nuotrauka iš asmeninio archyvo
Mamos, paplepėkim apie viską
Jau maniau nieks temos nesukurs
Ačiū už temutę
Mamos, kur leidžiat vaikus į darželius? Gal galėtumėt ką rekomenduot Šilainiuose, Vilijampolėj, ar aplinkui kur?
Ačiū už temutę
Mamos, kur leidžiat vaikus į darželius? Gal galėtumėt ką rekomenduot Šilainiuose, Vilijampolėj, ar aplinkui kur?
QUOTE(Eule @ 2013 08 22, 10:21)
Ačiū už temutę
Ačiū už temutę
Reikėjo sukurti, jei pamatėt kad baigėsi
Mes tai ėjom ir eisim į Etiudą Bet čia jau toil nuo nurodytų rajonų.
QUOTE(Milinga @ 2013 08 22, 10:34)
Reikėjo sukurti, jei pamatėt kad baigėsi
Tai kad aš čia naujokė, tai žinai
QUOTE(Eule @ 2013 08 22, 11:21)
Ten, kur vietą gaunam Maniškis, pvz. šiais metais niekur nepateko (esam užrašę Šilainiuose, į Gintarėlį ir Vėrinėlį), todėl keliaujam į privatų netoliese. Jei nereikėtų mokėt, labai džiaugčiausi ir galvos nesukčiau
Kartoju savo klausimą, gal kas padės - ar esate patenkintos Romainių vaikų daktare? Negi niekas neveda? Kiek einu pro šalį, vis matau mamytes su vaikais ten
QUOTE(mylimukeA @ 2013 08 22, 11:20)
Ten, kur vietą gaunam Maniškis, pvz. šiais metais niekur nepateko (esam užrašę Šilainiuose, į Gintarėlį ir Vėrinėlį), todėl keliaujam į privatų netoliese. Jei nereikėtų mokėt, labai džiaugčiausi ir galvos nesukčiau
Tai čia pagrindas, bet sistemoj reikia įvesti du, o net nežinau kokius ...paskaitinėju atsiliepus, sunku bais
QUOTE(Eule @ 2013 08 22, 12:23)
Tai čia pagrindas, bet sistemoj reikia įvesti du, o net nežinau kokius ...paskaitinėju atsiliepus, sunku bais
Tai aš pagal atsiliepimus, draugų ir pažįstamų rekomendacijas užrašiau į Vėrinėlį, nors kaip suprantu ten brangus patekimas Nors visas darželio gėris, mano galva, nuo turimų auklėtojų priklauso.
QUOTE(mylimukeA @ 2013 08 22, 11:41)
Tai aš pagal atsiliepimus, draugų ir pažįstamų rekomendacijas užrašiau į Vėrinėlį, nors kaip suprantu ten brangus patekimas Nors visas darželio gėris, mano galva, nuo turimų auklėtojų priklauso.
tikra tiesa, patikėkit
vistiek visos esat daugmaž naujakurių šeimų astovės patarkit baldų gamintojų, reik ir virtuvinio komplekto ir miegamojo.. gal pas ką darėtes už gerą kokybės ir kainos santykį?
o dėl darželio,mes užsirašę į Volungėlę , draugės mama virtuvėj dirba,tai draugė garantavo kad vien dėl maitinimo ten verta eiti..
ir į gintarėlį (pati jį lankiau ) patiko dėl žaidimų aikštelės ir auklytė pažįstama yra, tai tikimės jog į jį pakliūsim
o dėl darželio,mes užsirašę į Volungėlę , draugės mama virtuvėj dirba,tai draugė garantavo kad vien dėl maitinimo ten verta eiti..
ir į gintarėlį (pati jį lankiau ) patiko dėl žaidimų aikštelės ir auklytė pažįstama yra, tai tikimės jog į jį pakliūsim
QUOTE(Milinga @ 2013 08 22, 08:02)
Grazuolis grybukas
QUOTE(Grantee @ 2013 08 22, 14:55)
vistiek visos esat daugmaž naujakurių šeimų astovės patarkit baldų gamintojų, reik ir virtuvinio komplekto ir miegamojo.. gal pas ką darėtes už gerą kokybės ir kainos santykį?
Sveika,
mes virtuve daremes "alante", praejo jau 2.5 metu ir iki siol esu labai patenkinta. Dizainere Giedre mums talkininkavo, tuo metu jie buvo, o gal dar yra, isikure nemuno balduose IIa.
Bet jeigu butu buvusi, kaip dabar, IKEA vietoje, tai is ten buciau pirkusi:mirksiukas:
Papildyta:
QUOTE(Eule @ 2013 08 22, 11:23)
Oi, mums kai reikejo issirinkti darzeli, tai saziningai visus silainiu darzus apvaziavau ir dar net raudondvario pl ir paciam raudondvary buvau Bet manau svarbu ziureti ir pagal busima patoguma vaziavimo klausimu
QUOTE(Eule @ 2013 08 22, 11:21)
Ačiū už temutę
Ačiū už temutę
maniskiai i ausrine silainiuose. sunus treti metai bus kaip ten(nors pernai praktiskai nelanke del daznu sirgimu) ,o mergaite eis dar tik nuo rugsejo..
kazkuri mamyte klause del romainiu ambulatorijos,tai mano vaikas buvo ten prirasytas iki kokiu 7men,bet paskui persirasem.labai nepatenkinta buvau.matyt priekabi ir daug matau kas yra blogai daroma