Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Tynka @ 2014 01 31, 09:26)
Bet atsiimti vis tiek galima tik Klaipėdoje? Ar atsiunčia jums į Kauną? Kaip vyksta tas užsakymas?
Kaip norėčiau tos kaukės, bet parduotuvėse, įtariu nėra...

Parašiau a.ž. 4u.gif
Atsakyti
Gal parekomenduotumėt kokį kremą plaukų galams nenuplaunamą, geresnės sudėties? Aliejuko vieno nepakanka man ax.gif .
Atsakyti
Neseniai gavau iš buyincoins tokias įdomias paletes, pirkdama iki galo nebuvau tikra, kad čia būtent tai, nes jų puslapyje jos kitaip užvadintos ir įpakavimas neparodytas, bet kai jau namuose išvyniojau - tadaam, taigi Too faced padirbiniai laugh.gif

user posted image

Buyincoins turi 4 tokias paletes, aš pirkau 2 iš jų:

Spring palette
Autumn palette

Viena paletė akių makiažui, kita - veido kontūravimui:

user posted image

Įpakavimas labai patrauklus, dėžutės metalinės, šviesiai rožinės, kiekvienos viduje yra lankstinukas su makiažo patarimais/variantais, veidrodis:

user posted image

Dabar trumpai apie kiekvieną paletę atskirai.

Šešėliai:

user posted image

Kokybė tikrai prasta. Šešėliai silpnai pigmentuoti, labai dulka, byra. Matinės spalvos (3 iš 9) labai miltuotos. Satininės - nelygios tekstūros, kabinasi gabalais, nelygiai dengiasi. Retušuojant šešėliai išvis dingsta nuo vokų. Deja, teks kam nors atiduoti verysad.gif

Kontūravimui:

user posted image

Ši paletė man patiko labiau. Tačiau minusiukų daug.
Bronzeris labai šviesus. Ant manęs jo, kaip bronzerio, nesimato, bet galėčiau jį naudoti kaip highlighter'į - suteikia gražų auksinį švytėjimą. Kokybė man labai priminė ELF 4 spalvų warm bronzer. Ne super, bet naudotis galima.
Maskuoklis (konsileris) kažkodėl labai tamsus. Net nuotraukoje matosi, kad bronzeris šviesesnis už konsilerį blink.gif Paakiams jis netinka - labai pabrėžia raukšles. Tekstūra man nepatiko - sausokas, sunkiai kabinasi, sunkiai tepasi, maskuoja minimaliai.
Dešiniam apatiniam kampe yra panaši priemonė (Brighten) - kiek šviesesnė, su rožiniu tonu. Man tiktų pagal spalvą kaip paakių maskuoklis, bet vėl gi, netinka paakiams - labai išryškina raukšles, subėga.
"Luminize" priemonė - nesupratau, kas ten per velnias biggrin.gif Paletėje žiūrisi rožinės spalvos, ant odos visiškai skaidrus vazelininis riebus blizgesys g.gif Pagal instrukciją jį reikia tepti ant nosies, virš viršutinės lūpos, po apatine, virš antakių, po antakiais - žodžių, ten kur highlighter'is tepasi, bet žiūrisi kažkaip g.gif Aš anksčiau prieš dažydama plaukus patepdavau kaktos viršų palei plaukų augimo linija paprasčiausiu pigiausiu kosmetiniu vazelinu - tai va taip pat atrodo šis liuminaizeris, užteptas ant odos unsure.gif
Netikėtai patiko kreminiai skasitalai - galima užtepti ryškiai, bet galima ir išsklaidyti iki nulio bigsmile.gif Labai gaivi spalva, ieškojau tokios. Lengvai tepasi, greitai retušuojasi.
Sausi skaistalai - visiškai nepigmentuoti, miltiniai, matiniai.
Reziumuojant: naudosiu bronzerį (kaip highlighter'į) ir kreminius skaistalus.
Atsakyti
Labas vakaras,

Sakykite,gal zinotekur kreiptis,kaip rasti kokias tarpininkes ar internetine parduotuve,kad siustu i uzsieni prekes,turiu omeny PO,Babuska Agafija,Natura Siberika ir t.t.
Rasiau elevitos parduotuvei emaila,taciau po siai dienai negavau atsakymo,o taip noreciau uzsisakyti is ju produktu,gal kam teke susidurti su tokia problemele ar zinote kur man kreiptis. Sorry,kad rasau ne i tema,bet labai susigundziau PO prekemis 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2014 02 02, 22:18)
Labas vakaras,

