Įkraunama...
Įkraunama...

Romainių, Vijūkų, Užliedžių ir Giraitės

QUOTE(stafisss @ 2013 11 12, 17:01)
Man svarbu, kad dirbti galėčiau, tai reikia patikimo ryšio  smile.gif reiks išsiuntinėti užklausas.

O kokias apsaugos tarnybas renkatės? Likurgas pateikė pasiūlymą, o į ką dar galima kreiptis, kad būtų ne ką tik įsteigta įmonė?

Mano vyro darbui butinas internetas, tai kokybes uztenka. Kaimynai megino Gala. Liko nepatenkinti.

Mus saugo "Jungtis". Irgi esam patenkinti. Reaguoja i visus signalizacijos suveikimus. Kazkur lyg ir nuolaidu kortele turime, jei reikia wink.gif
Atsakyti
O man tai būtų labai smalsu atsiliepimai apie saugos tarnybas - kokia iš jų išvis nauda, kas naudojatės jų paslaugom biggrin.gif nes labai jau dvejopi patyrimai visų rolleyes.gif
Realiai aš irgi tik už tai, kad mokami pinigai į orą, nes jie jokios turtinės atsakomybės neneša rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2013 11 12, 21:12)
O man tai būtų labai smalsu atsiliepimai apie saugos tarnybas - kokia iš jų išvis nauda, kas naudojatės jų paslaugom  biggrin.gif nes labai jau dvejopi patyrimai visų  rolleyes.gif
Realiai aš irgi tik už tai, kad mokami pinigai į orą, nes jie jokios turtinės atsakomybės neneša  rolleyes.gif

Taip ir yra. Mes nejungiam beveik niekad i metus kokius 3kart. Kazkada nakciai pridavem pirma auksta. Nakti suveike signalke. Tikriausiai koks stambesnis voras sujudejo lotuliukas.gif tai jie net neatvaziavo. Vyras kitadien nuvaziavo aiskintis kodel mes mokam pinigus o jie net neatvaziavo. Tai sako: jus patys isjunget labai greit tai ir nevaziavom. Nu bet tai gal gali bent paskambint paklaust kas nutiko, ane?
Zodziu bardakas, pas uosvi tai isvis gerai. Suveikia signalizacija tai jie skambina i namu tel. ir klausia ar viskas gerai? Nei pavardes klausia nei kokio slaptazodzio. Bet cia pas ji kai policija saugojo taip budavo. Dabar nezinau kaip ten viskas vyksta su Grifs.
Atsakyti
Mus saugo Jungtis, tai visada atvziuoja kai isijungia signalizacija. Aisku, jeigu mes ja atjungiam, kai isijungia esant mums namie, tai nevaziuoja. Man tai tik ramiau del to, kad jeigu kas isilaus, tai bus zaibiska vagyste..neseimininkaus vagys visa nakti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2013 11 13, 13:18)
Mus saugo Jungtis, tai visada atvziuoja kai isijungia signalizacija. Aisku, jeigu mes ja atjungiam, kai isijungia esant mums namie, tai nevaziuoja. Man tai tik ramiau del to, kad jeigu kas isilaus, tai bus zaibiska vagyste..neseimininkaus vagys visa nakti  ax.gif

Kiek mokate už apsaugą per mėnesį?
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2013 11 12, 21:12)
O man tai būtų labai smalsu atsiliepimai apie saugos tarnybas - kokia iš jų išvis nauda, kas naudojatės jų paslaugom  biggrin.gif nes labai jau dvejopi patyrimai visų  rolleyes.gif
Realiai aš irgi tik už tai, kad mokami pinigai į orą, nes jie jokios turtinės atsakomybės neneša  rolleyes.gif

O mes nusprendėm taip, kad geriau susimokėt už visokeriopą busto draudimą, nei mokėti apsaugos bendrovei. Nes iš jų naudos, mano manymu, jokios. Kažkurios bendrovės išvis atvažiuoja vienas apsauginis, tai ką jis gali padaryt? Turim ir signalizacija, bet prie pulto nepriduota, tai įjungiam, kai kur nors atostogaut išvažiuojam. Kaimynas ateina pažiūrėt, jei įsijungia, paskambina, pasako, kad viskas ok ir vsio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2013 11 13, 12:18)
Mus saugo Jungtis, tai visada atvziuoja kai isijungia signalizacija. Aisku, jeigu mes ja atjungiam, kai isijungia esant mums namie, tai nevaziuoja. Man tai tik ramiau del to, kad jeigu kas isilaus, tai bus zaibiska vagyste..neseimininkaus vagys visa nakti  ax.gif

Tai juk signalizaciją įjungi ir ji kaukia jei kas įsilaužė - tikrai niekas nešeimininkaus visą naktį kaukiant signalizacijai biggrin.gif

