Įkraunama...
Įkraunama...

Romainių, Vijūkų, Užliedžių ir Giraitės

QUOTE(cresta @ 2013 11 13, 23:48)
O mes nusprendėm taip, kad geriau susimokėt už visokeriopą busto draudimą, nei mokėti apsaugos bendrovei. Nes iš jų naudos, mano manymu, jokios. Kažkurios bendrovės išvis atvažiuoja vienas apsauginis, tai ką jis gali padaryt? Turim ir signalizacija, bet prie pulto nepriduota, tai įjungiam, kai kur nors atostogaut išvažiuojam. Kaimynas ateina pažiūrėt, jei įsijungia, paskambina, pasako, kad viskas ok ir vsio  4u.gif

musu draugai "nudege"su draudimu, mokejo saziningai keleta metu, o kai prisireike nelaimei nutikus - ne ju mat reikalas moketi tiek uz nuostolius doh.gif

Kur draudziates ir kokiu?

QUOTE(deimantine+ @ 2013 11 14, 16:33)
man labai aktualu  bigsmile.gif  ,kokios kainos gelinio lakavimo?  ax.gif

ir man aktualu biggrin.gif ir kuriame rajone tiksliau?
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2013 11 14, 09:26)
Gal galite parašyti kiek už tokį draudimą mokate (butas, kotedžas ar namas pas jus)? Galite į až parašyti. Mes kol kas sakė negalėsim draustis juo, kol nebus 100 baigtumas.

Aš paklausiu vyro kiek mokam, nepamenu, bet ir pas mus ne 100 proc baigtumas, o draudimas viduje viskas galioja - ir buvo apvoge, ir tikrai už viską atgavom pinigus - 2 draudimai suma sumarium gavosi viskas čiki biggrin.gif kažkaip vienas draudimas yra būsto, o kitas vidaus rolleyes.gif
Bet kadangi nėra tvoros, už gėrybes kieme draudimas dar negalioja,..........na, galioja, tik frančizė ten keli tūkstančiai,tai kaip ir nieko rolleyes.gif

QUOTE(stafisss @ 2013 11 14, 16:24)
Kažkada domėjausi, tai Starneto interneto greitis labai jau mažas, bet kai poreikiai nedideli, tai manau geras ir toks  smile.gif O jūs kur gyvenate Giraitėje ar Vijūkuose?

Mes turim Starnet - greitis dabar jau kitoks nei pries pora metų rolleyes.gif kadangi namie rimtai darbais neužsiimu, tai pilnai pakanka thumbup.gif

p.s. nagučių tvarkymo kaina ir man įdomi - ilgalaikis lakavimas konkrečiai smile.gif dabar moku 35 lt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2013 11 14, 16:07)
Ir dar - jei kurios kaimynkos nori nagus, ragus, ar kanopas susitvarkyti - prašom į svečius - užsiimu šiuo darbu, ar hobiu, kaip pavadinsi, jau virš metų, esu sertifikuota priauginimo, lakavimo, dailės meistrė ir šį darba dievinu  wub.gif

Domina domina, man nagus, vaikams ragus sutvarkyti cool.gif
Vaidule, ką gero turi? biggrin.gif
Atsakyti
Dėl starnet pritariu - greitis dabar geras, filmą per pusvalandį parsiunčia esant normaliom sąlygom. Čia mano toks atskaitos taškas vadinamas smile.gif))

Už gelinį lakavimą su manikiūru nuplėšiu 30 lt smile.gif darbai čia:

https://m.facebook.c...i...iKaune&_rdr

Veiksmas linkuvoj wink.gif
Atsakyti
QUOTE(plashtake @ 2013 11 14, 16:39)
musu draugai "nudege"su draudimu, mokejo saziningai keleta metu, o kai prisireike nelaimei nutikus - ne ju mat reikalas moketi tiek uz nuostolius  doh.gif

Kur draudziates ir kokiu?

