Neseniai gavau iš buyincoins tokias įdomias paletes, pirkdama iki galo nebuvau tikra, kad čia būtent tai, nes jų puslapyje jos kitaip užvadintos ir įpakavimas neparodytas, bet kai jau namuose išvyniojau - tadaam, taigi Too faced padirbiniai
Buyincoins turi 4 tokias paletes, aš pirkau 2 iš jų:
Spring paletteAutumn paletteViena paletė akių makiažui, kita - veido kontūravimui:
Įpakavimas labai patrauklus, dėžutės metalinės, šviesiai rožinės, kiekvienos viduje yra lankstinukas su makiažo patarimais/variantais, veidrodis:
Dabar trumpai apie kiekvieną paletę atskirai.
Šešėliai:
Kokybė tikrai prasta. Šešėliai silpnai pigmentuoti, labai dulka, byra. Matinės spalvos (3 iš 9) labai miltuotos. Satininės - nelygios tekstūros, kabinasi gabalais, nelygiai dengiasi. Retušuojant šešėliai išvis dingsta nuo vokų. Deja, teks kam nors atiduoti
Kontūravimui:
Ši paletė man patiko labiau. Tačiau minusiukų daug.
Bronzeris labai šviesus. Ant manęs jo, kaip bronzerio, nesimato, bet galėčiau jį naudoti kaip highlighter'į - suteikia gražų auksinį švytėjimą. Kokybė man labai priminė ELF 4 spalvų warm bronzer. Ne super, bet naudotis galima.
Maskuoklis (konsileris) kažkodėl labai tamsus. Net nuotraukoje matosi, kad bronzeris šviesesnis už konsilerį
Paakiams jis netinka - labai pabrėžia raukšles. Tekstūra man nepatiko - sausokas, sunkiai kabinasi, sunkiai tepasi, maskuoja minimaliai.
Dešiniam apatiniam kampe yra panaši priemonė (Brighten) - kiek šviesesnė, su rožiniu tonu. Man tiktų pagal spalvą kaip paakių maskuoklis, bet vėl gi, netinka paakiams - labai išryškina raukšles, subėga.
"Luminize" priemonė - nesupratau, kas ten per velnias
Paletėje žiūrisi rožinės spalvos, ant odos visiškai skaidrus vazelininis riebus blizgesys
Pagal instrukciją jį reikia tepti ant nosies, virš viršutinės lūpos, po apatine, virš antakių, po antakiais - žodžių, ten kur highlighter'is tepasi, bet žiūrisi kažkaip
Aš anksčiau prieš dažydama plaukus patepdavau kaktos viršų palei plaukų augimo linija paprasčiausiu pigiausiu kosmetiniu vazelinu - tai va taip pat atrodo šis
liuminaizeris, užteptas ant odos
Netikėtai patiko kreminiai skasitalai - galima užtepti ryškiai, bet galima ir išsklaidyti iki nulio
Labai gaivi spalva, ieškojau tokios. Lengvai tepasi, greitai retušuojasi.
Sausi skaistalai - visiškai nepigmentuoti, miltiniai, matiniai.
Reziumuojant: naudosiu bronzerį (kaip highlighter'į) ir kreminius skaistalus.