Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Gal reiks ir man pabandyti šį aliejų g.gif Šiaip savo plaukams sustatyti naudodavau kokosų (Monio de Thaiti, tiksliau) aliejų - irgi labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(snaige10 @ 2013 10 08, 11:17)
Kokių dar nestandartinių spalvų  g.gif ? Čia apie skaistalus kalbam - blush'ą  blush2.gif  ?

Taip, apie blush'us kalba smile.gif , o sakydama nestandartiniai atspalviai, turėjau omeny, kad ne persikinė ir ne rožinė spalva būtų, o kas nors įdomiau, man tiktų ryškesni atspalviai, nes dėl tamsesnės odos dažniausiai visi blush'ai apskritai nesimato ant manęs ax.gif
Kol kas paklausiau Malenos patarimo ir užsisakiau 2 skaistalus iš Rimmel, greitu metu paliksiu atsiliepimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 10 08, 18:26)
Taip, apie blush'us kalba  smile.gif , o sakydama nestandartiniai atspalviai, turėjau omeny, kad ne persikinė ir ne rožinė spalva būtų, o kas nors įdomiau, man tiktų ryškesni atspalviai, nes dėl tamsesnės odos dažniausiai visi blush'ai apskritai nesimato ant manęs  ax.gif
Kol kas paklausiau Malenos patarimo ir užsisakiau 2 skaistalus iš Rimmel, greitu metu paliksiu atsiliepimą  4u.gif

o kokius Rimmel uzsakete? rolleyes.gif
Atsakyti
merginos, gal kas parekomenduos kokias nors valymo priemones (prausikli, tonika) riebiai veido odai?kiek esu visko isbandziusi nesinori prie nieko grizti.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2013 10 08, 10:18)
O as isbandziau isgirtaji Golden Rose tusa. Pagyros pasiteisino,dazo puikiai, tinka ir mano alergiskoms akims  biggrin.gif

kur pirkote?
Martinoje neradau.
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2013 10 08, 19:43)
o kokius Rimmel uzsakete? rolleyes.gif

Užsisakiau "3 in 1" skaistalus, atspalviai 001 Spring flower ir 002 Summer fever

Foto pvz

Jau aš juos ir gavau, tik dar neišbandžiau. Matau tik, kad deja, pavienių blizgučių yra ... unsure.gif ax.gif

QUOTE(xde @ 2013 10 08, 20:50)
kur pirkote?
Martinoje neradau.

Aš tokį esu pirkus Maximoje smile.gif Tik man visai nepatiko, atidaviau mamai...
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2013 10 07, 20:12)
O ar tas Catrice tusas netepa blakstienu dienos eigoj? ir kur ju buna, Eurokos ar Droge?

Na, mano blakstienos būna padažytos, tai nežinau ar jas tepa ax.gif O šiaip man odos aplink akis tikrai netepa. Saviškį pirkau Eurokos.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 09 30, 09:45)
Parekomenduokit skaistalus, norėtųsi, kad būtų platus atspalvių pasirinkimas, nes ieškau nestandartinių spalvų... Na ir gera kokybė, žinoma, už nedidelę kainą  smile.gif

Aš pati labiausiai mėgstu Flormar, bet atspalvių jie turi ne kažin kiek daug  unsure.gif

Iš pigių labai didelį atspalvių pasirinkimą turi Jordana. Pati neturiu, tai negaliu pakomentuoti, bet internete atsiliepimai neblogi. Ko gero, tektų siųstis, nes pas mus esu mačiusi tik nagų lakų (Martinoje).
Jordana skaistalai
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 10 08, 21:20)
Aš tokį esu pirkus Maximoje  smile.gif  Tik man visai nepatiko, atidaviau mamai...

smile.gif smile.gif
Gal tuomet naujuoju Catrice susigundyti bigsmile.gif Ar yra kam jis nepatiko?..
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 10 08, 21:20)
Užsisakiau "3 in 1" skaistalus, atspalviai 001 Spring flower ir 002 Summer fever

Foto pvz

Jau aš juos ir gavau, tik dar neišbandžiau. Matau tik, kad deja, pavienių blizgučių yra ...  unsure.gif  ax.gif

man visai patiko Autum Catwalk rolleyes.gif o kur uzsakinejote?
Atsakyti
QUOTE(satsuma @ 2013 10 08, 21:33)
merginos, gal kas parekomenduos kokias nors valymo priemones (prausikli, tonika) riebiai veido odai?kiek esu visko isbandziusi nesinori prie nieko grizti.... unsure.gif

Ar bandėt gasulo molį? Galima naudoti vietoj prausiklio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ahura: 08 spalio 2013 - 21:45
QUOTE(I.J. @ 2013 10 08, 22:32)
man visai patiko Autum Catwalk rolleyes.gif o kur uzsakinejote?

MD pirkau (manodrabuziai,lt) po 10 lt/vnt naujus 4u.gif
Atsakyti