QUOTE(snaige10 @ 2013 10 08, 11:17)
Kokių dar nestandartinių spalvų ? Čia apie skaistalus kalbam - blush'ą ?
Taip, apie blush'us kalba , o sakydama nestandartiniai atspalviai, turėjau omeny, kad ne persikinė ir ne rožinė spalva būtų, o kas nors įdomiau, man tiktų ryškesni atspalviai, nes dėl tamsesnės odos dažniausiai visi blush'ai apskritai nesimato ant manęs
Kol kas paklausiau Malenos patarimo ir užsisakiau 2 skaistalus iš Rimmel, greitu metu paliksiu atsiliepimą
QUOTE(dontstop @ 2013 10 08, 18:26)
Taip, apie blush'us kalba , o sakydama nestandartiniai atspalviai, turėjau omeny, kad ne persikinė ir ne rožinė spalva būtų, o kas nors įdomiau, man tiktų ryškesni atspalviai, nes dėl tamsesnės odos dažniausiai visi blush'ai apskritai nesimato ant manęs
Kol kas paklausiau Malenos patarimo ir užsisakiau 2 skaistalus iš Rimmel, greitu metu paliksiu atsiliepimą
o kokius Rimmel uzsakete?
merginos, gal kas parekomenduos kokias nors valymo priemones (prausikli, tonika) riebiai veido odai?kiek esu visko isbandziusi nesinori prie nieko grizti....
QUOTE(asta1976 @ 2013 10 08, 10:18)
O as isbandziau isgirtaji Golden Rose tusa. Pagyros pasiteisino,dazo puikiai, tinka ir mano alergiskoms akims
kur pirkote?
Martinoje neradau.
QUOTE(I.J. @ 2013 10 08, 19:43)
o kokius Rimmel uzsakete?
Užsisakiau "3 in 1" skaistalus, atspalviai 001 Spring flower ir 002 Summer fever
Foto pvz
Jau aš juos ir gavau, tik dar neišbandžiau. Matau tik, kad deja, pavienių blizgučių yra ...
QUOTE(xde @ 2013 10 08, 20:50)
Aš tokį esu pirkus Maximoje Tik man visai nepatiko, atidaviau mamai...
QUOTE(abiga @ 2013 10 07, 20:12)
O ar tas Catrice tusas netepa blakstienu dienos eigoj? ir kur ju buna, Eurokos ar Droge?
Na, mano blakstienos būna padažytos, tai nežinau ar jas tepa O šiaip man odos aplink akis tikrai netepa. Saviškį pirkau Eurokos.
QUOTE(dontstop @ 2013 09 30, 09:45)
Parekomenduokit skaistalus, norėtųsi, kad būtų platus atspalvių pasirinkimas, nes ieškau nestandartinių spalvų... Na ir gera kokybė, žinoma, už nedidelę kainą
Aš pati labiausiai mėgstu Flormar, bet atspalvių jie turi ne kažin kiek daug
Aš pati labiausiai mėgstu Flormar, bet atspalvių jie turi ne kažin kiek daug
Iš pigių labai didelį atspalvių pasirinkimą turi Jordana. Pati neturiu, tai negaliu pakomentuoti, bet internete atsiliepimai neblogi. Ko gero, tektų siųstis, nes pas mus esu mačiusi tik nagų lakų (Martinoje).
Jordana skaistalai
QUOTE(dontstop @ 2013 10 08, 21:20)
Aš tokį esu pirkus Maximoje Tik man visai nepatiko, atidaviau mamai...
Gal tuomet naujuoju Catrice susigundyti Ar yra kam jis nepatiko?..
QUOTE(dontstop @ 2013 10 08, 21:20)
Užsisakiau "3 in 1" skaistalus, atspalviai 001 Spring flower ir 002 Summer fever
Foto pvz
Jau aš juos ir gavau, tik dar neišbandžiau. Matau tik, kad deja, pavienių blizgučių yra ...
Foto pvz
man visai patiko Autum Catwalk o kur uzsakinejote?
QUOTE(satsuma @ 2013 10 08, 21:33)
merginos, gal kas parekomenduos kokias nors valymo priemones (prausikli, tonika) riebiai veido odai?kiek esu visko isbandziusi nesinori prie nieko grizti....
Ar bandėt gasulo molį? Galima naudoti vietoj prausiklio
QUOTE(I.J. @ 2013 10 08, 22:32)
man visai patiko Autum Catwalk o kur uzsakinejote?
MD pirkau (manodrabuziai,lt) po 10 lt/vnt naujus