O man iš Čistaja linija plaukų kaukių labiausiai patiko ši:
Ant mano plaukų duoda retai pasiekiamą rezultatą - super apimtį, bet tuo pačiu ir glotnumą. T y plaukai laba slidūs, šilkiniai, blizga, nesielektrizuoja, lengvai šukuojasi, plaukų segtukas nesilaiko, bet tuo pačiu plaukai labai purūs, lengvi, gražiai krenta. Kaukė rožinės spalvos, skaniai kvepia. Tepu ir ant šaknų, ir ant viso ilgio, gausiai, laikau ~ 20 min. Man ji nereali
GAl kas zinot ar Alytuje yra pirkti Bell produkcijos? LAbai jau man prisireike maskuoklio to isgirto
QUOTE(dontstop @ 2014 01 29, 18:38)
O man iš Čistaja linija plaukų kaukių labiausiai patiko ši:
....
....
o kur pirkot? Nes nematyta tokia
QUOTE(Tynka @ 2014 01 29, 22:35)
o kur pirkot? Nes nematyta tokia
Klaipėdoje, užsisakinėjau per parduotuvę "Marusia" (tarp kitko, laukiu dar vieno didelio užsakymo iš ČL ir SRK naujovių)
QUOTE(dontstop @ 2014 01 29, 22:50)
Klaipėdoje, užsisakinėjau per parduotuvę "Marusia" (tarp kitko, laukiu dar vieno didelio užsakymo iš ČL ir SRK naujovių)
O kur Klaipedoje yra tokia parduotuve? Net negirdejau apie tokia
QUOTE(dontstop @ 2014 01 29, 22:50)
Dontstop lauksim atsiliepimų
QUOTE(cinnamoon @ 2014 01 29, 22:06)
taigi yra Martinoje tie Bell maskuokliai,pati joje ir pirkau.
QUOTE(cinnamoon @ 2014 01 29, 23:06)
Internete rašo, kad Marusia parduotuvės Klaipėdoje yra 3:
Vingio 14
Taikos 107
Taikos 139
Temoje kažkas rašė, kad kažkurios iš jų nerado, tai gal info pasenusi. Vingio 14 100 % yra (vakar iš ten man išsiuntė prekes)
Patiko BIOK gamintojo limituoto leidimo kremukas Žiemukas
skaniai kvepia cinamonu (tiesą, man patiktų, jei kvapas būtų stipresnis)
tinka ir rankoms, ir visam kūnui
rankoms susigeria gal ir ne akimirksniu, bet naudojimui namuose tinka
naudojimui kūnui išvis priekaištų neturiu
geras kainos ir kiekio santykis: už 150 ml mokėjau 5 lt
šis kremas nėra kažkoks tai super veiksmingas, bet kasdienei bazinei rankų/kūno priežiūrai man tiko Netgi pirkčiau antrą kartą
skaniai kvepia cinamonu (tiesą, man patiktų, jei kvapas būtų stipresnis)
tinka ir rankoms, ir visam kūnui
rankoms susigeria gal ir ne akimirksniu, bet naudojimui namuose tinka
naudojimui kūnui išvis priekaištų neturiu
geras kainos ir kiekio santykis: už 150 ml mokėjau 5 lt
šis kremas nėra kažkoks tai super veiksmingas, bet kasdienei bazinei rankų/kūno priežiūrai man tiko Netgi pirkčiau antrą kartą
QUOTE(dontstop @ 2014 01 29, 19:50)
Bet atsiimti vis tiek galima tik Klaipėdoje? Ar atsiunčia jums į Kauną? Kaip vyksta tas užsakymas?
Kaip norėčiau tos kaukės, bet parduotuvėse, įtariu nėra...
Merginos, gal galit parekomenduoti veiksmingą maitinančią ir drėkinančią veido kaukę? Pasimečiau kažkaip didelėj pasiūloj,o oda,žiūriu, tokia pavargus,paglebus..na žodžiu reikia ją kažkaip "pareanimuot"