Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Laumė* @ 2013 09 24, 21:12)
Ir man Catrice prie širdies. Bet kas per highlighteris? galit nuoroda?  ax.gif  4u.gif

Prašom:

user posted image

Catrise Made to stay highlighter pen, vienas naujesnių jų produktų 4u.gif

QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 09 25, 12:06)
kurie lakai be FLOMAr, isilaiko ilgiausiai?
gal kokie nagai patvariausi, is pigensiu  4u.gif

Man be Flormar gerai laikosi:

Golden rose Paris
Golden Rose Selective
Bell Fashion Colour
Gabriela Salvete Enamel with hardener, būtent blizgūs atspalviai (aš turiu nr 141 ir 132)

QUOTE(zhyi @ 2013 09 25, 16:31)
Kadangi labiau mėgstu biria bespalvę

Och, Zhyi, seniai gundausi užsisakyti ką nors iš MUA, bet po tokio posto jau tikrai ką nors griebsiu wub.gif
Atsakyti
Dar pamiršau prie mėgstamiausių iš MUA paminėti antakių šešėlius http://www.muastore....ex.php/brow-kit Labai patinka, kad yra vaškas kartu ax.gif
Atsakyti
Zhyi, o seseliu palete, alia Nacked, pigmentuotos spalvos? spalvos grazios?
nes is swatches ziuriu labai visos spalvos panasios (na isskyraus juodos ir pilkos) perlamutrines-blizgios rudos-auksines
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2013 09 25, 19:23)
Zhyi, o seseliu palete, alia Nacked, pigmentuotos spalvos? spalvos grazios?
nes is swatches ziuriu labai visos spalvos panasios (na isskyraus juodos ir pilkos) perlamutrines-blizgios rudos-auksines

Spalvų pigmentacija skiriasi, taip pat kaip ir jų konsistencija. Blizgios geriausiai pigmentuotos, matinės gal kažkiek mažiau, tačiau bendrai paėmus, tai sakyčiau neblogai pigmentuotos (tačiau mažiau nei sleek, jei bandėte). Spalvos gražios ir visos daugiau ar mažiau naudojamos, kadangi tokios neutralios, tai daug kur pritaikau. Tačiau vistiek artimiausiuose pirkiniuose esu įsirašius orginalią Naked paletę biggrin.gif Čia gana gerai matosi palyginimas UD ir MUA palečių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhyi: 25 rugsėjo 2013 - 20:50
QUOTE(zhyi @ 2013 09 25, 21:49)
Spalvų pigmentacija skiriasi, taip pat kaip ir jų konsistencija. Blizgios geriausiai pigmentuotos, matinės gal kažkiek mažiau, tačiau bendrai paėmus, tai sakyčiau neblogai pigmentuotos (tačiau mažiau nei sleek, jei bandėte). Spalvos gražios ir visos daugiau ar mažiau naudojamos, kadangi tokios neutralios, tai daug kur pritaikau.  Tačiau vistiek artimiausiuose pirkiniuose esu įsirašius orginalią Naked paletę biggrin.gif Čia gana gerai matosi palyginimas UD ir MUA palečių smile.gif

suintrigavot, labai jau panasios spalvos biggrin.gif
gal dar rekomduotumet is MUA? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2013 09 25, 20:34)
suintrigavot, labai jau panasios spalvos biggrin.gif
gal dar rekomduotumet is MUA? blush2.gif

Kad labai neišsiplėsti čia, sukūriau temą apie MUA http://www.supermama...howtopic=942188
Atsakyti
Mergaites, siendien uzsukau i Mada, tai antram aukste yra parduotuve Multiluks, tai dar tokio rusiskos, ukrainietiskos ir baltarusiskos kosmetikos pasirinkimo nesu macius. Rojus 4u.gif Gal kas dar nezinojo, pravers smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A_lika27 @ 2013 09 27, 18:43)
Mergaites, siendien uzsukau i Mada, tai antram aukste yra parduotuve Multiluks, tai dar tokio rusiskos, ukrainietiskos ir baltarusiskos kosmetikos pasirinkimo nesu macius. Rojus  4u.gif  Gal kas dar nezinojo, pravers smile.gif

Anksciau Multilux ir Gedo pr. buvo, prie Lukiskiu aikstes. bet issikele sad.gif Jei kas zino artimiausia, tai buciau dekinga, jei pasakytu koordinates ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A_lika27 @ 2013 09 27, 19:43)
Mergaites, siendien uzsukau i Mada, tai antram aukste yra parduotuve Multiluks, tai dar tokio rusiskos, ukrainietiskos ir baltarusiskos kosmetikos pasirinkimo nesu macius. Rojus  4u.gif  Gal kas dar nezinojo, pravers smile.gif

obana reiks uzsukt rolleyes.gif o kaip kainos?
Atsakyti
gal parekomenduosite koki losjona/tonika issipletusioms veido poroms sutraukti? 4u.gif

aktualu ir idegio kremas/pienelis/putos, kazkas is tos serijos smile.gif

pati rekomenduoju lakus, droge radau, nauja serija neva tai.bet laiko apie 3-4 dienas be nusilupinejimu. blink.gif
user posted image
Atsakyti
ka tik kalbejot apie MUA naked smile.gif- turejau ir MUA 'padielke', ir originalia UD Naked2 turiu. MUA aisku ner ko lygint su UD, bet seseliu kokybe tai man labai prasta pasirode- pigmentacijos man truko kone visuose atspalviuose, isskyrus tamsiausius, o ir pacios spalvos, tepant ant voko, viena nuo kitos smarkiai nesiskyre, viskas kazkaip lyg issimurzindavo i viena spalva. zodziu, nieko gero apie MUA negaleciau pasakyt
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2013 09 27, 21:13)
obana reiks uzsukt  rolleyes.gif o kaip kainos?

Pasirode, kad pigiau negu droge ar eurokos, net akcijos yra, nuolaidos po 30%. Bet pasirinkimas tai labai platus smile.gif smile.gif
Atsakyti