Įkraunama...
Įkraunama...

Romainių, Vijūkų, Užliedžių ir Giraitės

QUOTE(a79 @ 2013 11 19, 16:59)
Gal jau aišku kokie autobusai ar mikriukai užsuks į Vijūkus? Į tą stotelę Liucijanavos gatvėj?

Vis nėr kaip prasukt, vakare grįžus jau tamsu, ryte ir ne po stoteles vaikščiot, kai minutė į minutę suskaičiuota  doh.gif O taip "cekava"...
Gal koks vienas kitas asmeninio taksisto reisas atkris...  smile.gif

kiek mačiau tai tik stulpeliai su stotelių pavadinimais įtaisyti rolleyes.gif vakar dar nebuvo numeriukų ant jų parašyta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2013 11 19, 00:05)
Tu čia apie ką  g.gif  biggrin.gif valgyt nori ar.....?  g.gif na, tiesa, dar turiu keletą VS lūpų blizgesiukų ir stringiukų  tongue.gif  biggrin.gif 
Reiks parašyti į až  mirksiukas.gif

Maistą, gėrimus, visokių kitokių šmutkių pati turiu biggrin.gif

QUOTE(a79 @ 2013 11 19, 17:59)
Gal jau aišku kokie autobusai ar mikriukai užsuks į Vijūkus? Į tą stotelę Liucijanavos gatvėj?

Vis nėr kaip prasukt, vakare grįžus jau tamsu, ryte ir ne po stoteles vaikščiot, kai minutė į minutę suskaičiuota  doh.gif O taip "cekava"...
Gal koks vienas kitas asmeninio taksisto reisas atkris...  smile.gif

Čia apie šį maršrutą tikriausiai klausiate smile.gif Ištraukiau iš FB Naujieji Romainiai
44 - OJO MARŠRUTO PERTVARKA

Pasibaigus 44 – ojo maršrutinio taksi sutarčiai , nuo 2014 m. pradžios , Romainiuose kursuos mažasis 44- asis miesto maršrutinis autobusas. Atobusas važiuos maršrutu Romainiai - ( Liucijanavos g., Bivylių g. , Romainių g., Medekšinės g., Paštuvos g., Aukštutinių Kaniūkų g., Raudondvario pl, Jurbarko g.) - Kauno pilis. Šio maršruto privalumai tai, kad autobusas pasieks Romainių gatves, kurių šiai dienai joks visuomeninis transportas nesiekia , kursuos dažnais intervalais kas 15 -20 min., atsiskaitant už pravažiavimą, galios miesto viešojo transporto elektroninio bilieto sistema, autobusas kursuos nuo ankstyvo ryto iki vėlyvo vakaro bei retesniais intervalais savaitgaliais. Taip pat dėl naujojo maršruto, dar šiemet planuojama sutvarkyti Liucijanavos g. dalį, iki sankryžos su Topolių gatve.
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2013 11 19, 19:21)
Maistą, gėrimus, visokių kitokių šmutkių pati turiu biggrin.gif

Maisto kaip visada vienokio ar kitokio yra, o vat su gėrimais sunkiau jau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif

Katik prisijungiau esu is Vijuku smile.gif Nesenai cia gyvenu tai butu visai smagu pabendrauti su kaimynem smile.gif Nes cia nieko kaip ir nepazystu smile.gif

Skaiciau Jusu visu komentarus , kas kuo uzsiema smile.gif Tai prie to noreciau ir as prisideti smile.gif
Atlieku naguciu gelini lakavima, taip pat priauginu nagucius smile.gif Kaina minimali smile.gif Dirbu jau metukus , turiu sertifikatus , tiek dailes , gelinio lakavimo bei naguciu priauginimo smile.gif
Del kainyciu klauskite smile.gif Randuosi Eglynelio gv smile.gif

O mano darbeliu galite pamatyti cia : https://www.facebook...akavimas.Judita

Taip pat kas noretu pasidaryti manikiura namuose turiu yvairiausiu priemoniu , nuo dildziu iki blizguciu , foliju ir t.t .. rasykit asmeniskai smile.gif

Taigi malonu susipazinti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JuditaBuz @ 2013 11 20, 12:07)
Sveikos mamytes smile.gif

Katik prisijungiau esu is Vijuku smile.gif Nesenai cia gyvenu tai butu visai smagu pabendrauti su kaimynem smile.gif Nes cia nieko kaip ir nepazystu smile.gif

Skaiciau Jusu visu komentarus , kas kuo uzsiema smile.gif Tai prie to noreciau ir as prisideti smile.gif
Atlieku naguciu gelini lakavima, taip pat priauginu nagucius smile.gif Kaina minimali smile.gif Dirbu jau metukus , turiu sertifikatus , tiek dailes , gelinio lakavimo bei naguciu priauginimo smile.gif
Del kainyciu klauskite smile.gif Randuosi Eglynelio gv smile.gif

O mano darbeliu galite pamatyti cia : https://www.facebook...akavimas.Judita

Taip pat kas noretu pasidaryti manikiura namuose turiu yvairiausiu priemoniu , nuo dildziu iki blizguciu , foliju ir t.t .. rasykit asmeniskai smile.gif

Taigi malonu susipazinti smile.gif 4u.gif

sveika prisijungus mirksiukas.gif Kaip gerai, kaimynė thumbup.gif Reiks būtinai pasigražinti kada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2013 11 20, 17:03)
sveika prisijungus  mirksiukas.gif Kaip gerai, kaimynė  thumbup.gif Reiks būtinai pasigražinti kada  ax.gif

Atsirado nauju veidu, gal pasidarom susibegima? Ar butu norinciu?
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2013 11 20, 17:03)
sveika prisijungus  mirksiukas.gif Kaip gerai, kaimynė  thumbup.gif Reiks būtinai pasigražinti kada  ax.gif

Malonu ir man smile.gif o del susitikimo as pasirasau is kart smile.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorijat @ 2013 11 20, 16:46)

smagu butu, tik is patirties zinau, kad sunku susitarti visoms tinkama laika. Bent jau maniskis labai ivairiai is darbo grizta. Tai jei be vaiku, tai isvis sudetinga.
Atsakyti
QUOTE(viktorijat @ 2013 11 20, 17:46)

Aš irgi už smile.gif Laiką bandyčiau prisiderinti.
Atsakyti
QUOTE(viktorijat @ 2013 11 20, 17:46)

Matai, ką reiškia- vaikai paaugo ir tūso jau reik biggrin.gif thumbup.gif
aš irgi būčiau už, jei priimsit ir seniokes (naujokės-seniokės) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2013 11 20, 22:41)
Matai, ką reiškia- vaikai paaugo ir tūso jau reik  biggrin.gif  thumbup.gif
aš irgi būčiau už, jei priimsit ir seniokes (naujokės-seniokės)  mirksiukas.gif

Labas rytas.

Priimsim visas. Kaip jautiesi?

Mano vyras isvaziuoja sestadieni. Tai sekmadieni galim tusintis lotuliukas.gif nors koks cia tusas, pasidarysim kavos, susipazinsim ir vsio.
JuditaBuz
Hela77
Milinga
mylimukeA
Atsakyti
QUOTE(viktorijat @ 2013 11 21, 06:35)
Labas rytas.

Priimsim visas. Kaip jautiesi?

Mano vyras isvaziuoja sestadieni. Tai sekmadieni galim tusintis  lotuliukas.gif nors koks cia tusas, pasidarysim kavos, susipazinsim ir vsio.
JuditaBuz
Hela77
Milinga
mylimukeA

man sekmadienis nebent stipriai po pietų tiktų verysad.gif
Atsakyti