Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Sweetbeads @ 2014 01 15, 12:13)
Dontstop, parekomenduokit kokie cia seseliai butent?
gal dar ka parekomenduosit is ten? ax.gif

Štai šešėliai antakiams

Ką dar rekomenduočiau:

šešėliai ale Naked smile.gif
Didžiulė dėžė, kiekvienos spalvos po daaaug, gera pigmentacija ir visa kita, geri šešėliai vienu žodžiu, daug geresni nei didelėse paletėse iš to pačio puslapio, kur po 120 spalvų ir pan. Tiesą, aš savąją paletę pardaviau, tiesiog nemėgstu aš tų visų populiarių šiuo metu natūralių atspalvių, netinka jie man blush2.gif

šepetėliai ale Eco tools - seniai turiu, jau kelerius metus, man puikūs, kokybė super smile.gif

Be kosmetikos, iš ten pirkom daug naudingų smulkmenų namams, dviračių aksesuarų, vaikui žaislus, sau pirkau sportinį laikrodį, kuris matuoja kalorijas, pulsą ir tt, papuošalų keliasdešimt prikaupiau per kelerius metus smile.gif
QUOTE(Renata123 @ 2014 01 15, 18:20)
Dekoju uz informacija! 4u.gif
Bet, deja, kreditines neturiu. unsure.gif
Paziurejau, tai tam puslapi visai geru dalykeliu yra, uz visai juokinga kaina.
O gal jus kartais kooperuojaties ir perkate kartu? rolleyes.gif

Neverta kooperuotis - siuntimas juk nemokamas 4u.gif Gal kas iš jūsų artimųjų turi kortelę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 15 sausio 2014 - 19:28
QUOTE(dontstop @ 2014 01 15, 19:20)
Neverta kooperuotis - siuntimas juk nemokamas  4u.gif Gal kas iš jūsų artimųjų turi kortelę  smile.gif

iki sausio 26 d. su kupono kodu Beauty2014 dviems pirkiniams 5 proc. nuolaida buyincoins,galioja visoms sveikatos ir grožio prekėms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 15 sausio 2014 - 19:46
QUOTE(dontstop @ 2014 01 15, 20:20)
Štai šešėliai antakiams

Ką dar rekomenduočiau:

šešėliai ale Naked smile.gif
Didžiulė dėžė, kiekvienos spalvos po daaaug, gera pigmentacija ir visa kita, geri šešėliai vienu žodžiu, daug geresni nei didelėse paletėse iš to pačio puslapio, kur po 120 spalvų ir pan. Tiesą, aš savąją paletę pardaviau, tiesiog nemėgstu aš tų visų populiarių šiuo metu natūralių atspalvių, netinka jie man  blush2.gif

šepetėliai ale Eco tools - seniai turiu, jau kelerius metus, man puikūs, kokybė super  smile.gif

Be kosmetikos, iš ten pirkom daug naudingų smulkmenų namams, dviračių aksesuarų, vaikui žaislus, sau pirkau sportinį laikrodį, kuris matuoja kalorijas, pulsą ir tt

Neverta kooperuotis - siuntimas juk nemokamas  4u.gif Gal kas iš jūsų artimųjų turi kortelę  smile.gif

as ir turiu ir ale naked ir eco tools, ir pritariu kad verti demesio smile.gif

dar noriu aprasyti sias isbandytas priemones:

user posted image

turiu apatine palete, atsiliepimas nekoks, nes dazo tik viena is dvieju spalvu... nesuprantu, kodel pirkau...

user posted image

is sio riekalo tikejaus kazko tokio o irgi nusivyliau, nes dazo labai minimaliai...

user posted image

sis kur kas geresnis. naudojau be problemu, bet dabar jau matyt paseno, nes visas tusas subego i prieki... teks ismesti.

Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2014 01 15, 20:39)

user posted image

is sio riekalo tikejaus kazko tokio o irgi nusivyliau, nes dazo labai minimaliai...

kur pirkot bigsmile.gif
nebus panaši į šią pudrą 2009 metu kolekcijos jau paskutine užbaigineju ir negaliu rast pakeitimui ką nors tinkamo doh.gif užsipirkau senais laikais 5vnt lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, o SM gal yra tema, kur apie byincoins prekes raso merginos? atsiliepimai ir t.t. butu faina paskaityti apie visokius gerus niekucius.
Dontstop, seseliai antakiams jau bus pirmasis pirkinys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sweetbeads: 15 sausio 2014 - 20:30
QUOTE(Sweetbeads @ 2014 01 15, 21:30)

Labai tikiuosi, kad nenusivilsit smile.gif
Man jie patinka tuom, kad yra visiškai šalto ir labai tamsaus atspalvio - prie juodų plaukų, kam reikia, tai tikrai geras variantas, nes labai sunku tokius rasti. Pvz populiarūs pas mus temoje ir apskritai Essence ir Catrice man yra gerokai per šviesūs. Mano pirktų atspalvis nr 05. Įpakavimas rimtas biggrin.gif , kokybiškas, yra didelis veidrodėlis, pridėtas šepetėlis iš bėdos naudotinas (pvz, kelionėse). Pačių šešėlių pridėta nemažai (4 g), užteks labai ilgam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 01 15, 20:39)
Labai tikiuosi, kad nenusivilsit  smile.gif
Man jie patinka tuom, kad yra visiškai šalto ir labai tamsaus atspalvio - prie juodų plaukų, kam reikia, tai tikrai geras variantas, nes labai sunku tokius rasti. Pvz populiarūs pas mus temoje ir apskritai Essence ir Catrice man yra gerokai per šviesūs. Mano pirktų atspalvis nr 05. Įpakavimas rimtas  biggrin.gif , kokybiškas, yra didelis veidrodėlis, pridėtas šepetėlis iš bėdos naudotinas (pvz, kelionėse). Pačių šešėlių pridėta nemažai (4 g), užteks labai ilgam  smile.gif

as irgi iki siol neradau sau antakiu seseliu, nes antakiai pas mane juodi rolleyes.gif o cia tikrai superines spalvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweetbeads @ 2014 01 15, 20:30)
Merginos, o SM gal yra tema, kur apie byincoins prekes raso merginos? atsiliepimai ir t.t. butu faina paskaityti apie visokius gerus niekucius.

http://www.supermama...howtopic=956295
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2014 01 15, 21:08)

acius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2014 01 15, 21:15)
kur pirkot bigsmile.gif
nebus panaši į šią pudrą 2009 metu kolekcijos jau paskutine užbaigineju ir negaliu rast pakeitimui ką nors tinkamo  doh.gif užsipirkau senais laikais 5vnt lotuliukas.gif

Kaune jau daug kur yra si kolekcija smile.gif skiriasi spalvos ju, maniskeje nera pvz zalios... bet as nesuprantu kame saknys - sepeteli ji nudazo, o ant odos nelieka...
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2014 01 15, 23:21)
Kaune jau daug kur yra si kolekcija smile.gif skiriasi spalvos ju, maniskeje nera pvz zalios... bet as nesuprantu kame saknys - sepeteli ji nudazo, o ant odos nelieka...

thumbup.gif ja naudoju kaip vuale makiažo užtvirtinimui, palygina spalva, priduoda švytėjimo ir neblizga, nes po jos meteoritai man asm perblizgus

kiek mokejot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 15 sausio 2014 - 22:28
QUOTE(julkanos @ 2014 01 15, 23:27)
thumbup.gif ja naudoju kaip vuale makiažo užtvirtinimui, palygina spalva, priduoda švytėjimo ir neblizga, nes po jos meteoritai man asm perblizgus

o as butent pasigendu to blizgesio kuri suteikia mano turimi tbs rutuliukai... Nors teksturoje lyg ir matosi tu blizguciu, zinoma - kainos nesulyginamos...
Atsakyti