QUOTE(suleee @ 2013 08 25, 13:44)
Vajetau kiek cia demesio skiriama tam BGT
As islaikiau ta testa nesiruoses beveik (skaiciau pagrinde istatymus, kuriu nereikejo).
Paskui issilaikiau anglu B2 lygiu (ruosiausi nemazai, nes buvau primirses jau). Dar veliau praejau CMEK (nes ir i muitine bandau patekt). Paskui visokias pazymas, dokumentus susirinkau (vel gi del statutinio). Ir po visu situ "vargu" vistiek esu bedarbis, nes cia tie terminai konkursu yra nesveikai ilgai istempti. Dabar esu kandidatas i 11 gal vietu, bet dar neturejau galimybes sudalyvaut jokiame konkurse. Va cia tai as matau vienintele rimta problema.
Ir kadangi kandidatuoju tiek i statutinius, tiek i karjeros valstybes tarnautojus, tai galiu pasakyti koks didelis geeeeeris yra tas dokumentu pateikimas per sistema, labai gerai padaryta.
jei turi gerą loginį mąstymą, tai tos sekos vieni juokai, bet jei esi totalus humanitaras, tai

net ir ruošiantis baugu laikytis...
na jei pretendavai į muitinę ir vis dar bedarbis, tai kaip be siuntimo ten pretendavai, kas siuntė į CMEKą?, kiek žinau siunčia darbovietė, kuri numačiusi tave priimti dirbti...o su VRM sistema įsidarbinant visada daug visokio popierizmo ir marazmo