http://www.catrice.e...-black-010.html
Naudojau šį catrice tušą, tačiau jis man prastesnis nei essence rožinis. Antroj dienos pusėj pradeda byrėti, ties akių kampučiais truputį `plaukia“, taip pat nepatogus šepetėlis man, nes labai storas, nelatogu dažytis, sunku prieiti prie blakstienų akių kampučiuose. Blakstienas kažkiek ilgina, storina, pariečia, tačiau dėl kitų minusų nebekartosiu.
Man šitas Catrice tušas patiko (gerai paryškina blakstienas, nenubyra), o va Essence rožinis neprilipo. Essence šepetėlis man buvo visiškai nepatogus, tušas sunkiai išdžiūdavo ir tepdavo odą apie akis Žodžiu, Essence rožinio mėgėjoms turbūt šitas bus nelabai...
Gal galit nebrangų, bet gerą makiažo pagrindą rekomenduoti? Norėčiau, kad gerai maskuotų ir išsilaikytų visą dieną Mačiau, kad Eveline čia gyrėt
As yuotubei prisiziurejau Lauren Curtis video,ji labai giria Jordana blakstienu tusa,juoda tuta su violetiniu uzrasu lygtais extreme maxi lashes,kzk panasaus,kaina Amerikei 3 dolcai,bet jau blakstienos tai oho,nesu uzmacius tokio tuso pas mus LT,internetineje pard.irgi nera,gal tiesiog kas netycia uzmate daugiau negu laku nagus,prireike man to tuso. Vadinasi best lashes extreme volumizing mascara.
As yuotubei prisiziurejau Lauren Curtis video,ji labai giria Jordana blakstienu tusa,juoda tuta su violetiniu uzrasu lygtais extreme maxi lashes,kzk panasaus,kaina Amerikei 3 dolcai,bet jau blakstienos tai oho,nesu uzmacius tokio tuso pas mus LT,internetineje pard.irgi nera,gal tiesiog kas netycia uzmate daugiau negu laku nagus,prireike man to tuso.
Vadinasi best lashes extreme volumizing mascara.