Sakykite,gal zinotekur kreiptis,kaip rasti kokias tarpininkes ar internetine parduotuve,kad siustu i uzsieni prekes,turiu omeny PO,Babuska Agafija,Natura Siberika ir t.t.
Rasiau elevitos parduotuvei emaila,taciau po siai dienai negavau atsakymo,o taip noreciau uzsisakyti is ju produktu,gal kam teke susidurti su tokia problemele ar zinote kur man kreiptis. Sorry,kad rasau ne i tema,bet labai susigundziau PO prekemis 4u.gif  ax.gif

labas, elevitoj padarai uzsakyma ,susidedi prekes i krepšeli išsiunti ir gauni is ju laišką su saskaitos apmokėjimo duomenimis, pervedi pinigus ir gauni prekes labai paprasta, o šių prekių yra ir parduotuvėse šiaip
Atsakyti
Rasiau,kad siuntinys butu i uzsieni EU salis,todel manau,kad taip paprastai neprasisukciau,nessiuntimo kainos tikriausiai butu kitos nei Lietuvos ribose g.gif
Atsakyti
Isbandziau siuos:
user posted image
user posted image

Zinokit, patinka man sie produktai, o ypac pirmas. thumbup.gif
Mano nagai visad buvo ypatingai minksti, tiesiog kaip popierius, o jei pakietiedavo, tai siaubingai pradedavo sluoksniuotis. Ta stiprikli naudoju jau apie dvi savaites, nagai kietuteliai, grazus, netrapus, forma grazi. Jei galima butu, tai naudociau ji istisai, bet prisiskaiciau, kad jis turi viena blogi (farmaleheid, ar kaip jis ten doh.gif ) ir kad tokius dalykus reikia naudot atsargiai. Tai mastau dabar padaryt pertraukele kokia, net nzn kiek reikia, gal kokias 2 savaites g.gif o po to ziuresiu, gal ir vel tepsiu. O gal gali kas is patirties pasakyti, kas cia per daiktas ir kas galetu nutikti panaudojus ji ilgesni laika?

Ta aliejuka naudaujau gal kokius 4 - 5 kartus. Kol kas, labai jau didziulio stebluko nera, bet pliusa vistiek matau. Odele aplink nagus, ne ant visu, bet ypatingai ant kai kuriu nagu, buvo labai kieta, net suragejusi, cia turbut ir ziemos "deka" kazkiek. Bet jau dabar matau, kad ta odele paminkstejus ir sumazejus kazkiek, ne tokia suragejusi.

Kol kas siomis priemonemis esu patenkinta, ziuresiu kas bus toliau.
4u.gif
Atsakyti
Su siuo eveline 8 in 1 turiu ilgus grazius nagus,tepu pries kiekviena lakavima,naudoju jau 3 butelioka,nieko blogo man neatsitiko smile.gif esu naudojus nalteka,frenci,bet eveline man geriausias.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2014 02 06, 00:26)
Isbandziau siuos:

Zinokit, patinka man sie produktai, o ypac pirmas. thumbup.gif
Mano nagai visad buvo ypatingai minksti, tiesiog kaip popierius, o jei pakietiedavo, tai siaubingai pradedavo sluoksniuotis. Ta stiprikli naudoju jau apie dvi savaites, nagai kietuteliai, grazus, netrapus, forma grazi. Jei galima butu, tai naudociau ji istisai, bet prisiskaiciau, kad jis turi viena blogi (farmaleheid, ar kaip jis ten doh.gif ) ir kad tokius dalykus reikia naudot atsargiai. Tai mastau dabar padaryt pertraukele kokia, net nzn kiek reikia, gal kokias 2 savaites  g.gif o po to ziuresiu, gal ir vel tepsiu. O gal gali kas is patirties pasakyti, kas cia per daiktas ir kas galetu nutikti panaudojus ji ilgesni laika?

Ta aliejuka naudaujau gal kokius 4 - 5 kartus. Kol kas, labai jau didziulio stebluko nera, bet pliusa vistiek matau. Odele aplink nagus, ne ant visu, bet ypatingai ant kai kuriu nagu, buvo labai kieta, net suragejusi, cia turbut ir ziemos "deka" kazkiek. Bet jau dabar matau, kad ta odele paminkstejus ir sumazejus kazkiek, ne tokia suragejusi.