QUOTE(cresta @ 2013 11 13, 23:48)
O mes nusprendėm taip, kad geriau susimokėt už visokeriopą busto draudimą, nei mokėti apsaugos bendrovei. Nes iš jų naudos, mano manymu, jokios. Kažkurios bendrovės išvis atvažiuoja vienas apsauginis, tai ką jis gali padaryt? Turim ir signalizacija, bet prie pulto nepriduota, tai įjungiam, kai kur nors atostogaut išvažiuojam. Kaimynas ateina pažiūrėt, jei įsijungia, paskambina, pasako, kad viskas ok ir vsio  4u.gif

drinks_cheers.gif signalizacija kaukia, jei ką kaimynai prieina pasižiūrėti - o esant nuostoliams draudimas yra, geriausia dvigubas, tada išvis jokių nuostolių ax.gif
Apsaugos kaina manau ta pati išeina,tik skirtumas, kad iš saugos tarnybų jokios naudos, o iš draudimo atgauni didesnę dalį pavogtų daiktų vertės tongue.gif

Kiek kartų pas kaimynus kaukė signalkė - tai jie privažiavo, vartai užrakinti, ir net negalėjo įeiti į vidų -> pirmiausia pasuko šeiminimkams,tada tie mano vyrui, ir tik kai šis atėjo - visi įėjo į kiemą doh.gif tai per kitą pusę tempk kiek nori dar per tą laiką cool.gif
Atsakyti
QUOTE(cresta @ 2013 11 14, 00:48)
O mes nusprendėm taip, kad geriau susimokėt už visokeriopą busto draudimą, nei mokėti apsaugos bendrovei. Nes iš jų naudos, mano manymu, jokios. Kažkurios bendrovės išvis atvažiuoja vienas apsauginis, tai ką jis gali padaryt? Turim ir signalizacija, bet prie pulto nepriduota, tai įjungiam, kai kur nors atostogaut išvažiuojam. Kaimynas ateina pažiūrėt, jei įsijungia, paskambina, pasako, kad viskas ok ir vsio  4u.gif

Gal galite parašyti kiek už tokį draudimą mokate (butas, kotedžas ar namas pas jus)? Galite į až parašyti. Mes kol kas sakė negalėsim draustis juo, kol nebus 100 baigtumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stafisss: 14 lapkričio 2013 - 08:27
Sveikos, merginos,

Labai aktualiom temom plepate, tai aš nusprendžiau taip pat pasisakyti...

Dėl interneto - ar nesiūlo giraitei, vijūkams paslaugų STARNET? Nes mūsų kvartalėlis šiuo naudojasi, esam pakankamai patenkinti. Mėnesiui gaunasi 40 lt. Tik kai kokia audra, ar stiprūs lietūs, tai dažniausiai nebūna interneto visai...
Dėl apsaugos, tai mes jungties paslaugomis naudojamės, šiaip į visus atvejus jie visada sureaguoja, net jei trumpai sukaukia signalizacija, iškart skambina. Tik kažkada priešgaisrinė suveikė, tai per kokį 12 minučių atvažiavo - būtų spėję namai senai sudegt biggrin.gif
Mums tai greitu laiku bus aktualu ir mokykla, čia man didžiausias galvos skausmas, nes pana mūsų jau skaitanti greitai, pakankamai gabi ir kalboms, kaimynė - muzikė sakė būtinai ir į dainavimą leisti, nes mergina su ypatinga klausa. Žodžiu, stebuklų stebuklas, biggrin.gif tik va baisu, kad mokykloj vaikas nesugestų - neužnuobodžiautų per pamokas, turėtų motyvacijos tobulėti ir dar uždainuoti galėtų biggrin.gif gal turit kokių patarimų?
Ir dar - jei kurios kaimynkos nori nagus, ragus, ar kanopas susitvarkyti - prašom į svečius - užsiimu šiuo darbu, ar hobiu, kaip pavadinsi, jau virš metų, esu sertifikuota priauginimo, lakavimo, dailės meistrė ir šį darba dievinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2013 11 14, 17:07)
Sveikos, merginos,

Labai aktualiom temom plepate, tai aš nusprendžiau taip pat pasisakyti...

Kažkada domėjausi, tai Starneto interneto greitis labai jau mažas, bet kai poreikiai nedideli, tai manau geras ir toks smile.gif O jūs kur gyvenate Giraitėje ar Vijūkuose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stafisss: 14 lapkričio 2013 - 15:24
QUOTE(freimule @ 2013 11 14, 16:07)
Sveikos, merginos,

Ir dar - jei kurios kaimynkos nori nagus, ragus, ar kanopas susitvarkyti - prašom į svečius - užsiimu šiuo darbu, ar hobiu, kaip pavadinsi, jau virš metų, esu sertifikuota priauginimo, lakavimo, dailės meistrė ir šį darba dievinu  wub.gif

man labai aktualu bigsmile.gif ,kokios kainos gelinio lakavimo? ax.gif
Atsakyti
Pas mus tai šviesolaidis internetas ateina thumbup.gif
O nagų lakavimas ir mane domina bigsmile.gif kokios kainos? Gal galima kižkur pavyzdėlių pamatyti?
Atsakyti