Gal kuri i Suvalkus planuoja vykti artimiausiu metu?
QUOTE(JuditaBuz @ 2013 11 27, 19:44)
Nieks cia nereklamuoja tiesiog pritariau , kad skanus o pati brangioji reklamuojat irgi taip kad gal nevarykit cia ant tu naujokiu visada pagalvokit apie save
QUOTE(jozeta @ 2013 11 27, 23:49)
Pritariu;) Tiesiog jei kazka zinai tai ir daliniesi, nematau nieko blogo tame:)
Aš nereklamuoju, nes taip ir sakau, kad numerio neturiu paprašysiu, kad IP adresus patikrintų ir tuomet už reklamavimą tave užblokuos
QUOTE(Charming @ 2013 11 28, 11:50)
Jei nerastumet ir as turiu, galeciau paskolint
ačiū, o kokį personažą turite? dar reiks atsiklaust savo artistės
QUOTE(stafisss @ 2013 11 28, 12:43)
Aš nereklamuoju, nes taip ir sakau, kad numerio neturiu paprašysiu, kad IP adresus patikrintų ir tuomet už reklamavimą tave užblokuos
Nelabai suprantu ko jūs čia taip pasiutot? Nes tokiu atveju čia pusė temos žinučių kažką reklamuoja. Negi gaila kad kaimynai naudinga info pasidaina kur ką gero nusipirkti gaima, kur nagus susitvarkyti, kur dar kažkokią paslaugą įsigyti?
QUOTE(Jurgel @ 2013 11 28, 15:40)
Nelabai suprantu ko jūs čia taip pasiutot? Nes tokiu atveju čia pusė temos žinučių kažką reklamuoja. Negi gaila kad kaimynai naudinga info pasidaina kur ką gero nusipirkti gaima, kur nagus susitvarkyti, kur dar kažkokią paslaugą įsigyti?
QUOTE(Jurgel @ 2013 11 28, 16:40)
Man nepatinka, kai prisiregistruoja tik tam, kad save reklamuoti. Nieko prieš neturiu, kai pats žmogus, kuris kažką parduoda ar moka daryti, pavyzdžiui, manikiūrą daro taip ir parašo, kad jis atlieka tas paslaugas, dar nuorodą įdeda. Tai gal man irgi susikurti kelias anketas ir pradėti reklamuoti, oi atsiprašau, pasidalinti kontaktais ir parašyti kokius skanius tortus gamina kaimynė t.y. aš
QUOTE(stafisss @ 2013 11 28, 16:31)
Man nepatinka, kai prisiregistruoja tik tam, kad save reklamuoti. Nieko prieš neturiu, kai pats žmogus, kuris kažką parduoda ar moka daryti, pavyzdžiui, manikiūrą daro taip ir parašo, kad jis atlieka tas paslaugas, dar nuorodą įdeda. Tai gal man irgi susikurti kelias anketas ir pradėti reklamuoti, oi atsiprašau, pasidalinti kontaktais ir parašyti kokius skanius tortus gamina kaimynė t.y. aš
Miela stafisss, turbūt Jums geriau kur kitur savo pasipiktinimus lieti Aš tai džiaugiuos visom šauniom kaimynėm, kurios moka ir gali pinigėlių net būdamos namie uždirbti O kitom to nemokančiom, tuo pačiu puiki galimybė dalį reikiamų paslaugų gauti vietoj.
QUOTE(Krist@ @ 2013 11 28, 21:51)
Miela stafisss, turbūt Jums geriau kur kitur savo pasipiktinimus lieti Aš tai džiaugiuos visom šauniom kaimynėm, kurios moka ir gali pinigėlių net būdamos namie uždirbti O kitom to nemokančiom, tuo pačiu puiki galimybė dalį reikiamų paslaugų gauti vietoj.
QUOTE(Krist@ @ 2013 11 28, 23:51)
Čia bet kuri gali rašyti ką nori, taip, kad jeigu nepatinka galite mano postus praleisti ir toliau džiaugtis gyvenimu
QUOTE(stafisss @ 2013 11 28, 22:54)
Čia bet kuri gali rašyti ką nori, taip, kad jeigu nepatinka galite mano postus praleisti ir toliau džiaugtis gyvenimu
Labai jau pikta Jus esate gal norit kavos atsigert , mielai pakviesciau o naujas zmogus juk turi nuo kazko pradeti ir visa tai tik bendravimu kaip tik reikia palaikymo is Jusu senbuviu o ne iskart smerkimo pagalvokit ar jus nebuvot naujoke gero vakaro o del kavos as rimtai
QUOTE(JuditaBuz @ 2013 11 28, 22:13)
Labai jau pikta Jus esate gal norit kavos atsigert , mielai pakviesciau o naujas zmogus juk turi nuo kazko pradeti ir visa tai tik bendravimu kaip tik reikia palaikymo is Jusu senbuviu o ne iskart smerkimo pagalvokit ar jus nebuvot naujoke gero vakaro o del kavos as rimtai
Taip iseina kad naujokai kaip peles po sluota turi sedet ir nieko nekomentuot:) pasijutau kaip mokykloj na, as pati tikrai nieko nereklamuoju ir gaila bet kepti tokiu skanestu nemoku:) tiesiog norejau kazkam padeti.. jei noreciau kazka reklamuot tai bent jau savo nr ideciau.. As gal tada pristatysiu savo talenta, pvz, moku sokti ir galiu jus brangiosios pamokinti sokti;) Dabar auginu vaika ir kaip tik turiu laiko:))))
QUOTE(Krist@ @ 2013 11 28, 21:51)
ir man smagu pačiai už kokią nors paslaugą savo pinigus kaimynei nunešti, o ne kažkam nepažįstamam. Tik džiaugiuosi kad žmonės kažką veikia, daro, ne tik verkia ir skundžiasi.
Ir naujokės visos labai laukiamos