Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

o ka jis gero daro? ar nebyra? ar pailgina?
[/quote]

Man graziai padazo,nesulipina,pailgina, ir visa diena isvaikstau-nenubyra.
Atsakyti
QUOTE(Danela @ 2013 10 11, 12:48)
Gal kas isbandete Bell ar Essence ar Catrice
lupu tint'us?

Bandžiau Essence.
Labai nepatiko, iškart pardaviau.
Pagrindiniai trūkumai mano akimis:
lipnus
atspalvis blyškus, reikia tepti daug daug sluoksnių
dengiasi nelygiai
pabrėžia visus lūpų trūkumus
ant lūpų atrodo, lyg užvalgei kokių burokų ar uogų ir nenusivalei biggrin.gif
tikėjausi, kad bent laikysis ypatingai ilgai, nes lyg tokia tint'o paskirtis - deja, laikosi kaip ir įprasti blizgesiai
kvapas chemiškas, intensyvus, gali pasirodyti įkyrus

Atsakyti
Jau kelias dienas ieskau maskuoklio paakiams, bandziau ir skysta, ir tepama pirstu, nuo artdeco iki essence, meciausi taro artdeco ir manhatan, galu gale netycia akis uzkliuvo uz gabriella salvete korektoriaus, va tokio http://www.gabriella...hp?idProduct=82. Tik 9.5lt, o puikiai atliko savo darba, buvau svelniai sokiruota, kad perku tokia pigia preke, priemone labai svelni, labai tanki, tad paslepe mano tikrai melynus paakius ir 2 spalva gerai tiko.
Nuvyle- naujas garnier kremas http://nelly.com/fi/...ation-218283-1/
Paemiau, nes maximoj akcija ir sis kremas neva be parabentu ir neva tinka jautriai odai, jau kai atidariau pakuote suabejojau ar man patiks- zydras kremas.... Ant veido lyg muilo buciau uzsitepus- kazkokia slidi plevele, bjaurus net rankoms....
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2013 10 11, 21:26)
Jau kelias dienas ieskau maskuoklio paakiams, bandziau ir skysta

Sudominot, mėgstu Gabriella Salvete gamintoją smile.gif O kaip šis maskuoklis ar nepabrėžia raukšlių?

O aš giriu Gabriella Salvete lūpdažius smile.gif Jei neklystu, dabar jiems kaip tik nuolaida, kaina kažkas apie 10 lt, aš pirkau seniau už ~ 15 lt, bet galvoju dabar kol nuolaida nubėgt nusipirkt dar kelis atspalvius, labai patiko kokybė smile.gif
Aš turiu atspalvį 05 Carezza Scarlatta
Internete nedaug swatch'ų, tai radau tik tokius blush2.gif
Atspalvis pirmas iš kairės

user posted image

Ant lūpų
user posted image

Man tai yra ryškesnė, bet vis dar tinkanti dienai į darbą, rožinė spalva, kažkas link avietinės net. Lūpdažis super pigmentuotas, riebus, maloniai tepasi, skaniai kvepia, nesausina lūpų, atrodo kremiškai, drėgnai. Šiuo metu tai mano einamiausia spalva, aš taip jį mėgstu wub.gif Tiesą, laikosi neypatingai ilgai, 2-3 val 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 10 12, 09:31)
Sudominot, mėgstu Gabriella Salvete gamintoją  smile.gif  O kaip šis maskuoklis ar nepabrėžia raukšlių?

O aš giriu Gabriella Salvete lūpdažius  smile.gif  Jei neklystu, dabar jiems kaip tik nuolaida, kaina kažkas apie 10 lt, aš pirkau seniau už ~ 15 lt, bet galvoju dabar kol nuolaida nubėgt nusipirkt dar kelis atspalvius, labai patiko kokybė  smile.gif
Aš turiu atspalvį 05 Carezza Scarlatta
Internete nedaug swatch'ų, tai radau tik tokius blush2.gif
Atspalvis pirmas iš kairės

user posted image

Ant lūpų
user posted image

Man tai yra ryškesnė, bet vis dar tinkanti dienai į darbą, rožinė spalva, kažkas link avietinės net. Lūpdažis super pigmentuotas, riebus, maloniai tepasi, skaniai kvepia, nesausina lūpų, atrodo kremiškai, drėgnai. Šiuo metu tai mano einamiausia spalva, aš taip jį mėgstu  wub.gif Tiesą, laikosi neypatingai ilgai, 2-3 val  4u.gif

