QUOTE(a79 @ 2013 11 19, 16:59)
Gal jau aišku kokie autobusai ar mikriukai užsuks į Vijūkus? Į tą stotelę Liucijanavos gatvėj?
Vis nėr kaip prasukt, vakare grįžus jau tamsu, ryte ir ne po stoteles vaikščiot, kai minutė į minutę suskaičiuota
O taip "cekava"...
Gal koks vienas kitas asmeninio taksisto reisas atkris...
Sveikos,
nugi šiandien pagooglinau dėl to mūsų autobuso, nes aktualu kaip auklė dasikapstys iš miesto, tai toks savotiškas tiek grafikas, tiek ir pats maršrutas: nuo pilies 30min. iki kaimo ir tik kas 30min, tai manau tie kurie važinėjo 44 mikriuku bus baisiai nepatenkinti
Papildyta:
QUOTE(JuditaBuz @ 2013 11 20, 12:07)
Sveikos mamytes
Katik prisijungiau esu is Vijuku
Nesenai cia gyvenu tai butu visai smagu pabendrauti su kaimynem
Nes cia nieko kaip ir nepazystu
Skaiciau Jusu visu komentarus , kas kuo uzsiema
Tai prie to noreciau ir as prisideti
Atlieku naguciu gelini lakavima, taip pat priauginu nagucius
Kaina minimali
Dirbu jau metukus , turiu sertifikatus , tiek dailes , gelinio lakavimo bei naguciu priauginimo
Del kainyciu klauskite
Randuosi Eglynelio gv
O mano darbeliu galite pamatyti cia :
https://www.facebook...akavimas.Judita
Taip pat kas noretu pasidaryti manikiura namuose turiu yvairiausiu priemoniu , nuo dildziu iki blizguciu , foliju ir t.t .. rasykit asmeniskai
Taigi malonu susipazinti
Sveika kaimynka,
tai kurį vakarą tapu tapu ir ateisim gražintis, nes aš tai iš užgirėlio g.
Papildyta:
QUOTE(viktorijat @ 2013 11 21, 17:00)
Tai kaip matau sekmadieni mazai norinciu-galinciu. Reiks daryt tada kelis kartus.
Kas nori ir gali tada ateikit sekmadieni kokia 15 val. (jei netinka laikas galim keisti). Norincios parasykit zinute, atsiusiu adresa ir tel. nr.
Ir galim pasidaryti susitikima tada kokia kita diena. Pavyzdziui tada penktadieni 11.29 d.
Sveika Viktorija,
registruojuosi ir aš į kavagėrį, Tu tik skelbk datas
P.S. Tik šis sekmadienis netinka, nėr kam vaiko palikt, o kartu eit nesinori, nes antradieni adenoidus operuosim