Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

Viso abu testai užtruko beveik 3 val.
Visi susirenka,paaiškina kaip viskas vyks,reikia susivesti prisijungimų kodus kuriuos duoda kai ateini.tada 15min.trunkantis bandomasis 10kl.testukas,kai tik baigi pradedi normalų testą 1 dalį. Laiko skiriama 60min.tada pertraukėlė.po pertraukėlės 2 dalies paaiškinimai ir testas 40min
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2013 08 22, 21:13)
Viso abu testai užtruko beveik 3 val.
Visi susirenka,paaiškina kaip viskas vyks,reikia susivesti prisijungimų kodus kuriuos duoda kai ateini.tada 15min.trunkantis bandomasis 10kl.testukas,kai tik baigi pradedi normalų testą 1 dalį. Laiko skiriama 60min.tada pertraukėlė.po pertraukėlės 2 dalies paaiškinimai ir testas 40min

aciu labia uz info, dar vienas klausimelis man sake, kad sprendziant pirma ir antra dalis, kazkaip negali gryzti atgal ir pasilikti klausima jei nezinai paskiau, pvz pirmoje dalyje 40 kl. o as noriu visus juos praversti ir pazymeti kuriuos galiu greitai sumastyti, o kitus veliau Tai man idomu ar per tuos 40 klausimu gali sokineti atgal , pirmyn ar visus turi spresti is eiles?
Atsakyti
QUOTE(Kerlin @ 2013 08 23, 14:18)
aciu labia uz info, dar vienas klausimelis man sake, kad sprendziant pirma ir antra dalis, kazkaip negali gryzti atgal ir pasilikti klausima jei nezinai paskiau, pvz pirmoje dalyje 40 kl. o as noriu visus juos praversti ir pazymeti kuriuos galiu greitai sumastyti, o kitus veliau Tai man idomu ar per tuos 40 klausimu gali sokineti atgal , pirmyn ar visus turi spresti is eiles?

Klausimai sugrupuoti po 10. Po tuos 10 galima šmirinėt
Atsakyti
Sveikos merginos, mano odisėja jau baigta, testas išlaikytas, jėėė thumbup.gif prisidedu prie tų, kurios sakė, kad tai nelengva. Testas man irgi pasirodė tikrai sunkus, labai trūksta laiko, vienu momentu galvojau, kad tikrai neišlaikysiu. Užduočių su skaičių sekomis tikrai yra daug ir man sekos nepasirodė lengvos, bet tikrai nemaloniai nustebino klausimai iš lentelių. Pavyzdžiuose nurodyti labai lengvi klausimai su akivaizdžiais atsakymais, o teste tai man pasirodė vieni sudėtingiausių uždavinių. Silogizmų apskritai nebuvo nei vieno, taip pat nebuvo ir sekų su raidėmis. Antroje dalyje taip pat pasirenkite skaičiuoti, vėl lentelės su skaičiukais su klausimais per kiek laiko kas nors atsipirks ir t. t. ir pan. Ir nors klausimų iš teisės aktų tik keturi, bet labai gerą žinoti, kad bent juos tikrai atsakei teisingai, nes visa kita sprendi ir galvoji, taip mąstai ar ne taip. Sėkmės visiems dar laikysiantiems smile.gif
Atsakyti
Sveikinu išlaikius testą. thumbup.gif
Jums smagu , o manęs dar tik laukia išbandymas. Ir kuo daugiau mokausi tas sekas, tuo baisiau darosi . Ir kas ten per lentelės su skaičiavimais
Atsakyti
Sveikos merginos, pasidalinsiu ir as savo patirtimi smile.gif Islaikiau sian testa, o reziumuojant galiu pasakyti, jog pirma dalis pasirode tikrai lengvesne nei tikejausi. Niekad negalvojau, kad apskritai draugausiu su skaiciu sekomis, bet 3 sav praktika dave vaisiu ir pirma testo dalis 36/40. Laiko tikrai nepritruko, o skaiciu sekos nors buvau labai prisigasdinus nebuvo sudetingos. Kitos uzduotys taip pat tikrai iveikiamos. Tuo tarpu antra dalis visai priesingai - jos visai nebijojau, bet tos situacijos ir atsakymu variantai tikrai buvo painoki ir spaudzint pabaigti testa drebejo sirdis, kad galiu ir neislaikyt, bet 13/20. Zodziu nebijokite, svarbiausiai pasipraktikuokite pirmajai daliai, sekmes! smile.gif
Atsakyti
Nemaniau, kad tokie sudėtingi testai būna, norintiems eiti į valstybės tarnybą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sciarola @ 2013 08 23, 20:30)
Nemaniau, kad tokie sudėtingi testai būna, norintiems eiti į valstybės tarnybą  blink.gif

Man irgi labia idomu visi mini tas lenteles su skaiciavimais? o kokie tie skaiciavimai, procentus nuo sumos dauginti ar dalinti ir t.t. gal galite daugiau pakomentuoti, nes kaip zinau kalkuliatoriaus neleidzia tai reikia pasipraktikuoti dauginti su kableliais jeigu reikia g.gif aciu Jums kas dalinates patirtimi
Atsakyti
Labutis visiems besiruošiantiems laikyti testą. Dalinuosi skaičių sekų pvz., smile.gif

1) 4,5,8,12,19,?
2) 1,6,2,5,3,?
3) 1,1,3,5,11,21,?
4) 1,19,4,16,12,8,10,10,9,?
5) 2,6,12,20,?
6) 1,2,3,7,22,?
7) 5,4,6,7,7,10,8,?
8) 2,3,8,63,?
9) 1,2,2,3,3,3,?
10) 1,2,5,12,?

P.S. gal kas turite užduočių su skaičiavimais iš lentelių
Atsakyti
QUOTE(atur40 @ 2013 08 24, 14:28)
Labutis visiems besiruošiantiems laikyti testą. Dalinuosi skaičių sekų pvz.,  smile.gif

1)  4,5,8,12,19,?
2)  1,6,2,5,3,?
3)  1,1,3,5,11,21,?
4)  1,19,4,16,12,8,10,10,9,?
5)  2,6,12,20,?
6)  1,2,3,7,22,?
7)  5,4,6,7,7,10,8,?
8)  2,3,8,63,?
9)  1,2,2,3,3,3,?
10) 1,2,5,12,?

P.S. gal kas turite užduočių su skaičiavimais iš lentelių

tai cia tokios jums buvo? nes as laikiau ir nei vienos panasios nebuvo unsure.gif
Atsakyti
as irgi vakar issilaikiau, ejau nesimokiusi, bet rezultatai neblogi, 34/40 ir 14/20. antra dalis sukta buvo, pirma siaip lengva pakankamai, bent skaiciu sekos tai tikrai su lengvai atrandamu desningumu.sekmes laikysiancioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atur40 @ 2013 08 24, 13:28)
Labutis visiems besiruošiantiems laikyti testą. Dalinuosi skaičių sekų pvz.,  smile.gif

gal galit parašyt atsakymus pasitikrinimui? ax.gif

QUOTE(milky @ 2013 08 24, 14:37)
as irgi vakar issilaikiau, ejau nesimokiusi, bet rezultatai neblogi, 34/40 ir 14/20. antra dalis sukta buvo, pirma siaip lengva pakankamai, bent skaiciu sekos tai tikrai su lengvai atrandamu desningumu.sekmes laikysiancioms smile.gif

o kiek klaidų galima padaryti kiekvienoj daly?
Atsakyti