Įkraunama...
Įkraunama...

Romainių, Vijūkų, Užliedžių ir Giraitės

QUOTE(Milinga @ 2013 11 21, 10:33)
man sekmadienis nebent stipriai po pietų tiktų  verysad.gif

Atsiimu savo žodžius dėl prisiderinimo biggrin.gif Nes sekmadienį nebent iš ryto doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Oi, kaip smagu skaityti, kad ir autobusą turėsim ir tūsas planuojamas ax.gif
Sekmadienį negaliu niekaip, sūnaus gimtadienis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorijat @ 2013 11 21, 07:35)
Labas rytas.

Priimsim visas. Kaip jautiesi?

Mano vyras isvaziuoja sestadieni. Tai sekmadieni galim tusintis  lotuliukas.gif nors koks cia tusas, pasidarysim kavos, susipazinsim ir vsio.
JuditaBuz
Hela77
Milinga
mylimukeA

Labas rytas smile.gif
Na man sis savaitgalis ir nelabai laisvas. Va kita sestadieni tai vyras isvaziuoja tai laisva busiu ir sekmadieni galima, jei neprisirasysiu darbeliu smile.gif O cia pas kazkuria i svecius ar siaip kur pasisedet galvojat ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorijat @ 2013 11 21, 07:35)
Labas rytas.

labas, aciu, jau geriau. papasakojo jau viska, ane?

Jeigu si sekmadieni, tai as irgi nelabai.. gal geriau kokia kt savaites darbo diena?
Atsakyti
QUOTE(viktorijat @ 2013 11 20, 16:46)
Atsirado nauju veidu, gal pasidarom susibegima? Ar butu norinciu?

noro labai daug net:D
QUOTE(viktorijat @ 2013 11 21, 06:35)
Labas rytas.

Mano vyras isvaziuoja sestadieni. Tai sekmadieni galim tusintis  lotuliukas.gif nors koks cia tusas, pasidarysim kavos, susipazinsim ir vsio.
JuditaBuz
Hela77
Milinga
mylimukeA

sekmadienis netinka ir man...
Atsakyti
Tai kaip matau sekmadieni mazai norinciu-galinciu. Reiks daryt tada kelis kartus.
Kas nori ir gali tada ateikit sekmadieni kokia 15 val. (jei netinka laikas galim keisti). Norincios parasykit zinute, atsiusiu adresa ir tel. nr.

Ir galim pasidaryti susitikima tada kokia kita diena. Pavyzdziui tada penktadieni 11.29 d.
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2013 11 13, 12:23)
Kiek mokate už apsaugą per mėnesį?

pas mus G4S. kiek konkrečiai mokam db nepaskaysiu, mb moka blush2.gif bet esmė tame, kad jau metus pas juos buvom, vyras rado pigiau. nuėjo pas g4s nutraukt sutartį - jie "dėl ko, kas kaip?" vyras sako, pigiau radau. "o jei mes jum pasiūlysim pigiau?" tai sumažino įmoką gal apie 15-20lt/mėn bigsmile.gif ir toliau likom pas juos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(JuditaBuz @ 2013 11 20, 13:07)
Sveikos mamytes smile.gif

Katik prisijungiau esu is Vijuku smile.gif Nesenai cia gyvenu tai butu visai smagu pabendrauti su kaimynem smile.gif Nes cia nieko kaip ir nepazystu smile.gif

Skaiciau Jusu visu komentarus , kas kuo uzsiema smile.gif Tai prie to noreciau ir as prisideti smile.gif
Atlieku naguciu gelini lakavima, taip pat priauginu nagucius smile.gif Kaina minimali smile.gif Dirbu jau metukus , turiu sertifikatus , tiek dailes , gelinio lakavimo bei naguciu priauginimo smile.gif
Del kainyciu klauskite smile.gif Randuosi Eglynelio gv smile.gif

sveika prisijungus 4u.gif labai reikalinga tokia kaimynė thumbup.gif dar kad atsirastų kas plaukus ir antakius namie tvarko tai iš viso būtų thumbup.gif
Papildyta:
ar įvyko kas, kad čia taip visos apie apsaugas sušnekot? unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes, matau apie susitikima plepat. As irgi visai noreciau, tik darbotvarke mano paskutiniu metu... doh.gif
Galiu arba iki 12val, si savaitgali niekaip. Kita manau pavyktu smile.gif
Atsakyti
Labuką, merginos biggrin.gif

