Įkraunama...
Įkraunama...

Romainių, Vijūkų, Užliedžių ir Giraitės

Sveikos, kaimynės,
Aš čia ne į temą, ne apie susisiekimo problemas.
Perskaičiau dabar straipsnį apie nuolaidų korteles, kurios, pasirodo, yra puikus įrankis mokesčių inspekcijai suskaičiuoti mūsų pajamas ir išlaidas doh.gif Žiauru, net minties man tokios nebuvo blink.gif
http://www.technolog...aQBpck.facebook
Atsakyti
Bet nesuprantu logikos paleist dar viena mikriuka, kuris vaziuotu panasiai kaip 35, ar cia ji pervadins. O vietoj 44 sake tuos mazuosius autobusiukus paleis, tai gal ir vaziuos panasiai.
Atsakyti
QUOTE(dov @ 2013 10 23, 11:21)
Bet nesuprantu logikos paleist dar viena mikriuka, kuris vaziuotu panasiai kaip 35, ar cia ji pervadins. O vietoj 44 sake tuos mazuosius autobusiukus paleis, tai gal ir vaziuos panasiai.

Kaune nuo liepos visi esami maršrutai bus naikinami. 35mikriuko nebebus.

O 44autobusas jei maršrutas yra Liucijanavos g.- pilis.... tai neįsivaizduoju kaip jis galėtų važiuot pro savanorius ar urmą... jei pilis galutinė stotelė..

Arba reik rašyt į transporto sk., kad patikslintų info, nes ši info iš spaudos.. nors ir pačio p.Kero interviu..
Atsakyti
Sveikos, ar turim Vijukuose kompiuterista? Reikia suinstaliuoti Widows 8.
Aisku uz pinigus.
Atsakyti
Pas mane i nauja kompa 8 suinstaliavo, tai po siai dienai kartais kompa noriu per langa ismest. Kol ismokau elementariai elgtis ir dabar dar daug ko neperpratus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dov @ 2013 10 23, 23:27)
Pas mane i nauja kompa 8 suinstaliavo, tai po siai dienai kartais kompa noriu per langa ismest. Kol ismokau elementariai elgtis ir dabar dar daug ko neperpratus doh.gif

Šiaip kvailas klausimas - kam dėtis 8 windowsus? smile.gif nebent darbui reikia....
Atsakyti
QUOTE(cresta @ 2013 10 22, 16:53)
Sveikos, kaimynės,
Aš čia ne į temą, ne apie susisiekimo problemas.
Perskaičiau dabar straipsnį apie nuolaidų korteles, kurios, pasirodo, yra puikus įrankis mokesčių inspekcijai suskaičiuoti mūsų pajamas ir išlaidas  doh.gif  Žiauru, net minties man tokios nebuvo  blink.gif 
http://www.technolog...aQBpck.facebook

baisus dalykas cool.gif iki šiol maniau, kad didžiausia jų blogybė atskelisti savo info yra tai, kad siuntinės šlamštą - nereikalingą info į paštą ir telefoną doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eule @ 2013 10 24, 09:28)
Šiaip kvailas klausimas - kam dėtis 8 windowsus?  smile.gif  nebent darbui reikia....

Tai as ir nedeciau, bet nusipirkau toki papigiai printeri ir nepaskaiciau kad ji suinstaliuot reikia 8 windowsu. Tai taip ir gavosi.
Atsakyti
QUOTE(viktorijat @ 2013 10 24, 17:01)
Tai as ir nedeciau, bet nusipirkau toki papigiai printeri ir nepaskaiciau kad ji suinstaliuot reikia 8 windowsu. Tai taip ir gavosi.

Oo, dar taip būna blink.gif ...net nepagalvočiau g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Eule @ 2013 10 24, 18:47)
Oo, dar taip būna  blink.gif ...net nepagalvočiau  g.gif  ...

Nu kai as ne prie technikos tai ir nepagalvojau. Tai teko instrukcija skaityti. O ten isvardinta visokios isskyrus windows 7 (kurie ir buvo musu kompe)
Atsakyti
Sveikos,
nauja žaibo akcija iki pirmadienio audinys grindims plauti
Atsakyti
QUOTE(Eule @ 2013 10 24, 09:28)
Šiaip kvailas klausimas - kam dėtis 8 windowsus?  smile.gif  nebent darbui reikia....

Siaip nebuciau sugalvojus, bet nusipirkom kompa be programines irangos ir paprasem viska suinstaliuot sesers vyro, o tas norejo kaip atseit sustriau, o tas sustrumas oi kiek man nerviniu lasteliu nugalabijo doh.gif smile.gif

Atsakyti