Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

donstop drinks_cheers.gif o kokia gera babuskos apzvalga 4u.gif Reiks imt kazka kojoms, suintrigavai biggrin.gif

o as neseniai is eurokos uz kelis lt pasiemiau toki ranku krema balzama. Jam kaip tik dabar akcija
user posted image

Kremas man patiko. Lengvos teksturos, greit susigeria. Rankos iskart tapo pamaitintos, svelnios. Nepalieka jokios riebios pleveles ant ranku. Kvapas lengvas zoleliu, bet labai malonus. Mano rankos, kai pradejau naudoti, buvo truputi issausejusios, tad kremas greit su ta problema susitvarke.
Gamintojas raso, kad kremas yra su sidabro jonais, kurie skatina lasteliu atsinaujinima ir jaunina. Na mano rankos nesenos, bet tas atsinaujinimas nepamaisys biggrin.gif

Is 5 balu duociau 4+, nes ka gali zinot o gal rasiu geresni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 01 22, 23:46)
PC Savas Eurokose  4u.gif

reikes kada apsilankyt smile.gif galetu ir I mano eurokosa uzvezt , o su muilu nebandet plauti galva , nes su tais po 30 lt - mano plaukuciai dieviski thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikuute @ 2014 01 23, 11:33)
reikes kada apsilankyt smile.gif galetu ir I mano eurokosa uzvezt , o su muilu nebandet plauti galva , nes su tais po 30 lt - mano plaukuciai dieviski  thumbup.gif

Bandžiau, ir kaip parašiau aukščiau - iš bėdos ok smile.gif Kelionėse tikrai plausiu, o namuose nebent aliejus nuplaut tinka, gerai nuriebalina. O visais kitais atvejais man geriau kiti šampūnai, Babuškos muilai man kiek pasausina, pavelia plaukus ax.gif
Atsakyti
Bandysim tada , nes visi sampunai ir kaukes tai man liux drinks_cheers.gif
Atsakyti
ach, buvau vakar Savam, neužėjau doh.gif

Patarkit skaistalus neblogus, prašau. Nusipirkau catrice - nedažo man
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2014 01 23, 12:22)
ach, buvau vakar Savam, neužėjau  doh.gif

Patarkit skaistalus neblogus, prašau. Nusipirkau catrice - nedažo man

Blizgių ar matinių reik? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 01 23, 14:28)
Blizgių ar matinių reik? smile.gif

gal matinių, na kad natūraliau atrodytų, aš nlb ryškiai dažausi
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2014 01 23, 17:39)
gal matinių, na kad natūraliau atrodytų, aš nlb ryškiai dažausi

Tada nepatarsiu, aš kaip tik matinių nenaudoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 01 23, 17:22)
Tada nepatarsiu, aš kaip tik matinių nenaudoju  blush2.gif

na tai sakykit apie blizgius, apžiūrėsiu, gal tik ir man
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2014 01 23, 20:57)
na tai sakykit apie blizgius, apžiūrėsiu, gal tik ir man

Flormar man geriausi, kuriuos aš nuolat visoms peršu, tiek SM, tiek draugėms, bendradarbėms, kaimynėms laugh.gif
1. Serija Terracota

user posted image

Labai blizgūs, labai pigmentuoti, smulkios tekstūros, bet duoda pastebimą drėgną žėrėjimą. Subaigti juos neįmanoma, itin ekonomiški.

2. Dvigubi su bronzeriu, yra 2 spalvų

user posted image

Satininiai, bet vėlgi blizga drėgnai, pastebimai, bet be atskirų blizgučių. Minusas tame, kad bronzeriai šviesūs ir blizgūs - kur tokius pritaikyti? g.gif Skaistalai gerai pigmentuoti, bet abejos spalvos švelnios ir labiau tiks baltaodėms. Kiekis didžiulis, užteks pusei gyvenimo smile.gif

3. Skaitalai paprasti

user posted image

Satininiai, gerai pigmentuoti, smulkios šilkinės tekstūros. Minusas - skurdokas spalvų pasirinkimas ir vėlgi dauguma atspalvių šviesūs, baltaodėms. Bet kokybei aš priekaištų neturiu, nežinau, ką dar galima norėti iš skaitalų? Man jie puikūs smile.gif
Atsakyti
ačiū, žiūrėsiu į flormar. Kaip būtų gerai tie, kur su bronzeriu, nes gal ir to mano reik, tik jei sakot nelabai pritaikomi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2014 01 23, 21:54)
ačiū, žiūrėsiu į flormar. Kaip būtų gerai tie, kur su bronzeriu, nes gal ir to mano reik, tik jei sakot nelabai pritaikomi...  g.gif

Aš savojo taip ir nepritaikiau. Labai jau šviesus - vos tamsesnis už odą, o ir blizgus - kontūravimui netinka unsure.gif , nesumąsčiau, ant kurios vietos tept laugh.gif
Atsakyti