta nieko rast, kad žmoniškai apkirptų. Po paskutinio karto, tai vos neverkiau - taip sugadino visą "plaukuoseną", laukiau nesulaukiau, kada ataugs ir pati dailinau. Gerai, kad buvo likę iš ko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 01 gruodžio 2013 - 11:36