Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Labas vakaras! mirksiukas.gif
Gal zinote kurioje Klaipedos Martinoje didziausias pasirinkimas?
Dekoju! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2014 01 19, 21:03)
o man jis visai nepatiko.. sunkiai valė tušą (net nėra ko lygint su l'oreal), palikdavo tokią kaip "plėvelę", labiau patrynus akis - pradėdavo putot, graužti akis blink.gif tikrai nekartotinas..

O man jis puikiai nuvalo tusa, jokios pleveles irgi nepalieka, matyt kiekvienam skirtingai, vienam tinka, kitam ne 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 21 sausio 2014 - 19:56
QUOTE(Renata123 @ 2014 01 21, 00:34)
Labas vakaras!  mirksiukas.gif
Dekoju! 4u.gif

Mano nuomone didesnis prie autobusu stoties 4u.gif As tik dvi zinau, Arenoj ir prie stoties IKI, gal dar kur yra g.gif ?
Papildyta:
QUOTE(SaiMita @ 2014 01 19, 21:03)
o man jis visai nepatiko.. sunkiai valė tušą (net nėra ko lygint su l'oreal), palikdavo tokią kaip "plėvelę", labiau patrynus akis - pradėdavo putot, graužti akis blink.gif tikrai nekartotinas..

As kadangi akiu nevalau jokiu miceliniu vandeniu, tai sitas man tiko, ir nepaliko jokios pleveles smile.gif

QUOTE(SaiMita @ 2014 01 19, 21:40)
Išbandžiau šiandien šios serijos šampūną ir kondicionierių. Vienas žodis  - TRAGEDIJA  biggrin.gif Vienintelis neblogas dalykas - kvapas. Šampūnas labai keistos želinės konsistencijos, žiauuriai suvėlė plaukus  doh.gif  kondicionierius irgi neapadėjo jų nė kiek pašvelnint ar suglotnint (niekad man taip nebūna doh.gif ). Pirmą kartą gyvenime po plovimo - ploviau darkart su kitom priemonėm. Visiškas šlamštas unsure.gif
user posted image

Uoj kaip gerai kad as jo nepirkau biggrin.gif , nes jau buvau ir i krepsiuka sukrovusi, bet vidinis balsas liepe atgal padeti schmoll.gif
O kokie sampunai jums tinka ir patinka is Martinos??
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2014 01 20, 23:34)
Labas vakaras!  mirksiukas.gif
Dekoju! 4u.gif

Na pietiniame rajone tai bent jau Bell, Eveline loinijos kas man aktualiau, tai didesni asortimentai Vyturio prekybos centre esanti Martina ir priešais Eglės turgų esančioje Iki. Big 2 prekybos centre yra, bet mažesnis asortimentas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cinnamoon @ 2014 01 21, 21:36)
Mano nuomone didesnis prie autobusu stoties 4u.gif As tik dvi zinau, Arenoj ir prie stoties IKI, gal dar kur yra g.gif ?

QUOTE(Marijukas @ 2014 01 21, 21:55)
Na pietiniame rajone tai bent jau Bell, Eveline loinijos kas man aktualiau, tai didesni asortimentai Vyturio prekybos centre esanti Martina ir priešais Eglės turgų esančioje Iki. Big 2 prekybos centre yra, bet mažesnis asortimentas  smile.gif

Aciu mergaites uz patarimus! 4u.gif
Siom dienom sveciuojuos Klaipedoj, nesiorientuoju cia, bet pagal adresus surasiu. mirksiukas.gif
O Martinos adresus radau facebook psl., kuris dabar ziuriu nera pildomas.
Taikos g. 64 (PC „Arena“)
Taikos 109 (IKI Eglė)
Taikos 141 (PC BIG)
Butkų Juzės 9 (prie autobusų stoties)
Laukininkų 19, PC „Vyturys“
Atsakyti
Gal kas nors bandėt vieną iš šių?

