Įkraunama...
Įkraunama...

Romainių, Vijūkų, Užliedžių ir Giraitės

Sveikos, kaimynes 4u.gif
Na kas jau šdymo sezoną atidarė? Mes vakar įjungėm jau šildymą, nes mažasis ropinėja ant grindų, tai nusprendėm, kad jau reiktų. Dabar taip gerai, grindys šiltos smile.gif
Mačiau Liucijanavos gatvė jau tapo ir į gatvę panaši, o ne į bekelę. Įdomu, ar į Vijukų g. užsuka greideris. Negirdėjot?
Klausykit, šią savaite Tupperware žėlė žiedui akcija - 40 proc pigiau, o visą spalio mėn. išgirtajam česnakų spaustukui - 30 proc nuolaida wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eule @ 2013 09 25, 16:34)
Pienių g., paskutinis kvartalas smile.gif

Kaip faina kazka is savo kaimo sutikt,nes asjau metai cia bet taip su niekuo ir nesusipaznau,o mes ga kaimyes ax.gif
mes lankom popchora partizanu gatvej, nors ten netoli ir musu darzelis.
Atsakyti
QUOTE(luaraa @ 2013 10 02, 20:24)
Kaip faina kazka is savo kaimo sutikt,nes asjau metai cia bet taip su niekuo ir nesusipaznau,o mes ga kaimyes ax.gif
mes lankom popchora partizanu gatvej, nors ten netoli ir musu darzelis.

O iš kurio jūs namo? smile.gif aš ir iš čia nieko nepažįstu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cresta @ 2013 10 02, 19:10)
* Na kas jau šdymo sezoną atidarė? Mes vakar įjungėm jau šildymą, nes mažasis ropinėja ant grindų, tai nusprendėm, kad jau reiktų. Dabar taip gerai, grindys šiltos smile.gif

** visą spalio mėn. išgirtajam česnakų spaustukui - 30 proc nuolaida wink.gif

* mes, spalio 1d., minimaliai, bet jau irgi isijungem. Pries tai savaitele tik zidinuka pakurendavome vakarais smile.gif

** kokia kainyte su nuolaida gaunasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eule @ 2013 10 02, 21:06)
O iš kurio jūs namo? smile.gif aš ir iš čia nieko nepažįstu... smile.gif

mes is 9a,o jus? butu malonu susitikti pabendrauti? gal rastume ka nors bendro ir susibendrautumem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luaraa @ 2013 10 03, 19:40)
mes is 9a,o jus? butu malonu susitikti pabendrauti? gal  rastume ka nors bendro ir susibendrautumem ax.gif

Mes tai tikrai galima sakyti, kad kaimynės smile.gif Mūsų namas 10 smile.gif
Atsakyti
mes is 9a,o jus? butu malonu susitikti pabendrauti? gal  rastume ka nors bendro ir susibendrautumem ax.gif

Aš iš Pienių g. galo - 34A smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eule: 03 spalio 2013 - 21:25
QUOTE(Eule @ 2013 10 03, 21:22)
Aš iš Pienių g. galo - 34A  smile.gif

Sveika, mes su mažiuke iki Jūsų dažnai keliaujam išėję pasivaikščioti, kai nebūna vėjuota Pienių gatvėj.
Atsakyti
ir is Giraites gal jau yra kaimyneliu? biggrin.gif
Atsakyti

ei as irgi is Uzliedziu, nepamirskit bigsmile.gif truputi is kitos galo, bet vistiek, jei ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selina @ 2013 10 03, 21:01)

nu taip tai kaip mes cia nesusitinkam? ax.gif
QUOTE(Eule @ 2013 10 03, 21:22)
Aš iš Pienių g. galo - 34A  smile.gif

mes ir tuo keliu einam su paspirtuku pasivazinet arba su dviraciu?

QUOTE(Selina @ 2013 10 03, 21:26)
Sveika, mes su mažiuke iki Jūsų dažnai keliaujam išėję pasivaikščioti, kai nebūna vėjuota Pienių gatvėj.

mes ir einam ax.gif
QUOTE(Jurgel @ 2013 10 04, 09:03)
ei as irgi is Uzliedziu, nepamirskit bigsmile.gif  truputi is kitos galo, bet vistiek, jei ka smile.gif

nepamirstam,junkimes?
Atsakyti
QUOTE(Selina @ 2013 10 03, 21:01)

Šiandien su maže buvom nuvažiavusios iki 10 namo smile.gif bet ten kaip įdomiai 9-10 namai vienoj kelio pusėj biggrin.gif
Atsakyti