Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Glamour22 @ 2014 02 07, 16:26)
Sitas sveitiklis tikrai geras,bet as kiek einu taip niekad nerandu Droge jo pirkti! verysad.gif  Gal kas mate kur Kaune jo pirkti yra , butent sito !?

Šnd Molo Droge mačiau - dar pauosčiau, kad labai saldu. Kažkokia akcija, kaina ~ 18 Lt
Atsakyti
merginos gal galetumet palyginti ta naujaji gera catrice blakstienu tusa su senuoju roziniu esence multi action? 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, gal galit rekomenduoti kokius kokybiškus pigesnius skaistalus? ax.gif Noriu pasimokinti jais dažytis, bet pradžiai bandymams pakaks ir pigesnių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 02 07, 21:30)
Labas vakaras, gal galit rekomenduoti kokius kokybiškus pigesnius skaistalus?  ax.gif  Noriu pasimokinti jais dažytis, bet pradžiai bandymams pakaks ir pigesnių  rolleyes.gif

perskaityk temą šiek tiek atgal, ne kartą buvo diskutuota ir rekomenduoti skaistalai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 02 07, 17:20)
O čistaja linija ir PO rasčiau Martinoj? ax.gif

PO Martinoje nebūna(Vilniuje)
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 02 07, 17:20)
O čistaja linija ir PO rasčiau Martinoj? ax.gif

PO tai tikrai nemaciau Martinoj Klp, cistaja linija nesu tikra, bet man rodos irgi nemaciau.PO dabar akcija tiems sveitikliams droge smile.gif vakar ziurejau, 18 lt kazkur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2014 02 07, 20:37)
Šnd Molo Droge mačiau - dar pauosčiau, kad labai saldu. Kažkokia akcija, kaina ~ 18 Lt

Aciu, reiks nulekti! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atraversiamo @ 2014 02 07, 23:25)
perskaityk temą šiek tiek atgal, ne kartą buvo diskutuota ir rekomenduoti skaistalai  smile.gif

Apsižioplinau ir neparašiau, kad kalbu apie kreminius skaistalus, o anksčiau buvo kalbėta pagrinde apie flormar presuotus smile.gif mačiau yra catrice ir essence kreminių, įdomu, gal kas juos bandė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 02 08, 10:09)
Apsižioplinau ir neparašiau, kad kalbu apie kreminius skaistalus, o anksčiau buvo kalbėta pagrinde apie flormar presuotus smile.gif mačiau yra catrice ir essence kreminių, įdomu, gal kas juos bandė  smile.gif

Esu bandžiusi Essence, bet man nepatiko, išmečiau: nemaloni konsistencija, tepasi irgi ne itin patogiai. Tik spalvą labai gerą buvau nutaikiusi, tik toks pliusas.
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2014 02 07, 18:19)

Beje, ten duoda katalogus, kad galetum issirinkt kazka? Galima juos nestis namo? O sestadieniais dirba ta parde?

Šeštadieniais dirba 4u.gif Viso kito nežinau, aš išvis Kaune gyvenu, nebuvau toje parduotuvėje maždaug 10 metų, kontaktuoju per mamą, gyvenančia Klp. Aš mamai siunčiu emailais norų sąrašus biggrin.gif , ji juos atspausdina ir neša į Marusią vedėjaj, ta užsako, kai gauna prekes - paskambina, mama išsiunčia man viską paštu. Aš manau, kad užėjus į tą parduotuvę tiesiog iš gatvės, galima susitarti dėl prekių užsakymo pagal individualius norus biggrin.gif , tik kad gaunasi viskas negreitai ir nepigiai 4u.gif

QUOTE(Ixora @ 2014 02 07, 22:30)
Labas vakaras, gal galit rekomenduoti kokius kokybiškus pigesnius skaistalus?  ax.gif  Noriu pasimokinti jais dažytis, bet pradžiai bandymams pakaks ir pigesnių  rolleyes.gif

Bell - kaina ~5 lt, minusai - visai siauras atspalvių pasirinkimas, specifinis kvapas. Bet gera pigmentacija, atspalviai neutralūs ir tinka daugumai

user posted image
user posted image
user posted image

Turiu atspalvį Nr 053 - neutrali šilta rožinė, naudoju iš visų savo turimų skaistalų dažniausiai, nes tinka absoliučiai prie visko ir bet kokia progai smile.gif

Kažkokią nelabai gražią bobšę parinkau iš interneto biggrin.gif . bet viliuosi, kad gerai matosi atspalvis

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Ačiū 4u.gif Bell tikrai gražiai atrodo smile.gif
Atsakyti
dontstop, kur pirkai čistaja linija kaukę plaukams ?Nei droge, nei eurkose nėr g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 08 vasario 2014 - 17:16