Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

[quote=dontstop,2014 01 23, 21:44]
Flormar man geriausi, kuriuos aš nuolat visoms peršu, tiek SM, tiek draugėms, bendradarbėms, kaimynėms laugh.gif
1. Serija Terracota

user posted image

Labai blizgūs, labai pigmentuoti, smulkios tekstūros, bet duoda pastebimą drėgną žėrėjimą. Subaigti juos neįmanoma, itin ekonomiški.

Dontstop, kurią spalvytę turi? Pažiūrėjau spalvas internete tai net nzn kurią čia išsirinkus. Į rusvumą turiu egipto žemės, norėčiau kažko gaiviai atrodančiai blush2.gif bet kad nebūtų į ružavumą labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2014 01 24, 00:46)

Dontstop,  kurią  spalvytę turi? Pažiūrėjau spalvas internete tai net nzn kurią čia išsirinkus. Į rusvumą turiu egipto žemės, norėčiau kažko gaiviai atrodančiai  blush2.gif  bet kad nebūtų į ružavumą labai  smile.gif

Turiu Nr 46 - persikiniai

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ir NR 41 - ružavi

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dontstop gražiai atrodo, teks šturmuot akropolį smile.gif
Atsakyti
na tikrai gėris. o jį kaip highlighter'į naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2014 01 24, 20:53)
na tikrai gėris. o jį kaip highlighter'į naudojat?

Na ne, kaip skaistalus, jie tikrai ryškūs, gerai pigmentuoti (mano oda tamsinta savaiminiais, tai daugumos skaistalų apskritai ant manęs nesimato, užtat skaistaluose man svarbi pigmentacija) smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kur matėte pirkti Essence manikiūro korektorių? Neberandu jo prekyboje. Arba gal galite kito gamintojo rekomenduoti panašų produktą?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 01 25, 11:30)
Na ne, kaip skaistalus, jie tikrai ryškūs, gerai pigmentuoti (mano oda tamsinta savaiminiais, tai daugumos skaistalų apskritai ant manęs nesimato, užtat skaistaluose man svarbi pigmentacija)  smile.gif

gal kokį nebrandų bet gerą savaiminį atradote? bigsmile.gif
kokius šiaip naudojate?
Atsakyti
Ačiū visoms, kurios dalinatės gerais atrastais pirkiniais smile.gif thumbup.gif

norėjau paklausti, apie makiažo bazes. ypač domina žalios spalvos (paslepia raudonumą). Gal galėtumėte ką nors parekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2014 01 25, 17:27)
gal kokį nebrandų bet gerą savaiminį atradote?  bigsmile.gif
kokius šiaip naudojate?

Iš to, kas šiuo metu pas mus prekyboje, mano favoritas - Lirene putos

user posted image

Būtent putos, nes kremuką Lirene irgi pirkau kelis kartus, ir jis visgi man prastesnis.
Putų privalumai:
labai greitai džiūsta (priešingai, nei kremas) - tikrai akimirksniu, užtepus galima iškart rengtis. Man tai kažkoks stebuklas, nes po kremų (bet kokių) aš pratus laukti po 20-30 min.
duoda gan tamsią spalvą (iš to, kas pas mus LT šiuo metu prekyboje - pačią tamsiausią)
kvapas (smarvė biggrin.gif ) vidutiniškas - būna blogiau, taip sakant unsure.gif
normaliai dengiasi - priklauso nuo rankų miklumo ir įgudimo biggrin.gif , normaliai laikosi, nenueina dryžiais

Minusai:
kaina - ~20 lt, mano akim brangoka, nes tarkim su mano sąnaudom mėnesiui reikia 2-2,5 buteliukų unsure.gif
putų konsistencija man visgi nepatinka - taškosi, paskui viską aplink valyti reikia; ant galo sunkiai išsispaudžia; sunku numatyti, kada pasibaigs; tolygiai paskirstyti ant odos man visgi patogiau kremus, lygiau išeina; nervina išspaudžiamų putų garsas laugh.gif

O šiaip tai aš pastaruoju metu, t y nuo vasaros pradžios kažkur, eksperimentuoju su LT neparduodamais savaiminiais (nes deja LT pasiūla man neįtinka verysad.gif), šiuo metu esu užsipirkus lenkiškų kelių rūšių ax.gif

Atsakyti
Laba,paskaitinejau jusu temele ir "uzsikabliavau"ant Babuskos Agafijos .Isbandziau kuno sveitikli citrinu ir medaus.Galeciau pasakyti SUPER.Jis su aliejais,tai po maudyniu jokio kremuko nebereikejo.

O dar noreciau paklausti kokio tuso nebrangaus ir gero.Man patinka kur neprikabina koses,o daugiau naturalus,istempiantis blakstienas.Buciau dekinga.

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 01 26, 10:50)
Iš to, kas šiuo metu pas mus prekyboje, mano favoritas - Lirene putos

geras, kaip tik penktadienį nusipirkau ir vakar vakare išbandžiau biggrin.gif droge mokėjau 25 lt
na kol kas tikrai visai patiko, prieš tai naudojau kremą šį miraculum
user posted image
kvapas kol tepiesi visai neblogas, kvepia kakavos sviestu, bet kai pradeda veikti turbūt - naktį negaliu miegot, tiesiog erzina tas tipinis savaiminiu smirdalas

o gal esat bandžiusi st. moritz ar st. tropez putas? subaigsiu šias - tai bandysiu kurias nors...
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2014 01 26, 21:19)
prieš tai naudojau kremą šį miraculum

o gal esat bandžiusi st. moritz ar st. tropez putas? subaigsiu šias - tai bandysiu kurias nors...

Miraculum man nepatiko tuo, kad labai jau šviesus jis. Ir taip, kvapas biggrin.gif

Bandžiau St. Tropez smile.gif Man visai nepatiko, net nesubaigiau pakuotės unsure.gif Vienas blogesnių kada nors bandytų unsure.gif Jei trumpai, kas būtent man netiko:

tas jo tint'as dažo rūbus, patalynę. Naujokams gal ir padeda lygiau išsitepti, bet įgudusiems vartotojams biggrin.gif šita papildoma funkcija naudos neduoda, tik žąlos;
tikrai būtina naudoti spec pirštinę ar bent kokias vienkartines - pirmą kartą bandydama nepatikėjau biggrin.gif , galvojau išsitepsiu taip, o paskui gerai nuplausiu rankas. Ir ką, 3 dienas vaikščiojau raudonais delnais blush2.gif NIEKUO negalėjau atplauti doh.gif
jei ant odos yra įbrėžimų, jie nusidažo tamsiai rudai ir vėlgi, neatsiplauna. Aš visad turiu įbrėžimų ant delnų (turiu 4 augintinius graužikus), bet jokie kiti savaiminiai man jų nenudažydavo;
kojos man kažkodėl visais kartais gavosi dryžiais, manau, tai kažkaip susiję su depiliacija peiliukais g.gif (dryžiai būtent peiliuko perbraukimo vietose)
nepatiko putų konsistencija, putos visur taškosi, paskui tenka valyti vonios kambario grindis, sienas, baldus ir tt
Atsakyti