Draudziames Lietuvos Draudime, nezinau kaip tiksliai vadinasi, bet ten viskas apdrausta, ir sienos, ir kas viduje, ir kas kieme smile.gif Na tfu tfu tfu, dar nemalonumu neturejome, tad del nuostoliu atlyginimo nieko ir negaliu pasakyt. Bet, manau, tikrai gautume daugiau, nei iš saugos tarnybos, kur, kaip Vaidule sake, pastovi prie vartu, seimininkams paskambina. Ir kokia is to nauda? Va jei atvaziuotu busikas su 5 apsauginiais per dvi minutes, ir apjuostu visa nama, va tada gal ir pagalvociau apie ju naudinguma biggrin.gif
O mes TEO sviesolaidini isivede, tai nesiskundziam. Pacioj pradzioj tai irgi Starnet naudojom. Kai jau atsijungt nusprendem, tai gasdino, kaip cia mes verksim, kad iskeitem juos i TEO. Na nezinau, neverkiam po kol kas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cresta: 14 lapkričio 2013 - 23:58
QUOTE(cresta @ 2013 11 15, 00:56)
Draudziames Lietuvos Draudime, nezinau kaip tiksliai vadinasi, bet ten viskas apdrausta, ir sienos, ir kas viduje, ir kas kieme smile.gif Na tfu tfu tfu, dar nemalonumu neturejome, tad del nuostoliu atlyginimo nieko ir negaliu pasakyt. Bet, manau, tikrai gautume daugiau, nei iš saugos tarnybos, kur, kaip Vaidule sake, pastovi prie vartu, seimininkams paskambina. Ir kokia is to nauda? Va jei atvaziuotu busikas su 5 apsauginiais per dvi minutes, ir apjuostu visa nama, va tada gal ir pagalvociau apie ju naudinguma  biggrin.gif
O mes TEO sviesolaidini isivede, tai nesiskundziam. Pacioj pradzioj tai irgi Starnet naudojom. Kai jau atsijungt nusprendem, tai gasdino, kaip cia mes verksim, kad iskeitem juos i TEO. Na nezinau, neverkiam po kol kas biggrin.gif

Aisku, aciu uz info. Mes irgi ten apsidraude, bet uztikrino agente, kad su kiekvienais metais stipru busto vertes "nusidevejima" skaiciuos, tai bedai nutikus nesitiketi net 50 proc. g.gif Tikiuosi, kad suzinoti neprireiks biggrin.gif

Giraiteje, kur gyvenu, nera Starnet. Realiai turime 2 pasirinkimus: Rubinet 10 per s. arba dar letesnis ir brangesnis, su telefono linija Telekomo doh.gif Eina kalba apie Rubinet sviesolaidi, bet realiausia, kad jis bus tik kitoje gatves puseje, o pas mus - vargu, mat jiems prakasti po gatve, kad laida nutiesti, labai jau brangiai kainuotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2013 11 15, 00:11)

Nu pasakykit man kas nors, į kurią pusę nuo Romainių čia? blush2.gif

QUOTE(cresta @ 2013 11 15, 00:56)

Mes irgi, teo, namūdiniam vartojimui tikrai puikiai tinkamas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimukeA: 15 lapkričio 2013 - 12:50
QUOTE(mylimukeA @ 2013 11 15, 13:49)
Nu pasakykit man kas nors, į kurią pusę nuo Romainių čia?  blush2.gif
Mes irgi, teo, namūdiniam vartojimui tikrai puikiai tinkamas  smile.gif

Link IX forto vaziuojant bivyliu gatve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2013 11 15, 14:20)
Link IX forto vaziuojant bivyliu gatve smile.gif

O, man netoli turbūt, na visi ženklai, kad reikia važiuot smile.gif Tik dabar prisiruošti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos kaimynes,

Ar jau rupinates dovanelem Kaledinem? Turiu nauja Avon kataloga. Daug rikiniu dovanu dezutese. Jei ka domina siuskit adresa ir atvesiu kataloga asmeniskai arba i pasto dezute galiu imest.
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2013 11 14, 21:27)

Vaidule, ką gero turi?  biggrin.gif

Tu čia apie ką g.gif biggrin.gif valgyt nori ar.....? g.gif na, tiesa, dar turiu keletą VS lūpų blizgesiukų ir stringiukų tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(freimule @ 2013 11 15, 00:11)
Dėl starnet pritariu - greitis dabar geras, filmą per pusvalandį parsiunčia esant normaliom sąlygom. Čia mano toks atskaitos taškas vadinamas smile.gif))

Už gelinį lakavimą su manikiūru nuplėšiu 30 lt smile.gif darbai čia:

https://m.facebook.c...i...iKaune&_rdr

Reiks parašyti į až mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal jau aišku kokie autobusai ar mikriukai užsuks į Vijūkus? Į tą stotelę Liucijanavos gatvėj?

Vis nėr kaip prasukt, vakare grįžus jau tamsu, ryte ir ne po stoteles vaikščiot, kai minutė į minutę suskaičiuota doh.gif O taip "cekava"...
Gal koks vienas kitas asmeninio taksisto reisas atkris... smile.gif
Atsakyti