Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Sophi @ 2013 09 10, 21:07)
6 18 16 21 63 ?

a)58 b)61  c)65  d)68 e) 189

Atsakymas B, bet aš nesuprantu blush2.gif

Sveikutės smile.gif
Na, aš tų taisyklių neišmanau, bet pagal tavo pateiktą teisingą atsakymo variantą, tai turbūt taip reikia spręsti:

6 (*3) 18 (-2) 16 (+5) 21 (*3) 63 tada turėtų vėl kartotis veiksmas (-2) ir gaunasi 61
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2013 09 10, 19:07)
6 18 16 21 63 ?

a)58 b)61  c)65  d)68 e) 189

Atsakymas B, bet aš nesuprantu blush2.gif

man irgi niekaip neiseina tos naujos sekos, gal atsiras cia kas gali surasyti nauju seku eiga? Butu labai didele pagalba, nes sekos gan sudetingos man atrodo irgi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerlin @ 2013 09 10, 21:54)
man irgi niekaip neiseina tos naujos sekos, gal atsiras cia kas gali surasyti nauju seku eiga? Butu labai didele pagalba, nes sekos gan sudetingos man atrodo irgi  g.gif

Kitos lengvos: vienos reikia kiekvieną skaičių per pusę dalyti ir gauni paskesnį, o kitos eina gretimi skaičiai: 86-87, 72-?(73), 59-60, 47-48 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Gintare* @ 2013 09 10, 21:49)
Sveikutės smile.gif
Na, aš tų taisyklių neišmanau, bet pagal tavo pateiktą teisingą atsakymo variantą, tai turbūt taip reikia spręsti:

6 (*3) 18 (-2) 16 (+5) 21 (*3) 63 tada turėtų vėl kartotis veiksmas (-2) ir gaunasi 61

Jei tikrai taip, tai iš tiesų nėra labai ir sudėtinga unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 10 rugsėjo 2013 - 20:57
QUOTE(,2013 09 10, 19:50)

nu jo klausimas is tikruju suktas, as maniau pirtis, nes near joje vandens, ta prasme nebega nestovi vanduo,
o isbraukiau lova nes irgi maniau guleti, bet mama sake isbraukti kresla, nes ant jo galima tiktais sedeti, tai tikrai dabar man idomu koks teisingas gal kas is cia esanciu mums pagelbetu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2013 09 10, 20:00)
Kitos lengvos: vienos reikia kiekvieną skaičių per pusę dalyti ir gauni paskesnį, o kitos eina gretimi skaičiai: 86-87, 72-?(73), 59-60, 47-48 4u.gif
Papildyta:

Jei tikrai taip, tai iš tiesų nėra labai ir sudėtinga unsure.gif

dabar prisedau pamasciau tikrai near sunkios, tik ta viena sunki, ir figuros lengvos ir aplamai testas lengvas, bet gi realiame teste jie tokias sunkias sekas sudeda o apie figuras isvis patyliu, o cia viska lengva sudeda, kokia laime tiems kas islaike. Nu tikekimes ir mes smile.gif
Dar kas angliskai supranta radau linka, ten PDF filai sudeti, net knygos idetos ten galima atsisiusti ir treniruotis, gal kam pades. Viena gera knyga
Ultimate Psychometric Tests: Over 1000 Verbal http://www.gobookee....ns-and-answers/
Atsakyti
Tai išeina, kad ir silogizmų nebus?
Atsakyti
QUOTE(Diolia @ 2013 09 10, 16:40)
Taip pat jei nematėte tai pažiūrėkite ir pasispręskite naujai įdėtas pavyzdines užduotis vtd puslapyje
http://www.vtd.lt/index.php?1983967487

Gal kas galite paaiskinti kodel 4 klausime teisingas atsakymas e? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauritute @ 2013 09 10, 21:26)

as pabandysiu:
nes visos figuros sudaro pilnus skritulius sudejus kiekvienus langelius, jei gerai isiziurejus, o tas kvadratas pailgas ant virsaus as manau kad figuros turi tureti panasumu, nu kazkas tokio panasau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauritute @ 2013 09 10, 23:26)

O aš tai dariau taip:

imu pirmos eilutės pirmas dvi figūras iš kairės ir mintyse uždedu ją vieną ant kitos - tos detalės, kurios abiejose figūrose sutampa - mintyse panaikinu (o dar geriau užtušuot rašikliu sutampančias vietas), o tos detalės, kurios nesutampa - gaunasi trečio kvadrato figūra. Tas pats ir su antros eilutės trim kvadratais, tai belieka tą patį padaryti ir su trečios eilutės kvadratais.

Dar papildau: tas pats principas ir žiūrint vertikaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gintare*: 10 rugsėjo 2013 - 22:46
QUOTE(Kerlin @ 2013 09 10, 22:48)
O kokiu buvo? Nes irgi matau nauju pridejo

Panašu, kad buvo užduočių iš naujo sąrašo tokiais Nr.: 1-10, 14, 17, 19, 20.
Tik ką galiu pasakyti - pavyzdžiai pernelyg lengvi, o testo užduotys tikrai daug sunkesnės, keblesnės, išplėstos papildoma informacija (kuri dažnai klaidina arba gaišina laiką). blink.gif

Pritariu, kad neverta gaišti laiko, jei užduotis labai sukta. Man teko daugiau aklai pašaudyti II-oj daly, nes tie begaliniai skaičiavimai - nors nusišauk vietoj. doh.gif
O sekų sprendimas namie, manau, padėjo - tik kelių neišsprendžiau (daug buvo). Visai jų nemokėjau - tad noriu paguost visas ir visus - TIKRAI atsiranda gebėjimas "pamatyti", kas jose paslėpta, po kurio laiko. Man užteko savaitės, kad kiaurai matyčiau. thumbup.gif

Apie 70 proc. žmonių išlaiko BGT - taigi gana didelis procentas.
Linkiu sėkmės visiems, laikantiems testus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akebija @ 2013 09 11, 00:49)

Apie 70 proc. žmonių išlaiko BGT - taigi gana didelis procentas.
Linkiu sėkmės visiems, laikantiems testus.  4u.gif

Mano kita nuomonė schmoll.gif
Atsakyti
Sekos dzin, islaikiau be problemu 5 neatsakyti .... 2 dalis mano kosmaras, vien uzdaviniai mane parklupde 9/20 sad.gif ... Dabar sakykit kur tobulintis juos. ???
Atsakyti
ar yra dalyvavusiu ne testu , o galutiniame konkurse? Konkurse į valstybės tarnautojo pareigas naudojami du atrankos metodai – praktinės užduotys ir pokalbis, arba tik pokalbis. Kaip vyksta tas pokalbis? daug klausimu uzduoda? sudetingi?
Atsakyti