Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(_aLba_ @ 2013 10 01, 19:36)
Nei viename  mirksiukas.gif  Kol kas nereikia rolleyes.gif

Bet pastebiu, kad lengviau yra kalbėti, kokie visi blogi, korumpuoti, vagys, nemirtingieji, nes jiems vietos jau būna išblizgintos ir net klausimai su atsakymais padėti.
Oho - klausiau, kur tokius dovanų karalius rasti?  irnesakyk.gif

Ką man ta statistika turi parodyti? Ar įrodyti?

Užsiciklinimas "visos mes čia bandom, bet laimi TIK savi" - su tokiu mąstymu spėju niekada nelaimėsite  4u.gif

Na nežinau kas kalba, kas ne. O aš jau pora metų dalyvauju konkursuose. Todėl matau kaip vyksta viskas. Dėjau nemažai pastangų, mokiausi. Kartais galvojau, kad aš kalta. Na blogai pasirodau. Bet kadangi gyvenu mieste, kur 30 000 gyventoju, todėl žinau ką kalbu. Neužsiciklinu. Tiesiog kai bandai daug kartų ir matai visą situaciją iš šono, kai viskas akivaizdžiai vyksta ne taip, kaip turi būti, kai susiduri praktiškai, tada gali ir pasidalinti su tais KURIE NEDALYVAVO, BET TIKI.
Šiaip, mano patarimas - dalyvaukit, tikėkit, vėl dalyvaukit. Kiekvienam konkurse, koks būtų paskelbtas. Nieks nemokės jums už jūsų pastangas, pralošit, bet nepasiduosit. Patirtis - geras dalykas smile.gif

Atsakyti
Ko gi brangiosios čia pyktis:) Kaip yra sakoma: Lietuva švogerių ir giminių kraštas :)Nors niekada per pažintis (kaip sako per žmonių galvas nelipau) darbo negavau, visada ėjau savo jėgom, tai kažkaip ir nusivylusi nesu, o ir į giminių pusę stokit, negi nepadėtumėte savo gerai draugei, ar draugės gerai draugei, o dar giminaitis, volia - ir vėl trūkt už vadžių ir nuo pradžių...Lietuva, švogerių kraštas:) Nesipykit, yra kaip yra smile.gif
Tik geriau sakykit negi niekas nebesiruošia BG testui? Negi viena likau dar nesiregistarvus ir nelaikius? smile.gif nors realiai ar man jo kada prireiks...
Atsakyti
QUOTE(Heta @ 2013 10 01, 21:03)
Tik geriau sakykit negi niekas nebesiruošia BG testui? Negi viena likau dar nesiregistarvus ir nelaikius? smile.gif nors realiai ar man jo kada prireiks...

Gal jau viskas apie BGT iškalbėta, nusibodo apie tą patį smile.gif

Dėl savų ir "iš gatvės", pritarčiau tai, kuri rašė, kad pakaitinius ir pan. kuriems jau numatyta vieta perkeltų ne per bendrą konkursą. Išties, labai gaila laiko, skirto ruošiantis. Iš kitos pusės, suprantu ir įstaigų vadovus. Esu dirbus valstybinėje įstaigoje, tai absoliuti dauguma atėjusių "iš gatvės" ateidavo vien dėl būsimo dekreto. T.y. per metus nuo įsidarbinimo ištekėdavo ir pastodavo. Net ir neslėpdavo, kad atėjo į valstybės tarnybą tam, kad darbdavys neatleistų sužinojęs apie nėštumą, kad po vaiko priežiūros atostogų būtų kur grįžti ir lengvai būtų galima imti biuletenius vaikui sergant.
Atsakyti

Tos, kurios rašote, kad į konkursus vaikštote viena du metus, kita nepilnus metus, trečia "Dalyvavau ir as jau keliuose konkursuose" - mano klausimo esmė buvo, ar ir pagal naują tvarką (t.y. nuo šios vasaros pr.) dalyvavote jau? Ir ar pastebėjote skirtumą tarp, dabar, ir ankstesnių konkursų (kalbu tik apie II dalį įstaigoje)?

QUOTE(Heta @ 2013 10 01, 21:03)

Kad gal suprato jau visi, kad ten nėra ką ruoštis. Na pasiskaitai įstatymus, pasisprendi sekas, pasikartoji daugybos lentelę biggrin.gif ir viskas 4u.gif
Va va, ir man ar kada prireiks išlaikyto testo - klausimas ax.gif Gal kai norėsis permainų.
Sėkmės laikant 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(_aLba_ @ 2013 10 01, 18:20)
Jūs labai kategoriška. Ar nauja tvarka dalyvavote? T.y. konkursuose, po š.m. birželio 1 d.?

