Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Parekomenduokit skaistalus, norėtųsi, kad būtų platus atspalvių pasirinkimas, nes ieškau nestandartinių spalvų... Na ir gera kokybė, žinoma, už nedidelę kainą smile.gif

Aš pati labiausiai mėgstu Flormar, bet atspalvių jie turi ne kažin kiek daug unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 30 rugsėjo 2013 - 08:45
Rimmel skaistalai man labai patinka, tik spalvų pasirinkimo nėra.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 09 30, 12:33)
Rimmel skaistalai man labai patinka, tik spalvų pasirinkimo nėra.

Et, gaila, kad nėra spalvų pasirinkimo, na bet pažiūrėsiu vis tiek, nesu jų bandžiusi, ačiū, Malena 4u.gif
Atsakyti
Klaipėdoje, autobusų stotyje, yra parduotuvė "Kristal" ar kažkaip panašiai, randasi šalia Martinos. Ten yra Revlon, Loreal, Maybelline, NYC, Urban decay, Almay, Sleek nagų lakų kosmetikos pigiai. Ryškiai atgabenta iš USA. Pasirinkimas aišku nedidelis. Revlon yra keli šešėliai ir lūpdažiai, daugiausia NYC, Maybelline ir Loreal, UD yra šešėlių ir dar kažko nepamenu. Žodžiu, jei kam įdomu, gali pašniukštinėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, ar jau išbandėt Catrice Better Than False Lashes tušą? bigsmile.gif Man jis tikriausiai metų atradimas. Pirkau už ~16lt (lygtais akcija buvo), nes tuo metu labai reikėjo naujo tušo, ir WOW kaip jis mane nustebino bigsmile.gif Prisipažinsiu, niekada neturėjau tokių gražių blakstienų, kokias pasidarau su šiuo tušu smile.gif Tik aš visada prieš tušą tepu Eveline serumą blakstienoms, žinoma ir jo įtakos kažkiek yra, bet vistiek, man jis visomis prasmėmis tobulas. Turiu du naujus Lancome tušus ir neturiu noro jų net išsipakuoti dabar lotuliukas.gif

Kalbu apie šį (pas mane ultra black):

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2013 10 04, 23:22)
Merginos, ar jau išbandėt Catrice Better Than False Lashes tušą?  bigsmile.gif Man jis tikriausiai metų atradimas. Pirkau už ~16lt (lygtais akcija buvo), nes tuo metu labai reikėjo naujo tušo, ir WOW kaip jis mane nustebino  bigsmile.gif Prisipažinsiu, niekada neturėjau tokių gražių blakstienų, kokias pasidarau su šiuo tušu smile.gif Tik aš visada prieš tušą tepu Eveline serumą blakstienoms, žinoma ir jo įtakos kažkiek yra, bet vistiek, man jis visomis prasmėmis tobulas. Turiu du naujus Lancome tušus ir neturiu noro jų net išsipakuoti dabar  lotuliukas.gif

suintrigavot bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O ar tas Catrice tusas netepa blakstienu dienos eigoj? ir kur ju buna, Eurokos ar Droge?
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2013 10 04, 23:22)
Merginos, ar jau išbandėt Catrice Better Than False Lashes tušą?  bigsmile.gif Man jis tikriausiai metų atradimas. Pirkau už ~16lt (lygtais akcija buvo), nes tuo metu labai reikėjo naujo tušo, ir WOW kaip jis mane nustebino  bigsmile.gif Prisipažinsiu, niekada neturėjau tokių gražių blakstienų, kokias pasidarau su šiuo tušu smile.gif Tik aš visada prieš tušą tepu Eveline serumą blakstienoms, žinoma ir jo įtakos kažkiek yra, bet vistiek, man jis visomis prasmėmis tobulas. Turiu du naujus Lancome tušus ir neturiu noro jų net išsipakuoti dabar  lotuliukas.gif

Kalbu apie šį (pas mane ultra black):

user posted image

radau kaip atrodo ant akiu:
http://www.innenauss...ck-mascara.html
patiko vaizdas... reikes pabandyti... smile.gif
Atsakyti
O as isbandziau isgirtaji Golden Rose tusa. Pagyros pasiteisino,dazo puikiai, tinka ir mano alergiskoms akims biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 09 30, 09:45)
Parekomenduokit skaistalus, norėtųsi, kad būtų platus atspalvių pasirinkimas, nes ieškau nestandartinių spalvų... Na ir gera kokybė, žinoma, už nedidelę kainą  smile.gif

Kokių dar nestandartinių spalvų g.gif ? Čia apie skaistalus kalbam - blush'ą blush2.gif ?
Atsakyti
Na aš irgi kol kas susidarau įspūdį, kad tas Catrice naujas tušas visai gražiai padažo.
Dar kelios foto iš interneto:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2013 09 22, 10:15)
drinks_cheers.gif šampūnas su balzamu man taip pat patiko. O vat aliejus į šiukšlinę keliavo (berods jau rašiau kažkurioje temoje) - jo padauginus belieka iš naujo galvą plauti - baltomis sausomis apnašomis plaukai pasidengia. Matyt aliejaus tame aliejuje nerasta  smile.gif

Prisidedu prie neigiamo atsiliepimo. Kaip aliejus tai jis visiškai neatlika savo funkcijos. Yra toks lipnus ir patrynus tarp delnu lyg baltos putos susidaro unsure.gif BET naudoju jį kaip gana stiprios fiksacijos žėlę biggrin.gif Šlapius plaukus sutepu tuo aliejum (jei galima jį taip pavadint), kai pradžiūna plaukai, susuku juos į kuodelį ir ryte išleidus būna puikios garbanos. Dar pora lašiukų užlašinu ant pirštų, perbraukiu per garbanas ir jos įgauna dailią formą smile.gif Na nežinau ar suprantamai paaišinau, bet man efektas patinka kol kas. Svarbu jo nepadaugint nes tada sulimpa plaukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ahura: 08 spalio 2013 - 13:23