Labas vakaras!
Gal zinote kurioje Klaipedos Martinoje didziausias pasirinkimas?
Dekoju!
QUOTE(SaiMita @ 2014 01 19, 21:03)
o man jis visai nepatiko.. sunkiai valė tušą (net nėra ko lygint su l'oreal), palikdavo tokią kaip "plėvelę", labiau patrynus akis - pradėdavo putot, graužti akis tikrai nekartotinas..
O man jis puikiai nuvalo tusa, jokios pleveles irgi nepalieka, matyt kiekvienam skirtingai, vienam tinka, kitam ne
QUOTE(Renata123 @ 2014 01 21, 00:34)
Labas vakaras!
Dekoju!
Dekoju!
Mano nuomone didesnis prie autobusu stoties As tik dvi zinau, Arenoj ir prie stoties IKI, gal dar kur yra ?
Papildyta:
QUOTE(SaiMita @ 2014 01 19, 21:03)
o man jis visai nepatiko.. sunkiai valė tušą (net nėra ko lygint su l'oreal), palikdavo tokią kaip "plėvelę", labiau patrynus akis - pradėdavo putot, graužti akis tikrai nekartotinas..
As kadangi akiu nevalau jokiu miceliniu vandeniu, tai sitas man tiko, ir nepaliko jokios pleveles
QUOTE(SaiMita @ 2014 01 19, 21:40)
Išbandžiau šiandien šios serijos šampūną ir kondicionierių. Vienas žodis - TRAGEDIJA Vienintelis neblogas dalykas - kvapas. Šampūnas labai keistos želinės konsistencijos, žiauuriai suvėlė plaukus kondicionierius irgi neapadėjo jų nė kiek pašvelnint ar suglotnint (niekad man taip nebūna ). Pirmą kartą gyvenime po plovimo - ploviau darkart su kitom priemonėm. Visiškas šlamštas
Uoj kaip gerai kad as jo nepirkau , nes jau buvau ir i krepsiuka sukrovusi, bet vidinis balsas liepe atgal padeti
O kokie sampunai jums tinka ir patinka is Martinos??
QUOTE(Renata123 @ 2014 01 20, 23:34)
Labas vakaras!
Dekoju!
Dekoju!
Na pietiniame rajone tai bent jau Bell, Eveline loinijos kas man aktualiau, tai didesni asortimentai Vyturio prekybos centre esanti Martina ir priešais Eglės turgų esančioje Iki. Big 2 prekybos centre yra, bet mažesnis asortimentas
QUOTE(cinnamoon @ 2014 01 21, 21:36)
Mano nuomone didesnis prie autobusu stoties As tik dvi zinau, Arenoj ir prie stoties IKI, gal dar kur yra ?
QUOTE(Marijukas @ 2014 01 21, 21:55)
Na pietiniame rajone tai bent jau Bell, Eveline loinijos kas man aktualiau, tai didesni asortimentai Vyturio prekybos centre esanti Martina ir priešais Eglės turgų esančioje Iki. Big 2 prekybos centre yra, bet mažesnis asortimentas
Aciu mergaites uz patarimus!
Siom dienom sveciuojuos Klaipedoj, nesiorientuoju cia, bet pagal adresus surasiu.
O Martinos adresus radau facebook psl., kuris dabar ziuriu nera pildomas.
Taikos g. 64 (PC Arena)
Taikos 109 (IKI Eglė)
Taikos 141 (PC BIG)
Butkų Juzės 9 (prie autobusų stoties)
Laukininkų 19, PC Vyturys
Gal kas nors bandėt vieną iš šių?
žiūrėjau žiūrėjau, niekaip neapsisprendžiau kurį imti, tai neimiau nei vieno
žiūrėjau žiūrėjau, niekaip neapsisprendžiau kurį imti, tai neimiau nei vieno
Nelabai įžiūriu kas čia..
Gal nuorodą? Nes jaučiu kad ir man reikia
Gal nuorodą? Nes jaučiu kad ir man reikia
Neseniai užmačiau, kad pas mus Eurokosuose atsirado viena naujesnių 1 rešenie serijų: "Банька Агафьи"
Nusipirkau kelis produktus, ir kai tik rasiu dar ką nors iš šios serijos - būtinai griebsiu
Muilas bonkutėje
Seniau man labai patikdavo Babuškos Agafjos muilai indeliuose, juodas, baltas, rožinis. Man jie nepamainomi kelionėse, atstoja visą krūvą kitų priemonių Šis muilas "iš tos pačios operos". Kaina kur kas mažesnė (~12 lt vietoje 30), bet ir kiekis mažesnis, bet aš tame matau tik pliusą. Bandžiau kedrų kvapo muilą, yra dar medaus ir molis prausimuisi Kedrų kvapo labiausiai panašus į juodą muilą iš standartinės Agafjos serijos. Kvepia skaniai, putoja gerai, prausia puikiai, plaukams tinka iš bėdos, bet gerai nuplauna aliejus. Pats iš savęs jis želės konsistencijos, tamsiai rudos spalvos. Naudotis, bent man - vienas malonumas
Kūno sviestas, muskatinis
Vienas geriausių kada nors bandytų sviestų Kvepia labai skaniai, įsigeria, kaip sviestas, gerai, ne akimirksniu, bet gan greitai. Maitina, plėvelės nepalieka, naudoju lokaliai, blauzdoms, kulnams, alkūnėms.