Ir kur man tai kažkur girdėta - atėjo, paskaitė klausimus, perskaitė į kompą, kuris įrašinėja, atsakymus, laimėjo...  g.gif Kur čia tokie geri dovanų karaliai dirba - atsakymus į klausimus padovanoja  bigsmile.gif

As ne kategoriska, o realiste.Taip dalyvavau pagal naujaja tvarka. Nesakau, kad nera saziningu, gal ir yra, bet kolkas man juose neteko sudalyvauti, nes akivaizdziai priimami tik numatyti zmones...turbut kyla klausimas is kur as tai zinau, ogi labai puikiai viskas matosi, kaip ateini i konkursa..dauguma zmoniu sedi, ruosiasi, o ateina koks vienas arba du ir ziurek su komisijos nariais kalbasi, be palto, be rankines..toks vaizdas, kad nuo stalo pakiles katik..o taip dazniausiai ir buna, beje tas pats zmogus ir laimi..
As pati esu dirbus biudzetinej istaigoj 4m ir galiu pasakyti, kad ne vieno nepazinojau zmogaus kuris butu atejes ir isidarbines ne per pazintis:)) Skaudi, bet tokia realybe...tikejau nauja tvarka, uztai ir laikiausi BG testa, bet dabar visai nebetikiu, net siandien nejau i konkursa...
Atsakyti
QUOTE(Heta @ 2013 10 01, 20:03)
Ko gi brangiosios čia pyktis:) Kaip yra sakoma: Lietuva švogerių ir giminių kraštas :)Nors niekada per pažintis (kaip sako per žmonių galvas nelipau) darbo negavau, visada ėjau savo jėgom, tai kažkaip ir nusivylusi nesu, o ir į giminių pusę stokit, negi nepadėtumėte savo gerai draugei, ar draugės gerai draugei, o dar giminaitis, volia - ir vėl trūkt už vadžių ir nuo pradžių...Lietuva, švogerių kraštas:) Nesipykit, yra kaip yra smile.gif

Aš žadu laikyti, bet abejoju...ar įmanoma be pažinčių kažkur įsidarbinti...100km reikia važiuoti, galėtų kiekvienam mieste būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 02 spalio 2013 - 08:46

Padarys, dar palaukite.
Padarys visose 10 LT apskričių.

Samsunge, o gaila - būtumėt nieko nepraradusi, o gal ir pasisekę būtų.

Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2013 10 02, 09:33)

4u.gif tai kaip cia taip nenuejei i konkursa? Visai vilti praradai? Nereikia uzsiciklinti kad nepasiseks, pozityviu mastymu reikia sau norima darba vilioti biggrin.gif as dar tik BGT siandien laikysiu, bet kazkaip turiu vilti isidarbinti. Gal reikia tu pazinciu ieskoti, i kokia partija stoti, kokioj veikloj visuomeninej dalyvauti, draugu ieskot, nu net nezinau, jei vienaip neina, gal reik per kita gala g.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2013 10 02, 09:52)
Gal reikia (...) i kokia partija stoti, kokioj veikloj visuomeninej dalyvauti, draugu ieskot,

Nesupykite, bet nenustebčiau, jei jums nepavyktų įsidarbinti smile.gif
Atsakyti

Šaunuolė Varnikė, kad turi viltį. Sėkmės šiandien laikant testą, parašyk kaip sekėsi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heta: 02 spalio 2013 - 09:36
Labas merginos, liudnai jus cia kalbat del tu VT konkursu...pati suprantu, kad ne visada jie svarus buna, bet is mano trumpos patirties t.y. dalyvavimo dvejuose, tikrai galiu pasakyti, kad jie buvo svarus. Gaila, kad viename likau antra, jaudulys pakiso koja smile.gif Bet kokiu atveju manau, kad jeigu tikrai nori kazkada pasiseka, o jei jau is anksto i viska ziuri atmestinai ir galvojama ai cia viskas vistiek jau nuspresta tai nieko tiketis ir nereik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_aLba_ @ 2013 10 01, 19:36)
Nei viename  mirksiukas.gif  Kol kas nereikia rolleyes.gif

Bet pastebiu, kad lengviau yra kalbėti, kokie visi blogi, korumpuoti, vagys, nemirtingieji, nes jiems vietos jau būna išblizgintos ir net klausimai su atsakymais padėti.
Oho - klausiau, kur tokius dovanų karalius rasti?  irnesakyk.gif

Ką man ta statistika turi parodyti? Ar įrodyti?