Kol kas siomis priemonemis esu patenkinta, ziuresiu kas bus toliau.
4u.gif

Yra trys pagrindinės cheminės medžiagos į kurias vertėtų atkreipti dėmesį renkantis nagų priežiūros priemones: dibutilftalato (pagal tarptautinę kosmetikos gaminių ingredientų nomenklatūrą (INCI), pagal kurią pateikiami ingredientų sąrašai- Dibutyl phthalate) visiškai neturėtų būti tokiuose gaminiuose. Kiti du ingredientai - formaldehidas ir toluenas (INCI: formaldehyde ir toluene) nėra draudžiami, tik ribojami, bet manoma, kad didelės jų koncentracijos gali turėti neigiamos įtakos sveikatai. Dibutilftalato randama ne tik kosmetikoje, bet ir asmens higienos priemonėse, buities daiktuose ir kt. Šis ingredientas nagų lakui suteikia lankstumą ir spindesį, bet kartu ir pripažįstamas karcinogenu. Dabar daugėja tyrimų, įrodančių jo neigiamą poveikį organizmui. Ši medžiaga leidžia nagų lakui tinkamai pasiskirstyti ir išdžiūti, bet manoma, kad jai pakliuvus į orą, gali pasireikšti nuovargis, galvos skausmas, gali dirginti akis, nosį ir gerklę. Toluenas taip pat pripažintas toksišku. Tiek pirmo, tiek antro minėto ingrediento turėtų vengti besilaukiančios ir žindyvės. Trečiasis ingredientas - formaldehidas - nagų lake veikia kaip kietiklis ir saugo nuo lupimosi. Deja, tai žinomas karcinogenas, kuris gali sukelti akių, nosies ir gerklės dirginimą. Šis ingredientas visoje Europos Sąjungoje yra stipriai ribojamas ir jo nagų lake leidžiama ne daugiau kaip 0,02 proc. Yra tokių nagų lakų, kuriuose aptinkami visi trys paminėti ingredientai.
Šaltinis http://sena.sam.lt/l...n/news?id=67931

Aš asmeniškai, vengiu visų 3 komponentų nagų lakuose. Manęs nenuramina tai, kad naudojamos "leistinos normos". smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caculė: 06 vasario 2014 - 09:26
QUOTE(Renata123 @ 2014 02 06, 01:26)
O gal gali kas is patirties pasakyti, kas cia per daiktas ir kas galetu nutikti panaudojus ji ilgesni laika?

Man jau per trumpą laiką abi priemonės labai išsausino odeles aplink nagus.
Naudojau seniai, gal kas pasikeitė sudėtyse g.gif
Bent jau anksčiau aliejukas buvo mineral oil pagrindu - tai sausinantis komponentas, kuris tik laikinai gali sudaryti minkštos odos įspūdį - iki pirmo rankų plovimo...
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2014 02 06, 09:01)

Nailtek'a ir as esu naudojus, bet jokiais gerais rezultatais pasigirti negaliu. schmoll.gif O nuo sio Eveline 8 in 1 akivaizdus pagerejimas. bigsmile.gif

QUOTE(Caculė @ 2014 02 06, 09:26)

Oho! ACIU uz tokia issamia informacija! bigsmile.gif 4u.gif Prisiskaiciau ir as apie ta blogi formaldehida, bet ka daryt kai gamta neapdovanojo graziais, stipriais nagais. unsure.gif Nesakau, kad ilgai toki daikta naudosiu, bet kai rezultatas akivaizdus, net mano akys is pradziu netikejo, tai ka mato. Na, tikiuosi gal nieko nenutiks per trumpa laika. g.gif

QUOTE(dontstop @ 2014 02 06, 11:09)

Aliejuka pirkau skubedama, net nepaskaiciau sudeties. Ir tik namuose akim per sudeti perbegau, tai man atrodo, taip - jis tikrai yra to mineral oil pagrindu. unsure.gif Jau dezute ismeciau, tai negaliu patikslint. Tai jau ir as dairausi naujo aliejuko odelems aplink nagus.
O gal toki kremuka esat isbandziusi:
user posted image
Va CIA jo sudetis (tikiuosi, kad visa surasyta). Tai kaip ir nera jame didziuju "blogiu".
O gal galit ka rekomenduoti nagu prieziurai, nebrangaus ir patikimo? 4u.gif

Aciu visoms! 4u.gif
Atsakyti
ar esate kas naudoją šį daiktą? vakar užmačiau eurokose, kaina juokinga, kaži kaip pats produktas? g.gif
user posted image
Atsakyti