Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(PUPA13 @ 2014 01 26, 18:15)
Laba,paskaitinejau jusu temele ir "uzsikabliavau"ant Babuskos Agafijos .Isbandziau kuno sveitikli citrinu ir medaus.Galeciau pasakyti SUPER.Jis su aliejais,tai po maudyniu jokio kremuko nebereikejo.

O dar noreciau paklausti kokio tuso nebrangaus ir gero.Man patinka kur neprikabina koses,o daugiau naturalus,istempiantis blakstienas.Buciau dekinga.

Drąsiai galiu rekomenduoti Rimmel Lash Accelerator Endless Mascara. Jokios košės, bet pailgina, paryškina blakstienas idealiai. thumbup.gif Tiesa, kaina LT panašiai kaip Maybelline. Variantas būtų laukti nuolaidų (Rimmel Droge būna labai dažnai nukainota) arba siųstis iš pvz asos.com, ten irgi būna dažnai Rimmel kosmetikai didžiulės nuolaidos (geroookai pigiau nei LT). Tai patarčiau prigriebti tuo pačiu ir lūpdažių bei sausą pudrą Rimmel Stay Matte, tikrai labai nebloga.
user posted image
Atsakyti
šiandien Droge nusipirkau Cistaja linija Fitoterapinio dilgėlių šampūno, taip pat balzamo plaukams
user posted image
šampūnas kainavo apie 5Lt, balzamas apie 8Lt,

dar sudomino anticeliulitinis gelis - gal kas jau išbandėte? ar geresnis nei šildomasis Eveline?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 01 27, 12:18)

Bandžiau St. Tropez  smile.gif  Man visai nepatiko, net nesubaigiau pakuotės  unsure.gif  Vienas blogesnių kada nors bandytų  unsure.gif Jei trumpai, kas būtent man netiko:

tas jo tint'as dažo rūbus, patalynę. Naujokams gal ir padeda lygiau išsitepti, bet įgudusiems vartotojams  biggrin.gif  šita papildoma funkcija naudos neduoda, tik žąlos;
tikrai būtina naudoti spec pirštinę ar bent kokias vienkartines - pirmą kartą bandydama nepatikėjau  biggrin.gif , galvojau išsitepsiu taip, o paskui gerai nuplausiu rankas. Ir ką, 3 dienas vaikščiojau raudonais delnais  blush2.gif  NIEKUO negalėjau atplauti  doh.gif
jei ant odos yra įbrėžimų, jie nusidažo tamsiai rudai ir vėlgi, neatsiplauna. Aš visad turiu įbrėžimų ant delnų (turiu 4 augintinius graužikus), bet jokie kiti savaiminiai man jų nenudažydavo;
kojos man kažkodėl visais kartais gavosi dryžiais, manau, tai kažkaip susiję su depiliacija peiliukais  g.gif (dryžiai būtent peiliuko perbraukimo vietose)
nepatiko putų konsistencija, putos visur taškosi, paskui tenka valyti vonios kambario grindis, sienas, baldus ir tt

Pataisymas biggrin.gif
Visa tai apie St. Moriz doh.gif blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Mrs. R @ 2014 01 27, 18:55)
šiandien Droge nusipirkau Cistaja linija Fitoterapinio dilgėlių šampūno, taip pat balzamo plaukams
[img]http://irecommend.ru/sites/default/files/imagecache/copyright/u

dar sudomino anticeliulitinis gelis - gal kas jau išbandėte?

Abi priemones turėjau:
šampūnas labai patiko
antic lyginant su Eveline mažiau veiksmingas, bet geriau įsigeria, nepalieka lipnumo, nešildo, nešaldo. Lyginu ne su šildančiu (raudonu) Eveline, nes ano nebandžiau (negaliu dėl venų varikozės), o su kitais (oranžiniu, žaliu, baltu, violetiniu) 4u.gif

Toks pat veiksmingas, kaip Eveline - Černyj žemčug antic thumbup.gif 4u.gif Čistaja linija silpnesnis.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 01 27, 18:01)
Abi priemones turėjau:
šampūnas labai patiko
antic lyginant su Eveline mažiau veiksmingas, bet geriau įsigeria, nepalieka lipnumo, nešildo, nešaldo. Lyginu ne su šildančiu (raudonu) Eveline, nes ano nebandžiau (negaliu dėl venų varikozės), o su kitais (oranžiniu, žaliu, baltu, violetiniu)  4u.gif

Toks pat veiksmingas, kaip Eveline - Černyj žemčug antic  thumbup.gif  4u.gif Čistaja linija silpnesnis.