Gal galite imesti nuoroda,kad pakuote matytusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2013 10 12, 10:23)
Gal galite imesti nuoroda,kad pakuote matytusi  rolleyes.gif

Pakuotė (bet jie teturi vieną seriją lūpdažių smile.gif )

user posted image
Atsakyti
Dontstop - korektorius tikrai nėra labai minkštas, bet labai švelniai tepa. Raukšlių neturiu, nežinau ar išryškintų, bet kremo bet kokiu atveju prieš jį reikėtų. O štai tie visi teptukiniai maskuokliai man per skysti - jei daug patepi, nusimuzoji tongue.gif, jei truputį, neatlieka savo darbo...
Vat turėjau Gabriella Salvete tušą Sinergia (kokio velnio jį pirkau, nes tuom kart tereikėjo tik pasidažyti...) - nepatiko. Neatsparus vandeniui, bet be muilo ir aliejaus niekaip neįveikdavau (čia jam pliusą galima dėti, kas eina į baseiną - nei paakiai juoduoja, nei teka....).
Tai vat, šiuo metu aš vėl neturiu kremo ir nežinau ką bandyt... Geriausia būtų mėginukus, bet nei eurokose, nei juolab sarmoj aš jų paskutiniu metu negaunu...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 10 12, 12:52)
Pakuotė (bet jie teturi vieną seriją lūpdažių  smile.gif )

user posted image

Situs ir turiu,mano ryskiai raudoni. Nieko blogo negaliu apie juos pasakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2013 10 12, 13:47)
O štai tie visi teptukiniai maskuokliai man per skysti - jei daug patepi, nusimuzoji tongue.gif, jei truputį, neatlieka savo darbo...

Tikra tiesa drinks_cheers.gif Aš jau pavargau ieškotis tobulo maskuoklio, mano paakiai deja labai tamsūs iš prigimties, maskuotis tenka kasdien, bet jei maskuoklis tirštas, ypač tokios va lūpdažio formos - pabrėžia paakių raukšles (kurių turiu, bet pagal amžių kaip ir priklauso, ką jau padarysi smile.gif ), jei skystas su teptuku - nepabrėžia, bet ir nieko nemaskuoja, užburtas ratas doh.gif
Man kaip tik dabar reikia kokio tai maskuoklio ir skubiai, bet jau bijau pirkti, tiek pinigų į balą buvo sukišta unsure.gif Man dar bėda būna, kad visi per šviesūs unsure.gif
Atsakyti
Gabriella Salvete maskuokliai tikrai sviesoki, bet gal nr. 3 tiks, o stai essence teptukiniai gana tamsus.
Is toniniu kremu (negaliu is viso tokiu daiktu pakest, bet kartais juk reikia padoriai atrodyt) dabar naudoju Lumene 12h radiance makeup. Velgi pasiemiau kazkada, nes reikejo, kad tiktu ir, kad del keliu patepimu nepermokeciau. Jei sis pasibaigs, kartosiu- nedirgina odos, labai svelniai tonuoja. T zona po kiek laiko ima blizgeti, bet kai ant virsaus tepu sausa pudra, problema issisprendzia.
Dabar ieskau mamai ilgeliau laikancio blizgio lupoms, o sau- persiko- koralo spalvos lupdaziu. Patinka Dior'o minkstumas ir svelnumas lupoms, nepatinka kaina....
Atsakyti
sveiki, perskaiciau visas pigios, bet neprastos kosmetikos temutes biggrin.gif ir vis delto neradau daug atsiliepimu.. gal galite rekomenduoti veido seruma sausai/misriai odai, gal but stangrinanti ar skaistinanti?

ir taip pat - gal atradote nauju geru blakstienu tusu : )
Atsakyti
user posted image
man antroje dienos pusėje pradeda byrėti.

Ieškau gero drožtuko pieštukams. Ir antakių pieštuką, prašau, parekomenduokite. Rudo reiktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 22 spalio 2013 - 12:31