Užsiciklinimas "visos mes čia bandom, bet laimi TIK savi" - su tokiu mąstymu spėju niekada nelaimėsite  4u.gif

Na va prasideda, nei vienam.... Tad is kur taip galite teigti, kad viskas grazu, skaidru?....Ar as sakiau, kad visur korumpuoti, visur blogai, jei taip galvociau pati nedalyvauciau. Yra ir skaidriu, bet ju mazai ir istaigas reikia gerai atsirinkti. Pries pateikdama kruva priesisku argumentu, isiskaitykite ka rasau.
Ne visi gauna tuos atsakymus, pvz tie su darbo sutartimis dirbantys paprastose pareigose eina sazingai i konkursus, daznai ju nelaimi, nes neturi uznugario. O kas pakliuna ir turi ats, tu kurie dedes, tetos, teveliai sedi gerose vietose, ar partiniai savus sukisa. Vel gi kur verta dalyvauti, ten kur maza kategorija, paprastesne pareigybe, nes ten sansu pakliuti yra, o kur aukstesne, geresne vieta, tokiu laisvu nera. Ta sistema tokia buvo ir bus, mano giminaite ejo per 4 konkursus galiausiai laimejo pries 5 metus kitame mieste, kai atejo jos visi klausinejo, per ka tu atejai, niekas netikejo kad saziningai laimejo, sake tokiu cia nebuna, per beveik tris metus toje istaigoje saziningu konkursu nebuvo, iskyrus kur reikia medicinio, teisinio issilavinimo ir viena kita vieta kur savu i ta skyriu neikisa buvo laisva vieta. Galvojat ten is gatves pakliuvus auksas dirbti? Toli grazu ne, kategorijas priedus gauna tie, kas turi uznagari, o kas jo neturi dirba visa juoda darba, tokia realybe. Na jei jum nuo to geriau tai ir ziurekit taip naiviai, jokiu budu nekisu savo nuomones, bet kategoriskai nepriestaraukit kitiem, pati net nedalyvavusi.... Situacija zinau, nes vienas bande dalyvauti VT, ne vienas dirba, papasakoja kas darosi....Bet jie tik paprasti darbuotojai, kurie pasako verta bandyti ar ne, kurie galios visiskai neturi....Vat labiausiai isimines pasakojimas man taip uzsifiksavo, kad del to ir nusprendziau toliau testi. Buvo Vilniuje konkursas, is gatves zmogus suzibejo, o vietinis turejes atsakymus nesubegejo atsakyti tinkamai, nori nenori teko priimti is gatves, juk pokalbis irasinejamas, tada toje istaigoje buvo ilgai snekama, kokius zmones nori ikisti, kurie net klausimus turedami nesugeba pasiruosti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(@nda @ 2013 10 01, 22:00)
Gal jau viskas apie BGT iškalbėta, nusibodo apie tą patį smile.gif

Dėl savų ir "iš gatvės", pritarčiau tai, kuri rašė, kad pakaitinius ir pan. kuriems jau numatyta vieta perkeltų ne per bendrą konkursą. Išties, labai gaila laiko, skirto ruošiantis. Iš kitos pusės, suprantu ir įstaigų vadovus. Esu dirbus valstybinėje įstaigoje, tai absoliuti dauguma atėjusių "iš gatvės" ateidavo vien dėl būsimo dekreto. T.y. per metus nuo įsidarbinimo ištekėdavo ir pastodavo. Net ir neslėpdavo, kad atėjo į valstybės tarnybą tam, kad darbdavys neatleistų sužinojęs apie nėštumą, kad po vaiko priežiūros atostogų būtų kur grįžti ir lengvai būtų galima imti biuletenius vaikui sergant.

Su tuo visiskai sutinku, suprantu ir zmones, kurie yra pakaitiniai, nori pastoviai isidarbinti, suprantu vadovus, nes jiem geriau jau mokantis zmogus, negu is gatves. Tikrai galetu toje vietoje kazka keisti. Bet vel pakeis, ras kaip apeiti, tada visi pirma i pakaitinius priims, o po to perves be vargo i VT....Toje situacijoje labiausiai gaila tu kurie naiviai tikedamiesi ideda daug pastangu saziningai besiruosdami....
Atsakyti