Vakar buvau pas freimule nagučių thumbup.gif fainai labai, o jau piešti mėgėja, viena spalva paprastai lakuoti sunku įkalbėti lotuliukas.gif
Bet žiūru dar atsirado daugiau manikiūrisčių - ir kaip reikės dabar rinktis???? kas antrą kartą biggrin.gif

Dėl meet'o.....niu taip taip, norėtųsi susitikti - bet sunku prisiderinti doh.gif
Man rytoj visą dieną mokymai/seminaras,tai ir taip tik 1 laisva diena sekmadienis bus doh.gif
Vakare kada kokioj kavinukėj kaip anksčiau gal, ką rolleyes.gif
Atsakyti
Pesto mažiukų padažiukų atvežė -> kaip visada žalių (su baziliku) ir raudonų (su džiovintais pomidorais), jei norit rašykit smile.gif užtepėlėm, užkepelėm, sumuštinukams ir t.t.

ir dar yra galimybė gauti makaronų pilno grūdo sraigtelių thumbup.gif panos sako,kad į kūną neina lotuliukas.gif po 2,7 lt - bus noro, prašysiu - atveš mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulė: 22 lapkričio 2013 - 16:01
QUOTE(a79 @ 2013 11 19, 16:59)
Gal jau aišku kokie autobusai ar mikriukai užsuks į Vijūkus? Į tą stotelę Liucijanavos gatvėj?

Vis nėr kaip prasukt, vakare grįžus jau tamsu, ryte ir ne po stoteles vaikščiot, kai minutė į minutę suskaičiuota  doh.gif O taip "cekava"...
Gal koks vienas kitas asmeninio taksisto reisas atkris...  smile.gif

Sveikos,

nugi šiandien pagooglinau dėl to mūsų autobuso, nes aktualu kaip auklė dasikapstys iš miesto, tai toks savotiškas tiek grafikas, tiek ir pats maršrutas: nuo pilies 30min. iki kaimo ir tik kas 30min, tai manau tie kurie važinėjo 44 mikriuku bus baisiai nepatenkinti blink.gif
Papildyta:
QUOTE(JuditaBuz @ 2013 11 20, 12:07)
Sveikos mamytes smile.gif

Katik prisijungiau esu is Vijuku smile.gif Nesenai cia gyvenu tai butu visai smagu pabendrauti su kaimynem smile.gif Nes cia nieko kaip ir nepazystu smile.gif

Skaiciau Jusu visu komentarus , kas kuo uzsiema smile.gif Tai prie to noreciau ir as prisideti smile.gif
Atlieku naguciu gelini lakavima, taip pat priauginu nagucius smile.gif Kaina minimali smile.gif Dirbu jau metukus , turiu sertifikatus , tiek dailes , gelinio lakavimo bei naguciu priauginimo smile.gif
Del kainyciu klauskite smile.gif Randuosi Eglynelio gv smile.gif

O mano darbeliu galite pamatyti cia : https://www.facebook...akavimas.Judita

Taip pat kas noretu pasidaryti manikiura namuose turiu yvairiausiu priemoniu , nuo dildziu iki blizguciu , foliju ir t.t .. rasykit asmeniskai smile.gif

Taigi malonu susipazinti smile.gif 4u.gif

Sveika kaimynka,

tai kurį vakarą tapu tapu ir ateisim gražintis, nes aš tai iš užgirėlio g. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(viktorijat @ 2013 11 21, 17:00)
Tai kaip matau sekmadieni mazai norinciu-galinciu. Reiks daryt tada kelis kartus.
Kas nori ir gali tada ateikit sekmadieni kokia 15 val. (jei netinka laikas galim keisti). Norincios parasykit zinute, atsiusiu adresa ir tel. nr.

Ir galim pasidaryti susitikima tada kokia kita diena. Pavyzdziui tada penktadieni 11.29 d.

Sveika Viktorija,

registruojuosi ir aš į kavagėrį, Tu tik skelbk datas mirksiukas.gif
P.S. Tik šis sekmadienis netinka, nėr kam vaiko palikt, o kartu eit nesinori, nes antradieni adenoidus operuosim smile.gif
Atsakyti
Labas ir tau Krist@ smile.gif Tai jau lauksiu lauksiu smile.gif ax.gif

O kas girdet toliau del kito savaitgalio susibegimo , man butu idealiausia sestadieni smile.gif smile.gif
Atsakyti