Sveikos, kaimynes
Na kas jau šdymo sezoną atidarė? Mes vakar įjungėm jau šildymą, nes mažasis ropinėja ant grindų, tai nusprendėm, kad jau reiktų. Dabar taip gerai, grindys šiltos
Mačiau Liucijanavos gatvė jau tapo ir į gatvę panaši, o ne į bekelę. Įdomu, ar į Vijukų g. užsuka greideris. Negirdėjot?
Klausykit, šią savaite Tupperware žėlė žiedui akcija - 40 proc pigiau, o visą spalio mėn. išgirtajam česnakų spaustukui - 30 proc nuolaida
QUOTE(Eule @ 2013 09 25, 16:34)
Pienių g., paskutinis kvartalas
Kaip faina kazka is savo kaimo sutikt,nes asjau metai cia bet taip su niekuo ir nesusipaznau,o mes ga kaimyes
mes lankom popchora partizanu gatvej, nors ten netoli ir musu darzelis.
QUOTE(luaraa @ 2013 10 02, 20:24)
Kaip faina kazka is savo kaimo sutikt,nes asjau metai cia bet taip su niekuo ir nesusipaznau,o mes ga kaimyes
O iš kurio jūs namo? aš ir iš čia nieko nepažįstu...
QUOTE(cresta @ 2013 10 02, 19:10)
* Na kas jau šdymo sezoną atidarė? Mes vakar įjungėm jau šildymą, nes mažasis ropinėja ant grindų, tai nusprendėm, kad jau reiktų. Dabar taip gerai, grindys šiltos
** visą spalio mėn. išgirtajam česnakų spaustukui - 30 proc nuolaida
** visą spalio mėn. išgirtajam česnakų spaustukui - 30 proc nuolaida
* mes, spalio 1d., minimaliai, bet jau irgi isijungem. Pries tai savaitele tik zidinuka pakurendavome vakarais
** kokia kainyte su nuolaida gaunasi?
QUOTE(Eule @ 2013 10 02, 21:06)
O iš kurio jūs namo? aš ir iš čia nieko nepažįstu...
mes is 9a,o jus? butu malonu susitikti pabendrauti? gal rastume ka nors bendro ir susibendrautumem
QUOTE(luaraa @ 2013 10 03, 19:40)
mes is 9a,o jus? butu malonu susitikti pabendrauti? gal rastume ka nors bendro ir susibendrautumem
Mes tai tikrai galima sakyti, kad kaimynės Mūsų namas 10
Aš iš Pienių g. galo - 34A
QUOTE(Eule @ 2013 10 03, 21:22)
Aš iš Pienių g. galo - 34A
Sveika, mes su mažiuke iki Jūsų dažnai keliaujam išėję pasivaikščioti, kai nebūna vėjuota Pienių gatvėj.
ir is Giraites gal jau yra kaimyneliu?
ei as irgi is Uzliedziu, nepamirskit truputi is kitos galo, bet vistiek, jei ka
QUOTE(Selina @ 2013 10 03, 21:01)
nu taip tai kaip mes cia nesusitinkam?
QUOTE(Eule @ 2013 10 03, 21:22)
mes ir tuo keliu einam su paspirtuku pasivazinet arba su dviraciu?
QUOTE(Selina @ 2013 10 03, 21:26)
Sveika, mes su mažiuke iki Jūsų dažnai keliaujam išėję pasivaikščioti, kai nebūna vėjuota Pienių gatvėj.
mes ir einam
QUOTE(Jurgel @ 2013 10 04, 09:03)
ei as irgi is Uzliedziu, nepamirskit truputi is kitos galo, bet vistiek, jei ka
nepamirstam,junkimes?
QUOTE(Selina @ 2013 10 03, 21:01)
Šiandien su maže buvom nuvažiavusios iki 10 namo bet ten kaip įdomiai 9-10 namai vienoj kelio pusėj