Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Renata123 @ 2014 02 06, 14:06)
Oho! ACIU uz tokia issamia informacija! bigsmile.gif  4u.gif Prisiskaiciau ir as apie ta blogi  formaldehida, bet ka daryt kai gamta neapdovanojo graziais, stipriais nagais. unsure.gif Nesakau, kad ilgai toki daikta naudosiu, bet kai rezultatas akivaizdus, net mano akys is pradziu netikejo, tai ka mato. Na, tikiuosi gal nieko nenutiks per trumpa laika. g.gif

QUOTE(dontstop @ 2014 02 06, 11:09)

O gal toki kremuka esat isbandziusi:
Va CIA jo sudetis (tikiuosi, kad visa surasyta). Tai kaip ir nera jame didziuju "blogiu".
O gal galit ka rekomenduoti nagu prieziurai, nebrangaus ir patikimo? 4u.gif

Aciu visoms! 4u.gif

Nebandžiau 4u.gif
Sudėtis parašyta ne pilna.
Jei glycerin antroje vietoje sudėtyje po vandens - man irgi tada sausina unsure.gif

Iš tokio tipo priemonių man patiko aliejukas Flormar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2014 02 06, 14:16)
ar esate kas naudoją šį daiktą? vakar užmačiau eurokose, kaina juokinga, kaži kaip pats produktas?  g.gif
user posted image

Konkreciai sitos nesu bandziusi, bet naudojau Lirene City mat ir Shiny touch pudras
https://www.google.l...y...tml;650;400
tai laaabai patiko! Mano oda superjautri, alergiska, misri, tai jokiu negerumu nesukele odai smile.gif Tik Shiny touch nuplaukdavo nuo T zonos mazdaug po pusdienio.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 02 06, 15:09)
Sudėtis parašyta ne pilna.

Kodėl manot, kad nepilna ? Tokia pati parašyta ir ant pakuotės (turiu ją). Ir tai yra nagų odelių šalinimo priemonė (30 s laikoma ir atstūmus odeles nuplaunama).
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2014 02 06, 19:13)

Kur pirkot, kiek kainavo? bigsmile.gif
Ir apskritai ar vykusi preke, ar patinka jums? 4u.gif
Atsakyti
Gal galit rekomenduot nebrangų kūno šveitiklį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 02 07, 09:47)
Gal galit rekomenduot  nebrangų kūno šveitiklį? 4u.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Siurpuliukas @ 2014 02 06, 16:54)
Konkreciai sitos nesu bandziusi, bet naudojau Lirene City mat ir Shiny touch pudras

tai laaabai patiko! Mano oda superjautri, alergiska, misri, tai jokiu negerumu nesukele odai smile.gif Tik Shiny touch nuplaukdavo nuo T zonos mazdaug po pusdienio.

o kaip ta Matt laikydavosi? kaip jų maskavimas?
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2014 02 06, 20:13)
Kodėl manot, kad nepilna ? Tokia pati parašyta ir ant pakuotės (turiu ją). Ir tai yra nagų odelių šalinimo priemonė (30 s laikoma ir atstūmus odeles nuplaunama).

Keistai atrodo, jei paskutinis ingridientas Avocado oil. O kur visi konservantai, kvėpikliai, dažikliai ir kiti blogiukai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 02 07, 09:47)
Gal galit rekomenduot  nebrangų kūno šveitiklį? 4u.gif

Gal nėra labai labai pigus, bet su nuolaida tikrai apsimoka pirkti - Planeta organica afrikos cukrinis scrubas, dabar turiu ir esu labai patenkinta. Tik nzn ar patiks saldus papajų kvapas, bet man jis nuostabus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2014 02 07, 09:04)
o kaip ta Matt laikydavosi? kaip jų maskavimas?

Man Matt gerai laikydavosi, jei susilaikydavau nuo veido lietimo/trynimo/pasiremimo rankomis, turiu toki bloga iproti biggrin.gif bet mano T zona nera labai riebi, tiesiog rieboka, bet uztvirtinus sausa pudra Lirene City Matt laikydavosi tikrai gerai. Pvz panasios kainu grupes Lumene Natural code krempudra, suteikianti matini, powder efekta laikydavosi zymiai trumpiau man.
Del maskavimo tai sakyciau vidutinis ir stipresnis, bet nera is paciu stipriausiu, jei gerai pamenu g.gif bet kadangi as ir nemegstu ir nereikia man labai stipriai maskuojaciu pudru, tai Lirene labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 01 30, 13:29)
Internete rašo, kad Marusia parduotuvės Klaipėdoje yra 3:
Vingio 14
Taikos 107
Taikos 139

Temoje kažkas rašė, kad kažkurios iš jų nerado, tai gal info pasenusi. Vingio 14 100 % yra (vakar iš ten man išsiuntė prekes)

Vingyje tikrai yra, bet kitu dvieju neradau niekaip. Man rodos ten pasenus info 4u.gif
Beje, ten duoda katalogus, kad galetum issirinkt kazka? Galima juos nestis namo? O sestadieniais dirba ta parde?
Atsakyti
O čistaja linija ir PO rasčiau Martinoj? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2014 02 07, 09:46)
Gal nėra labai labai pigus, bet su nuolaida tikrai apsimoka pirkti - Planeta organica afrikos cukrinis scrubas, dabar turiu ir esu labai patenkinta. Tik nzn ar patiks saldus papajų kvapas, bet man jis nuostabus  4u.gif
user posted image

Sitas sveitiklis tikrai geras,bet as kiek einu taip niekad nerandu Droge jo pirkti! verysad.gif Gal kas mate kur Kaune jo pirkti yra , butent sito !?
Atsakyti