tai kad niekas taip nerase rasiau, kad pateikt dokumentus galima, o pateikus registruotis laikyti testa ir uzsiregistravus konkursui ismeta daugiau testo laikymo laiku Papildyta:
O ka paskaiciuoti procentus ar lengviau? ta prasme reikejo dalinti dauginti? Nes man vis nesiseka pvz koki trizenkli padalinti is trizenklio ir gauti procentus, as visas mokyklos pamokas pamirsau
esu na pagal mano patirti tai konkurse dabar reikalauja zymiai maziau ziniu ir daugiau motyvaciniu klausimu, nors kitame konkurse dalyvaves pazistamas sake, kad labai detaliai isklausinejo darbo specifika. Is tikruju organizacijoms dabar labai lengva manipuliuoti tais pokalbiais, kada reikia pasunkinti, kada reikia palengvinti
Sveiki, susidūriau su problema įkeliant savo gyvenimo aprašymą per atrankos į valstybės tarnybą modulio savitarną. Suvedus visus duomenis ir norint išsaugoti, išmeta tokią lentelę: Target Unreachable, 'higherEducationDocument' returned null at [file:/usr/local/apache-tomcat-7.0.39/webapps/portal%23%2300282/WEB-INF/classes/web/auth/pages/my-cv.zul, line:3]
Gal kas žinote, kas čia ne taip? Iš anksto dėkoju .
Sveiki, susidūriau su problema įkeliant savo gyvenimo aprašymą per atrankos į valstybės tarnybą modulio savitarną. Suvedus visus duomenis ir norint išsaugoti, išmeta tokią lentelę: Target Unreachable, 'higherEducationDocument' returned null at [file:/usr/local/apache-tomcat-7.0.39/webapps/portal%23%2300282/WEB-INF/classes/web/auth/pages/my-cv.zul, line:3]
Gal kas žinote, kas čia ne taip? Iš anksto dėkoju .
Opapa, susiduriau su idomiu dalykeliu Konkursas buvo paskebtas 08.16 d. Negavau jokiu laisku, jokiu pranesimu, kada tas konkursas turi ivykti. Atsidarau skilti "Konkursu rezultatai", o ten - sio konkurso laimetoja paskelbta Idomiai, per dvi savaites labai tyliai ivyko konkursas Anksciau gavau pranesima, kad atitinku reikalvimus ir galiu dalyvauti konkurse. Reiks pasiteiraut pas juos, kas per velnias ivyko
O galima testą laikyti nepaskelbus konkurso? Niu pvz., dirbu pakaitine, bet noriu dalyvauti konkursuose, ar galima išlaikyti testą ir ramiai laukti konkursų ir dalyvauti tik pokalbiuose? Kiek girdėjau, testas galioja 2 metus?