Įkraunama...
Įkraunama...

Romainių, Vijūkų, Užliedžių ir Giraitės

QUOTE(sunny_smile @ 2013 09 19, 10:09)
Mes irgi užsakinėjom iš Šančių ir iš prie telekomo esančios Svajonės.. Šančiuose skanūs o Svajonėj dar ir gražūs smile.gif bet brangesni..

Papildyta:
QUOTE(sunny_smile @ 2013 09 19, 10:09)
Mes irgi užsakinėjom iš Šančių ir iš prie telekomo esančios Svajonės.. Šančiuose skanūs o Svajonėj dar ir gražūs smile.gif bet brangesni..

Zinau viena puikia semininke vijuku kaime. Pati buvau uzsisakius sventei vieno kasnio . sumustinuku. Lydesi burnoje.galiu patikinti. produktai sviezi, greit padaro smile.gif vienas sumustinukas berods 1.20 lt
Papildyta:
[quote=Vaidulė,2013 09 17, 15:30]
O man reik pagalbos bigsmile.gif Noriu užsakyti savaitgaliui vieno kąsnio sumuštinukų (ar kaip juos pavadinti) - kur plikytos tešloj pyragėliai būna su įdaru, sūrio,kumpio ir kt...Na gal suprasit, apie ką aš čia, jei esat valgę rolleyes.gif

Kur galima būtų skanių užsisakyti - gal kas žinot??????? Labai lauksiu ax.gif

Zinau viena puikia semininke vijuku kaime. Pati buvau uzsisakius sventei vieno kasnio . sumustinuku. Lydesi burnoje.galiu patikinti. produktai sviezi, greit padaro smile.gif vienas sumustinukas berods 1.20 lt. ar duoti nr? Ar jau susiradot?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jozeta: 26 lapkričio 2013 - 18:36
Sveikos kaimynes,

Turiu pardavimui bekontakti termometra http://www.microlife...1second/nc-150/, jei kuria domina i az.
Atsakyti
Sveikos. Cia turbut kalbat apie ta pacia seiminynke smile.gif mano kaimynka tikrai labai skanus sumustinukai, mes vestuvem emem, ir mergvakariui, tai tirpte istirpo smile.gif as ir turiu nr jei reikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JuditaBuz @ 2013 11 27, 13:13)
Sveikos. Cia turbut kalbat apie ta pacia seiminynke smile.gif mano kaimynka tikrai labai skanus sumustinukai, mes vestuvem emem, ir mergvakariui, tai tirpte istirpo smile.gif as ir turiu nr jei reikia. smile.gif

Na baikit save reklamuoti bash.gif tik užsiregistruojate ir jau giriate kaimynę... Negražu iš Jūsų pusės schmoll.gif Mes vestuvėms užsakinėjome iš Šančių, tik nr. jau nebeturiu. Siūlų g. berods šeimininkė gyvena, tai net svečiai iš užsienio buvo sužavėti vieno kąsnio sumuštiniais. O užkandžiai tai išvis wub.gif
Atsakyti
sveikos,

o aš kitu klausimu 4u.gif
gal turit paskolint/išnuomot kokių nors 7-8m mergaitei tinkančių karnavalinių kostiumų (tema kol kas laisva)? ax.gif
jei kuriai rektų - aš turiu varlytės kostiumą, lapės kaukę ir uodegą. paskolinčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2013 11 27, 11:41)
sveikos,

o aš kitu klausimu  4u.gif
gal turit paskolint/išnuomot kokių nors 7-8m mergaitei tinkančių karnavalinių kostiumų (tema kol kas laisva)? ax.gif
jei kuriai rektų - aš turiu varlytės kostiumą, lapės kaukę ir uodegą. paskolinčiau mirksiukas.gif

As gal rasciau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2013 11 27, 13:44)
As gal rasciau wink.gif

būčiau dėkinga, nes nematau prasmės pirkti vienam sykiui ax.gif o pasiūti ar kitaip pačiai pagaminti laiko nelabai turėsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2013 11 27, 13:27)
būčiau dėkinga, nes nematau prasmės pirkti vienam sykiui ax.gif o pasiūti ar kitaip pačiai pagaminti laiko nelabai turėsiu blush2.gif

Atlek kada iki manes ir gal ka tinkamo rasim wink.gif
Atsakyti

aš dažniausiai burte.lt nuomoju..vaikiskas kostiumas 30 lt, manau nedaug ax.gif O paskolinti tai nieko neturiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2013 11 27, 12:36)
Na baikit save reklamuoti  bash.gif tik užsiregistruojate ir jau giriate kaimynę... Negražu iš Jūsų pusės  schmoll.gif Mes vestuvėms užsakinėjome iš Šančių, tik nr. jau nebeturiu. Siūlų g. berods šeimininkė gyvena, tai net svečiai iš užsienio buvo sužavėti vieno kąsnio sumuštiniais. O užkandžiai tai išvis  wub.gif

Nieks cia nereklamuoja biggrin.gif tiesiog pritariau , kad skanus smile.gif o pati brangioji reklamuojat irgi taip kad gal nevarykit cia ant tu naujokiu smile.gif visada pagalvokit apie save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JuditaBuz @ 2013 11 27, 17:44)
Nieks cia nereklamuoja biggrin.gif tiesiog pritariau , kad skanus smile.gif o pati brangioji reklamuojat irgi taip kad gal nevarykit cia ant tu naujokiu smile.gif visada pagalvokit apie save smile.gif

Pritariu;) Tiesiog jei kazka zinai tai ir daliniesi, nematau nieko blogo tame:)
Atsakyti

Jei nerastumet ir as turiu, galeciau paskolint 4u.gif
Atsakyti