Plaukų kaukė
Man dar taip nebuvo, kad Agafjos plaukų kaukė netiktų Šampūnai jų, balzamai visai nepatinka, jokie, bet kaukės visos tinka. Ši ne išimtis Ji veikia daugiau kaip balzamas. Plaukai po jos minkšti, švelnūs, lengvai šukuojasi, nesielektrizuoja ir išlieka apimtis. Rekomenduoju ploniems plaukams, kuriuos dauguma kaukių priploja ir pernelyg suglotnina. Pakuotė patogi ir tinka kelionėms, kaukė skaniai kvepia, salotinės spalvos. Stipriai pažeistiems, besipučiantiems, besiveliantiems plaukams ji gali būti per silpna.
Na ir dar pora senesnių produktų, kuriuos perku jau ne pirmą kartą
Druska kojų vonelėms - labai gerai tokiu oru, šildo
Aliejus kojoms
Puikiai sutvarko sausas pėdas, kaip aliejui - gan neblogai įsigeria
Abu produktus naudojant kartu - rezultatas ir malonumas
Nusipirkau kelis produktus, ir kai tik rasiu dar ką nors iš šios serijos - būtinai griebsiu
Muilas bonkutėje
Seniau man labai patikdavo Babuškos Agafjos muilai indeliuose, juodas, baltas, rožinis. Man jie nepamainomi kelionėse, atstoja visą krūvą kitų priemonių Šis muilas "iš tos pačios operos". Kaina kur kas mažesnė (~12 lt vietoje 30), bet ir kiekis mažesnis, bet aš tame matau tik pliusą. Bandžiau kedrų kvapo muilą, yra dar medaus ir molis prausimuisi Kedrų kvapo labiausiai panašus į juodą muilą iš standartinės Agafjos serijos. Kvepia skaniai, putoja gerai, prausia puikiai, plaukams tinka iš bėdos, bet gerai nuplauna aliejus. Pats iš savęs jis želės konsistencijos, tamsiai rudos spalvos. Naudotis, bent man - vienas malonumas
Kūno sviestas, muskatinis
Vienas geriausių kada nors bandytų sviestų Kvepia labai skaniai, įsigeria, kaip sviestas, gerai, ne akimirksniu, bet gan greitai. Maitina, plėvelės nepalieka, naudoju lokaliai, blauzdoms, kulnams, alkūnėms.
Plaukų kaukė
Man dar taip nebuvo, kad Agafjos plaukų kaukė netiktų Šampūnai jų, balzamai visai nepatinka, jokie, bet kaukės visos tinka. Ši ne išimtis Ji veikia daugiau kaip balzamas. Plaukai po jos minkšti, švelnūs, lengvai šukuojasi, nesielektrizuoja ir išlieka apimtis. Rekomenduoju ploniems plaukams, kuriuos dauguma kaukių priploja ir pernelyg suglotnina. Pakuotė patogi ir tinka kelionėms, kaukė skaniai kvepia, salotinės spalvos. Stipriai pažeistiems, besipučiantiems, besiveliantiems plaukams ji gali būti per silpna.
Na ir dar pora senesnių produktų, kuriuos perku jau ne pirmą kartą
Druska kojų vonelėms - labai gerai tokiu oru, šildo
Aliejus kojoms
Puikiai sutvarko sausas pėdas, kaip aliejui - gan neblogai įsigeria
Abu produktus naudojant kartu - rezultatas ir malonumas
QUOTE(cinnamoon @ 2014 01 21, 21:36)
O kokie sampunai jums tinka ir patinka is Martinos??
esu bandžiusi tik babuškos agafijos , tai labai labai super man
gal galite pasakyti kuriame eurokose pirkote muila ir alieju kojoms ? kauke jau bandziau du kartus tai super , radau ja hyper maximos eurokose
QUOTE(Vikuute @ 2014 01 22, 21:23)
gal galite pasakyti kuriame eurokose pirkote muila ir alieju kojoms ? kauke jau bandziau du kartus tai super , radau ja hyper maximos eurokose
PC Savas Eurokose