Černyj žemčug thumbup.gif gerai įsigeria, nepalieka jokios pleveles ax.gif o dar ir švelniai skaniai kvepia wub.gif
Nors mano favoritas is "Krasnaja linija" tik senokai neberandu pirkti sio pigaus kremuko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 27 sausio 2014 - 18:26

QUOTE(dontstop @ 2014 01 27, 19:01)
Pataisymas  biggrin.gif
Visa tai apie St. Moriz  doh.gif  blush2.gif

dėkui 4u.gif
bandysiu tada st. tropez

sorry, baigiu offtopint blush2.gif
Atsakyti
Gal kas gali parekomenduot nebrangią panašią priemonę?
user posted image
Labai man patiko. Man nagų lakas net tobuliausias laiko 1-1.15 dienos. Niekada topų nenaudojau, pamėginau šį - super prailgina laiką dvigubai!
Bet turi violetinį atspalvį ir keičia spalvą. Nude lakai tampa su violetiniu atspalviu.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2014 01 28, 14:38)
Gal kas gali parekomenduot nebrangią panašią priemonę?
Labai man patiko. Man nagų lakas net tobuliausias laiko 1-1.15 dienos. Niekada topų nenaudojau, pamėginau šį - super prailgina laiką dvigubai!
Bet turi violetinį atspalvį ir keičia spalvą. Nude lakai tampa su violetiniu atspalviu.

Man tai jis blogių blogis schmoll.gif Kaip ir rašėt, keičia spalvą, džiūsta amžinybę ir negana to, būna, kad jau sekančią dieną pradeda atsilupinėt doh.gif Pabandykit kitą top'ą be UV ir ne Eveline ir išlaikys dar ilgiau nei šitas cool.gif
Atsakyti

QUOTE(She_Wolf @ 2014 01 29, 09:08)
Man tai jis blogių blogis  schmoll.gif Kaip ir rašėt, keičia spalvą, džiūsta amžinybę ir negana to, būna, kad jau sekančią dieną pradeda atsilupinėt  doh.gif Pabandykit kitą top'ą be UV ir ne Eveline ir išlaikys dar ilgiau nei šitas  cool.gif

Bandžiau - tas pats kas nieko. Jokio poveikio, į vakarą pradeda trupėt lakai. O štai su šiuo UV aš turiu galimybę bent jau ne kas dieną persilakuoti, o ištempti kas antrą trečią dieną smile.gif. Džiūna tikrai ilgokai. Bet jei nekeistų spalvos, tai džiaugčiausi ir džiaugčiausi.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2014 01 29, 07:26)
Bandžiau - tas pats kas nieko. Jokio poveikio, į vakarą pradeda trupėt lakai. O štai su šiuo UV aš turiu galimybę bent jau ne kas dieną persilakuoti, o ištempti kas antrą trečią dieną smile.gif. Džiūna tikrai ilgokai. Bet jei nekeistų spalvos, tai džiaugčiausi ir džiaugčiausi.

Šitą bandėt?
user posted image
Neradau geresnės foto, bet iš pigių, šitas man labiausiai patiko. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo She_Wolf: 29 sausio 2014 - 09:36
QUOTE(Salomeja @ 2014 01 29, 09:26)

Man labai patinka va šitas Evelina topas - net pigiausias lakas va jau ketvirta diena puikiausiai laikosi, nors milijoną kartų ploviau indus ir tvarkiausi namus. Vienas minusas - bišk ilgai džiūna, bet su džiovinimo lašiukais pakenčiamai. Nekeičia spalvos biggrin.gif
dedu milžinišką foto, kad detalės matytųsi
Atsakyti
Žodžiu, išbandžiau aš tą Planeta Organica gelį-pylingą http://eshop.elevita...is-pilingas.jpg 3 kartus ir nežinau net g.gif Labai keistas man naudojimas jo, tą gelį įmasažuoti į odą, nuplauti vėliau ir t.t. Toks įspūdis, kad spuogelis išdygo kaip tyčia po šito naudojimo. Naudojau 2k. per savaitę. Aišku, labai pigus buvo (o vėliau pasižiūrėjusi sudėty vis dėlto atradau vieną 'negerietį'), tai mąstau dabar ar pasilikti, ar perleisti kam nors. Sunku suprast, kodėl kitoms čia toks stebuklingas produktas biggrin.gif
Atsakyti
taigis jau pati išbandžiau Cistaja linija fitomaska plaukams su dilgelėmis thumbup.gif
Dabar tai mano mylima kaukė: laikiau ją kokias 5min. (rašo, kad poveikis jau po 1min., bet dėl natūralių žolelių, esančių sudėty, manau verta ir ilgiau su ja pabūti)- plaukai labai švelnūs ir atsigavę, o buvo lyg stagarai... Užskaitau, kaip vykusį pirkinį.

TP susigundžiau Garnier Bioaktive ekologišku naktiniu kremu su dozatoriumi bei alijošiaus vandeniu.
Kremas patiko: lengvas, malonus, kvepia kaip visi mano bandyti eko kremai- gal kokia citrinžole g.gif
O vanduo nuvyle. Na, visiškas vanduo, dar veidas nuo jo sudirgo...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. R: 29 sausio 2014 - 20:04