user posted image

user posted image

žiūrėjau žiūrėjau, niekaip neapsisprendžiau kurį imti, tai neimiau nei vieno unsure.gif
Atsakyti
Nelabai įžiūriu kas čia..
Gal nuorodą? Nes jaučiu kad ir man reikia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
plaukams proteinai ir keratinai, su nuorodom sunkiai,
vienas čia, ir kitas
aš rusiškai nesuprantu, tai nežinau ar padės nors kiek blush2.gif
Atsakyti
Neseniai užmačiau, kad pas mus Eurokosuose atsirado viena naujesnių 1 rešenie serijų: "Банька Агафьи"
Nusipirkau kelis produktus, ir kai tik rasiu dar ką nors iš šios serijos - būtinai griebsiu smile.gif

Muilas bonkutėje

user posted image

Seniau man labai patikdavo Babuškos Agafjos muilai indeliuose, juodas, baltas, rožinis. Man jie nepamainomi kelionėse, atstoja visą krūvą kitų priemonių bigsmile.gif Šis muilas "iš tos pačios operos". Kaina kur kas mažesnė (~12 lt vietoje 30), bet ir kiekis mažesnis, bet aš tame matau tik pliusą. Bandžiau kedrų kvapo muilą, yra dar medaus ir molis prausimuisi bigsmile.gif Kedrų kvapo labiausiai panašus į juodą muilą iš standartinės Agafjos serijos. Kvepia skaniai, putoja gerai, prausia puikiai, plaukams tinka iš bėdos, bet gerai nuplauna aliejus. Pats iš savęs jis želės konsistencijos, tamsiai rudos spalvos. Naudotis, bent man - vienas malonumas smile.gif

Kūno sviestas, muskatinis

user posted image

Vienas geriausių kada nors bandytų sviestų smile.gif Kvepia labai skaniai, įsigeria, kaip sviestas, gerai, ne akimirksniu, bet gan greitai. Maitina, plėvelės nepalieka, naudoju lokaliai, blauzdoms, kulnams, alkūnėms.

Plaukų kaukė

user posted image

Man dar taip nebuvo, kad Agafjos plaukų kaukė netiktų smile.gif Šampūnai jų, balzamai visai nepatinka, jokie, bet kaukės visos tinka. Ši ne išimtis smile.gif Ji veikia daugiau kaip balzamas. Plaukai po jos minkšti, švelnūs, lengvai šukuojasi, nesielektrizuoja ir išlieka apimtis. Rekomenduoju ploniems plaukams, kuriuos dauguma kaukių priploja ir pernelyg suglotnina. Pakuotė patogi ir tinka kelionėms, kaukė skaniai kvepia, salotinės spalvos. Stipriai pažeistiems, besipučiantiems, besiveliantiems plaukams ji gali būti per silpna.

Na ir dar pora senesnių produktų, kuriuos perku jau ne pirmą kartą

user posted image

Druska kojų vonelėms - labai gerai tokiu oru, šildo thumbup.gif

Aliejus kojoms

user posted image

Puikiai sutvarko sausas pėdas, kaip aliejui - gan neblogai įsigeria smile.gif
Abu produktus naudojant kartu - rezultatas thumbup.gif ir malonumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cinnamoon @ 2014 01 21, 21:36)
O kokie sampunai jums tinka ir patinka is Martinos??

esu bandžiusi tik babuškos agafijos , tai labai labai super man 4u.gif
Atsakyti
gal galite pasakyti kuriame eurokose pirkote muila ir alieju kojoms ? kauke jau bandziau du kartus tai super , radau ja hyper maximos eurokose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikuute @ 2014 01 22, 21:23)
gal galite pasakyti kuriame eurokose pirkote muila ir alieju kojoms ? kauke jau bandziau du kartus tai super , radau ja hyper maximos eurokose  smile.gif

PC Savas Eurokose 4u.gif
Atsakyti