Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(dontstop @ 2014 01 17, 18:36)
Karjeriste, labai minkšti ir pigmentuoti būtent juodos spalvos geliniai pieštukai:
1. Essence I love rock
2. Avon Super schock

Tik laikymosi pakomentuoti negalėčiau, o šiaip man jie geriausi juodi pieštukai, kokius tik turėjau. Itin tinka waterlinijai
thumb_yello.gif

Avon Super Schock gelinis piestukas man pats geriausias wub.gif labai labai minkstas ir labai pigmentuotas thumbup.gif Brezia labai ryskiai ir nereikia bruzinti kelis kartus, puikiai laiko visa diena
Atsakyti
dontstop ačiū už rekomendacijas, bandysiu ieškoti 4u.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu neberandu essence rock piestuku g.gif
Atsakyti
Isbandziau Eveline BB krema, likau visiskai apakusi, koks jis nuostabus, tikrai nesitikejau, nusipirkau siaip sau pabandymui susigundziusi kaina (su akcija dabar 10 Lt). Puikiai dengiasi, lengvas, bet maskuoja tikrai gerai, nekemsa poru, uzsitepus veidas net spindi.Super produktas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
kur pirkot? kokiai odai jis skirtas?
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 01 18, 21:14)
Isbandziau Eveline BB krema, likau visiskai apakusi, koks jis nuostabus, tikrai nesitikejau, nusipirkau siaip sau pabandymui susigundziusi kaina (su akcija dabar 10 Lt). Puikiai dengiasi, lengvas, bet maskuoja tikrai gerai, nekemsa poru, uzsitepus veidas net spindi.Super produktas 4u.gif
user posted image

Mane irgi domina, koks jūsų odos tipas. Ar tiktų šis BB riebiai/mišriai odai?
Atsakyti
QUOTE(Staigmena @ 2014 01 18, 22:48)
kur pirkot? kokiai odai jis skirtas?

Yra pirkti ,,Martinoje,, , mano oda misri (T zona daznokai beria, skuostai jautrus, sausoki, man tiko tobulai sis BB kremas)

QUOTE(guvilė @ 2014 01 18, 23:43)
Mane irgi domina, koks jūsų odos tipas. Ar tiktų šis BB riebiai/mišriai odai?

Butent sis, melynoj pakuotej, ir yra skirtas misriai/riebiai odai, puikiai islaiko matiskuma, kaip jau sakiau nekemsa poru 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 19 sausio 2014 - 11:50
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 01 18, 22:14)
user posted image

Ir as ji isbandziau siandien smile.gif Dengiasi gerai, laikosi be priekaistu, veidui priduoda tokio glotnumo, ne riebina, maskavimas sakyciau vidutinis.
Taip pat isbandziau Bell CC cream, tai sitas taip pat neblogas, maskuoja maziau nei Eveline BB, bet veidas graziau atrodo ( bent jau man ), bet siaip abu produktai geri.

Dar isbandziau Bell Nude lupu blizgi, patiko labai thumbup.gif drekina, nelipnus, malonus pojutis ant lupu.

Ir dar nusipirkau Eveline krema-prausikli jautriai odai su hialurono rugstimi, tai man jis per riebus , bet ziemai pats tas. Ir nusipirkau Eveline micelini vandenuka, labai patogus dozatorius ir pats produktas patiko.
Atsakyti
QUOTE(cinnamoon @ 2014 01 19, 18:38)
Ir as ji isbandziau siandien smile.gif Dengiasi gerai, laikosi be priekaistu, veidui priduoda tokio glotnumo, ne riebina, maskavimas sakyciau vidutinis.
Taip pat isbandziau Bell CC cream, tai sitas taip pat neblogas, maskuoja maziau nei Eveline BB, bet veidas graziau atrodo ( bent jau man ), bet siaip abu produktai geri.

Dar isbandziau Bell Nude lupu blizgi, patiko labai thumbup.gif drekina, nelipnus, malonus pojutis ant lupu.

Ir dar nusipirkau Eveline krema-prausikli jautriai odai su hialurono rugstimi, tai man jis per riebus , bet ziemai pats tas. Ir nusipirkau Eveline micelini vandenuka, labai patogus dozatorius ir pats produktas patiko.

Eveline micelini vandeni ir as isbandziau, ta zalioj pakuotej skirta misriai/riebiai odai, man patiko, toks pat geras kaip ir Lorealio micelinis, tik dvigubai pigesnis biggrin.gif
O koks tas Bell CC kremas, kur ji perkat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 19 sausio 2014 - 18:51
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 01 19, 18:51)
Eveline micelini vandeni ir as isbandziau, ta zalioj pakuotej skirta misriai/riebiai odai, man patiko, toks pat geras kaip ir Lorealio micelinis, tik dvigubai pigesnis  biggrin.gif
O koks tas Bell CC kremas, kur ji perkat?

o man jis visai nepatiko.. sunkiai valė tušą (net nėra ko lygint su l'oreal), palikdavo tokią kaip "plėvelę", labiau patrynus akis - pradėdavo putot, graužti akis blink.gif tikrai nekartotinas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 19 sausio 2014 - 20:03
Išbandžiau šiandien šios serijos šampūną ir kondicionierių. Vienas žodis - TRAGEDIJA biggrin.gif Vienintelis neblogas dalykas - kvapas. Šampūnas labai keistos želinės konsistencijos, žiauuriai suvėlė plaukus doh.gif kondicionierius irgi neapadėjo jų nė kiek pašvelnint ar suglotnint (niekad man taip nebūna doh.gif ). Pirmą kartą gyvenime po plovimo - ploviau darkart su kitom priemonėm. Visiškas šlamštas unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2014 01 19, 20:40)
Išbandžiau šiandien šios serijos šampūną ir kondicionierių. Vienas žodis  - TRAGEDIJA  biggrin.gif Vienintelis neblogas dalykas - kvapas. Šampūnas labai keistos želinės konsistencijos, žiauuriai suvėlė plaukus  doh.gif  kondicionierius irgi neapadėjo jų nė kiek pašvelnint ar suglotnint (niekad man taip nebūna doh.gif ). Pirmą kartą gyvenime po plovimo - ploviau darkart su kitom priemonėm. Visiškas šlamštas unsure.gif

drinks_cheers.gif aš irgi turiu, ir nežinau kur dėti blush2.gif doh.gif
eveline bb man asmeniškai per oranžinis, ir dengia neypatingai,
man daug labiau patinka šis bigsmile.gif
user posted image

Labai gražiai dengia, gerai maskuoja, ir atrodo natūraliai wub.gif

Mergaitės, gal kur matėte jordana produktų, domina būtent Lip Out Loud kolekcijos blizgesiai 4u.gif
user posted image
Atsakyti