QUOTE(gamtos stebuklas @ 2013 09 16, 16:47)
perskaiciau 5 psl atgal, neradau ats, bet reikia labai skubiai.gavau atsakyma, kad reikia atnest uzsienio kalbos lygi patvirtinancia pazyma.parasiau B1, nors reikia A2.parasiau is galvos
pati taip ivertinau
kur gaut ta pazyma?greitai tai imanoma padaryt?
jeigu gavot atsakymą, kad dokumentai priimti ir reikia kals lygį įrodančios pažymos į konkursą, tai čia labai didelės skubos nėra, konkursai įvyksta paprastai ne anksčiau, kaip 3sav.po dokumentų priėmimo pabaigos, bet visko būna, taigi siūlau apskambinti visas įmones nurodytas
šiame puslapyje pasiklausti kada artimiausiu metu galit išsilaikyti tą testą, jis bus mokamas, kainos svyruoja nuo 50lt iki 70 maždaug
Papildyta:
QUOTE(Ellein @ 2013 09 16, 13:42)
Mane irgi domina ši informacija
Tik kažkodėl niekas konkrečiai negali atsakyti, negi nėra dalyvavusių konkurse įstaigoje??? Pagal naujausią mano gautą informaciją, įsigaliojus naujai tvarkai teisės aktai ruoųtis konkursams NEDUODAMI. Tik klausimas kaip žinoti iš ko ruoštis
na būtų tikrai smagu sužinoti info, kas jau buvo konkursuose, bet manau tokių netiek ir daug, nes konkursai organizuojami kaip supratau gana negreitai nuo konkurso paskelbimo gali praeiti ir 6-9savaitės, o kadangi konkursai paskelbti pagal naują tvarką dauguma prasidėjo tik liepą, taigi daug čia besilankančių ir praėjusių tą kelią gal ir nėra
aš tai žiūriu į reikalavimus, pvz. jeigu nurodyta, cituoju :"6.4. būti susipažinęs su tarptautiniais viešojo sektoriaus apskaitos standartais, Tarptautinės apskaitininkų federacijos Viešojo sektoriaus komiteto parengtais dokumentais ir Europos Sąjungos teisės aktais, reglamentuojančiais viešojo sektoriaus buhalterinę apskaitą ir finansinę atskaitomybę;"
tai ir reikia iš šių aktų ir standartų ruoštis