Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(julkanos @ 2014 01 15, 20:15)
kur pirkot bigsmile.gif
nebus panaši į šią pudrą 2009 metu kolekcijos jau paskutine užbaigineju ir negaliu rast pakeitimui ką nors tinkamo  doh.gif užsipirkau senais laikais 5vnt lotuliukas.gif

pas mane taip ir guli ta 2009 kolekcijos du kartus naudota biggrin.gif Galiu parduot uz kokia minimalia kaina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2014 01 15, 21:15)
kur pirkot bigsmile.gif
nebus panaši į šią pudrą 2009 metu kolekcijos jau paskutine užbaigineju ir negaliu rast pakeitimui ką nors tinkamo  doh.gif užsipirkau senais laikais 5vnt lotuliukas.gif

Žiūrinėjau šiandien Panoramos Droge (kainuoja apie 20 lt). Neturėjau tos iš senesnės kolekcijos, bet ši būtų per blizgi visam veidui, turi pavienių blizgučių.
Atsakyti
Siaulietes, gal kartais zinot ar prekiauja kur Siauliuos Flormar kosmetika? Arba gal kokia internetine pard. yra kur galima jos uzsisakyt? Aciu, jei ka patarsit 4u.gif
Atsakyti
Seniai planavau palikti atsiliepimą apie kelis mažiau populiarius Flormar produktus, kuriuos pirkau dar gruodį naujoje Kaune atsidariusioje salelėje smile.gif

Taigi

1. Akių pieštukas, su blizgučiais, atsp 507 (chaki)

user posted image

user posted image

Trumpai - nepatiko. Kietokas, nelabai pigmentuotas, reikalauja stipraus brūžinimo biggrin.gif Blizgučiai pastebimi.

2. Deluxe pudra

user posted image

atsp DM01

user posted image

Nepatiko taip pat. Prasta kokybė šios pudros - stambus malimas, labai dulka, kabinasi vos ne gabalais, nevienalytė. Oranžinė dalis išsinaudoja greičiau, po kažkiek laiko matosi įdubimas ties šiuo plotu. Gražus, net įspūdingas įpakavimas. Dėžutė kokybiška, gerai užsidaro, su veidrodėliu, įpakuotą į aksominį maišelį ir dar į kartoninę dėžutę. Pati pudra netinka visam veidui, suteikia pastebimą oranžoką atspalvį, vietoje skaistalų - nebent visiškoms baltaodėms. Nelabai įsivaizduoju, kur ją pritaikyt unsure.gif 29 lt mokėti tikrai nevertėjo.

3. Lūpdažis Pretty

user posted image

Nepatiko visiškai - nemalonus pigių ar pasenusių lūpdažių kvapas, plastelininė tekstūra. Sausina. Pabrėžia visus lūpų trukumus. Pats iš savęs sausokas. Žiūrisi prastokai. Laikosi neypatingai. Apskritai vienas blogiausių mano kada nors turėtų lūpdažių biggrin.gif Jau atiduotas ax.gif

4. Aliejukas nagams

user posted image

Labai patiko, geras ir kokybiškas produktas, ne tuščia sudėtis ir visai nedidelė kaina (lyg 7 lt). Poveikis panašus į Esi graži aliejų nagams, toks pat citrusinis kvapas. Šie du aliejai vieninteliai, kurie padeda mano labai problemiškoms odelėms aplink nagus, kurios amžinai sausėja, ragėja, šerpetoja, trūkinėja ir pasidengia žaizdelėmis doh.gif Gan neblogai kaip aliejui įsigeria. Įtrinu kiekvieną dieną ir matau rezultatą smile.gif

Atsakyti
Tai Flormar tik nagų produktai geri, o visa kt...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 01 15, 17:20)

kažin šviesesni turbūt irgi tokie pat kokybiški būtų
My Webpage

tik ar nebus per šviesūs g.gif Man riek tamsiai rudų, bet ne į ryžumą ir rožiniai kad nebūtų g.gif Gal tokia geriau spalva?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2014 01 17, 08:50)

Na, man yra 3 favoritai iš Flormar:
1 lakai
2 šešėliai paletėse
3 Terracota blizgūs skaistalai ir bronzeriai

O visa kita panašu, kad šiaip sau kokybės, anksčiau bandžiau tušą, blizgesį lūpoms, lūpų pieštukus - na ne kažkas, ne super smile.gif
QUOTE(Tynka @ 2014 01 17, 10:19)
kažin šviesesni turbūt irgi tokie pat kokybiški būtų

Iš kiniečių perkant, atspalvio šiltumas/šaltumas, tamsumas/šviesumas deja neprognozuojami dalykai unsure.gif Net to pačio pavadinimo (numerio) 2 kartu užsakytos paletės gali skirtis gerokai ax.gif Aš kai perku iš ten, tai paimu visko po daug, kas netinka - išparduodu 4u.gif
Atsakyti
ačiū, dontstop 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 17 sausio 2014 - 09:39
QUOTE(Saulės-Siela @ 2014 01 16, 01:05)
pas mane taip ir guli ta 2009 kolekcijos du kartus naudota biggrin.gif Galiu parduot uz kokia minimalia kaina biggrin.gif

na jei kvepalais sugalvosim apsikeis tai nesupykčiau ir už pudra lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti kokį gerai besilaikantį, pigmentuotą, ne per kietą akių pieštuką juodos spalvos ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karjeriste: 17 sausio 2014 - 17:31
Likau labai patenkinta Bell akių pieštukais smile.gif LT niekur jų neradau, tai pirkau Lenkijoje. Gailiuosi, kad paėmiau tik 3 vnt, kai tik rasiu jų vėl kur nors, būtinai pirksiu daug smile.gif

Viršuje serija Precision, apačioje - Classic

user posted image user posted image

Pirmų daugiau atspalvių yra, o antrų dar geresnė kokybė (nors ir Precision puiki).
Šie pieštukai labai minkšti ir labai pigmentuoti, taip pat man patiko spalvų pasirinkimas, yra nestandartinių atspalvių. Classic Nr 20 tiesiog nereali vyno bordo spalva, niekur tokios nemačiau wub.gif
Nieko negaliu pasakyti apie jų laikymosi ant vokų, nes su mano sausais vokais nėra tokios problemos, nei vieno pieštuko dar neturėjau, kad nesilaikytų.

Karjeriste, labai minkšti ir pigmentuoti būtent juodos spalvos geliniai pieštukai:
1. Essence I love rock
2. Avon Super schock

Tik laikymosi pakomentuoti negalėčiau, o šiaip man jie geriausi juodi pieštukai, kokius tik turėjau. Itin tinka waterlinijai
thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 17 sausio 2014 - 18:36
QUOTE(Tynka @ 2014 01 17, 08:50)

man kaip tik lakai ne itin, bet dabar naudojami: tusas, seseliai ir pedu kremas - superiniai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti