Sveikos:)
QUOTE(amerikiete-niujorkiete @ 2013 10 16, 10:23)
Sveikos:)
sveikute kuriame musu "kaime" tas niujorkas?
Sveikos,
studiju laikais gyvenau Niujorke, o pas drauges į kamčiatką eidavau
QUOTE(plashtake @ 2013 10 16, 10:40)
sveikute kuriame musu "kaime" tas niujorkas?
studiju laikais gyvenau Niujorke, o pas drauges į kamčiatką eidavau
QUOTE(Milinga @ 2013 10 16, 11:58)
Kątik gavau Žaibo akcija iki spalio 20 d. Pati turiu, rekomenduoju
QUOTE(dov @ 2013 10 08, 19:09)
Dabar pamaciau, kad tvarko kelia prie mikriuku stovejimo vietos, tai pagalvojau, kad Pauliaus Kero zodziai nera tusti. As jam parasiau laiska del 44 marsruto naikinimo, tai va koki atsakyma gavau:
"44 maršrutinių taksi maršruto sutartis nebus pratęsta dėl vežėjo padarytų pažeidimų skaičiaus šiame maršrute, tačiau tai nereiškia, kad bus panaikintas susisiekimas šiuo maršrutu. Po Naujūjų metų ta pačia ar panašia trasa iš Liucijanavos g. planuojamas mažųjų autobusų eismas. Taip pat svarstoma galimybė dalį šio maršruto reisų pratęsti organizuojant iki Vijūkų g. bei dalį reisų - Linkuvos kvartalo Liucijanavos g. , tačiau tam būtina atlikti kelių gatvių atkarpų remonto darbus.
Šiuose mažuosiuose autobusuose galiotų miesto viešojo transporto bilietai."
Gerai butu visai
Kiek aš kalbėjau su savivaldybės atstovais (konkrečiai miesto tvarkymo sk.), tą kelią, sakė, tvarkė gyventojai už savo lėšas, taip išeitų, kad Keras čia nė prie ko..ir mikriukai / autobusai nė prie ko...
O dėl maršrutų įdomu, nes internete pateikta tokia info yra:
"Jau nuo 2014 m. sausio ......nematysime šiais numeriais pažymėtų maršrutinių mikroautobusų: 3, 11, 13, 22, 27, 33, 44, 92, 120."
"Nuo gruodžio 1 d.bus organizuojamas naujas 44 autobusų maršrutas Liucijanavos g. - Kauno pilis." - čia, kaip suprantu, vietoj 44mikriuko..
Marsrutas man visiškai nepanašus į tą, kuriuo dabar važiuoja 44mikriukas, nes aš juo važiuodavau savanorių prospektu.. ir iki bazės..
"O nuo 2014 m. liepos 1 dienos Kaune nebeliks senųjų maršrutų vietoj jų atsiras visiškai nauji septyni. Kiekvieną maršrutą aptarnaus po 10 mikroautobusiukų. Maršrutai: 51 maršrutinis taksi AB Urmas - Kazliškiai (Tirkliškiai), 52 maršrutinis taksi Liucijanavos g. - Vaišvydava, 53 maršrutinis taksi Partizanų g. - Rokai, 54 maršrutinis taksi Sargėnai - Respublikinė Kauno ligoninė, 55 maršrutinis taksi Šilainiai - Palemonas, 56 maršrutinis taksi Ringaudai - Neveronys, 57 maršrutinis taksi 9-ojo forto g. - Partizanų g."
52-asis maršrutas (Liucijanavos g. Vaišvydava)- čia, kaip suprantu, būtų vietoj 35maršruto panašiai..
Maršrutiniai taksi važiuos Liucijanavos g., Bivylių g., Romainių g., Šilainių pl., Baltų pr., Josvainių g., Naujakurių g., Baltijos g., Žiemgalių g., Baltų, pr., Žemaičių pl., Linkuvos g., Varnių g., Jonavos g., Šaukių g., šv. Gertrūdos g., E. Ožeškienės g., K. Donelaičio g., Vytauto pr., M. K. Čiurlionio g., H. ir O. Minkovskių g., Piliakalnio g., Jiesios pl., Vaidoto g., Vaišvydavos pl., Didžioji g., Piliuonos g., Didžioji g., Vaišvydavos pl., Vaidoto g., Jiesios pl., Piliakalnio g., H. ir O. Minkovskių g., M. K. Čiurlionio g., Vytauto pr., Kęstučio g., I. Kanto g., Nemuno g., Gimnazijos g., šv. Gertrūdos g., Šauklių g., Jonavos g., Varnių g., Linkuvos g., Žemaičių pl., Baltų pr., Žiemgalių g., Baltijos g., Naujakurių g., Josvainių g., Baltų pr., Šilainių pl. Romainių g., Bivylių g., Liucijanavos g.
Tai man visai ne i tema toks marsrutas :-(
Tai taip išeina, kad susisiekimo su Savanorių pr. nebus, ar aš čia nesuprantu kažko .
Jei taip iš tiesų yra, tai didžiausia nesąmonė, reikia gal kažkaip jungtis ir kelti rajono savivaldybei šį klausimą kol nevėlu.
O dėl to kelio kur mikriukai važiuoja, tai tikrai žinau, kad čia žmonės patys susidėjo pinigėlius, kad būtų išasfaltuota. Na mūsų valdžia tikrai mumis "rūpinasi".
Jei taip iš tiesų yra, tai didžiausia nesąmonė, reikia gal kažkaip jungtis ir kelti rajono savivaldybei šį klausimą kol nevėlu.
O dėl to kelio kur mikriukai važiuoja, tai tikrai žinau, kad čia žmonės patys susidėjo pinigėlius, kad būtų išasfaltuota. Na mūsų valdžia tikrai mumis "rūpinasi".
QUOTE(Charming @ 2013 10 22, 13:32)
Tai taip išeina, kad susisiekimo su Savanorių pr. nebus, ar aš čia nesuprantu kažko .
Na aš radau tiek info... man irgi darbas prie Savanorių pr., todėl p.Kero ats: "tokiu pačiu ar panašiu maršrutu važiuos" kažkaip labai nekaip atrodo.. Juolab, kad sako sieksiantys nedubliuoti maršrutų, bet mikriukas važiuos pro pili, autobusas į pilį...
Gal yra žinančių daugiau?
Tik dėl šių maršrutų reiktų kreiptis ne į rajono, o į miesto sav.... Aš už "jungtis ir kelti šį kl"
Dar taip pat dėl kelio būklės- kreipėmės dėl kelio kur eina nuo KAUNAS ženklo, iki Lubinų g- praktiškai nepravažiuojama atkarpa. Ir ką- ats- žinom problemą, bet nznom ar ką padarysim.. Matyt reikia raštus rašyt ir parašus rinkt... Nes kitaip- niekaip..