Įkraunama...
Įkraunama...

Romainių, Vijūkų, Užliedžių ir Giraitės

Gal kuri i Suvalkus planuoja vykti artimiausiu metu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JuditaBuz @ 2013 11 27, 19:44)
Nieks cia nereklamuoja biggrin.gif tiesiog pritariau , kad skanus smile.gif o pati brangioji reklamuojat irgi taip kad gal nevarykit cia ant tu naujokiu smile.gif visada pagalvokit apie save smile.gif

QUOTE(jozeta @ 2013 11 27, 23:49)
Pritariu;) Tiesiog jei kazka zinai tai ir daliniesi, nematau nieko blogo tame:)

Aš nereklamuoju, nes taip ir sakau, kad numerio neturiu paprašysiu, kad IP adresus patikrintų ir tuomet už reklamavimą tave užblokuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Charming @ 2013 11 28, 11:50)
Jei nerastumet ir as turiu, galeciau paskolint 4u.gif

ačiū, o kokį personažą turite? dar reiks atsiklaust savo artistės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2013 11 28, 12:43)
Aš nereklamuoju, nes taip ir sakau, kad numerio neturiu paprašysiu, kad IP adresus patikrintų ir tuomet už reklamavimą tave užblokuos  lotuliukas.gif

Nelabai suprantu ko jūs čia taip pasiutot? Nes tokiu atveju čia pusė temos žinučių kažką reklamuoja. Negi gaila kad kaimynai naudinga info pasidaina kur ką gero nusipirkti gaima, kur nagus susitvarkyti, kur dar kažkokią paslaugą įsigyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2013 11 28, 15:40)
Nelabai suprantu ko jūs čia taip pasiutot? Nes tokiu atveju čia pusė temos žinučių kažką reklamuoja. Negi gaila kad kaimynai naudinga info pasidaina kur ką gero nusipirkti gaima, kur nagus susitvarkyti, kur  dar kažkokią paslaugą įsigyti?  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2013 11 28, 16:40)
Nelabai suprantu ko jūs čia taip pasiutot? Nes tokiu atveju čia pusė temos žinučių kažką reklamuoja. Negi gaila kad kaimynai naudinga info pasidaina kur ką gero nusipirkti gaima, kur nagus susitvarkyti, kur  dar kažkokią paslaugą įsigyti?  g.gif

Man nepatinka, kai prisiregistruoja tik tam, kad save reklamuoti. Nieko prieš neturiu, kai pats žmogus, kuris kažką parduoda ar moka daryti, pavyzdžiui, manikiūrą daro taip ir parašo, kad jis atlieka tas paslaugas, dar nuorodą įdeda. Tai gal man irgi susikurti kelias anketas ir pradėti reklamuoti, oi atsiprašau, pasidalinti kontaktais ir parašyti kokius skanius tortus gamina kaimynė t.y. aš lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2013 11 28, 16:31)
Man nepatinka, kai prisiregistruoja tik tam, kad save reklamuoti. Nieko prieš neturiu, kai pats žmogus, kuris kažką parduoda ar moka daryti, pavyzdžiui, manikiūrą daro taip ir parašo, kad jis atlieka tas paslaugas, dar nuorodą įdeda. Tai gal man irgi susikurti kelias anketas ir pradėti reklamuoti, oi atsiprašau, pasidalinti kontaktais ir parašyti kokius skanius tortus gamina kaimynė t.y. aš  lotuliukas.gif  doh.gif

Miela stafisss, turbūt Jums geriau kur kitur savo pasipiktinimus lieti g.gif Aš tai džiaugiuos visom šauniom kaimynėm, kurios moka ir gali pinigėlių net būdamos namie uždirbti drinks_cheers.gif O kitom to nemokančiom, tuo pačiu puiki galimybė dalį reikiamų paslaugų gauti vietoj.
Atsakyti
QUOTE(Krist@ @ 2013 11 28, 21:51)
Miela stafisss, turbūt Jums geriau kur kitur savo pasipiktinimus lieti  g.gif  Aš tai džiaugiuos visom šauniom kaimynėm, kurios moka ir gali pinigėlių net būdamos namie uždirbti drinks_cheers.gif  O kitom to nemokančiom, tuo pačiu puiki galimybė dalį reikiamų paslaugų gauti vietoj.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krist@ @ 2013 11 28, 23:51)
Miela stafisss, turbūt Jums geriau kur kitur savo pasipiktinimus lieti  g.gif  Aš tai džiaugiuos visom šauniom kaimynėm, kurios moka ir gali pinigėlių net būdamos namie uždirbti drinks_cheers.gif  O kitom to nemokančiom, tuo pačiu puiki galimybė dalį reikiamų paslaugų gauti vietoj.

Čia bet kuri gali rašyti ką nori, taip, kad jeigu nepatinka galite mano postus praleisti ir toliau džiaugtis gyvenimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2013 11 28, 22:54)
Čia bet kuri gali rašyti ką nori, taip, kad jeigu nepatinka galite mano postus praleisti ir toliau džiaugtis gyvenimu smile.gif

Labai jau pikta Jus esate smile.gif gal norit kavos atsigert , mielai pakviesciau smile.gif o naujas zmogus juk turi nuo kazko pradeti smile.gif ir visa tai tik bendravimu smile.gif kaip tik reikia palaikymo is Jusu senbuviu o ne iskart smerkimo smile.gif pagalvokit ar jus nebuvot naujoke smile.gif gero vakaro smile.gif o del kavos as rimtai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JuditaBuz @ 2013 11 28, 22:13)
Labai jau pikta Jus esate smile.gif gal norit kavos atsigert , mielai pakviesciau smile.gif o naujas zmogus juk turi nuo kazko pradeti smile.gif ir visa tai tik bendravimu smile.gif kaip tik reikia palaikymo is Jusu senbuviu o ne iskart smerkimo smile.gif pagalvokit ar jus nebuvot naujoke smile.gif gero vakaro smile.gif o del kavos as rimtai smile.gif

Taip iseina kad naujokai kaip peles po sluota turi sedet ir nieko nekomentuot:) pasijutau kaip mokykloj smile.gif na, as pati tikrai nieko nereklamuoju ir gaila bet kepti tokiu skanestu nemoku:) tiesiog norejau kazkam padeti.. jei noreciau kazka reklamuot tai bent jau savo nr ideciau.. As gal tada pristatysiu savo talenta, pvz, moku sokti ir galiu jus brangiosios pamokinti sokti;) Dabar auginu vaika ir kaip tik turiu laiko:))))
Atsakyti
QUOTE(Krist@ @ 2013 11 28, 21:51)

drinks_cheers.gif ir man smagu pačiai už kokią nors paslaugą savo pinigus kaimynei nunešti, o ne kažkam nepažįstamam. Tik džiaugiuosi kad žmonės kažką veikia, daro, ne tik verkia ir skundžiasi.
Ir naujokės visos labai laukiamos 4u.gif
Atsakyti