Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

o kaip naudojat žibalą?
merginos patarkit ką man naudoti biggrin.gif
visų pirma turiu problematišką odą ir įprotį tas problemas spaudyti biggrin.gif
pastebėjau jog margaritos kremas kemša poras ir jis man netinką, dabar naudoju garnier bet norėtųsi kažko pigiau blush2.gif
ir dar, žiauriai plaukus susigadinau iš juodų nusišviesindama į blond, dabar kaip šiaudai visi , gal turi kokią stebuklingą priemonę? dabar naudoju kaukę su placenta, kol šlapi plaukai tai kaip šilkiniai-tik išdžiūsta ir pasisiaušiu kaip ragana smile.gif
Atsakyti
Aš tikrai pigių ir efektyvių priemonių, bent jau kurios būtų padėjusios man, nesu atradus. Vienintelį dalyką ką galiu rekomenduoti į temą, tai jei kankina spuogai ir oda yra riebi, kaip toniką naudokite vandenilio peroksido tirpalą 3proc., parduodamas vaistinėse.
Peroksidas dažnai įeina į priemonių nuo spuogų sudėtį.
Atsakyti
Vienas iš geresnių naudotų. Galiu prilygint YSL touche eclat.Tik kokius 10 kartų pigesnis. ax.gif
Manau man bus metų atradimas.Naudoju apie antrą savaitę, tai atsiliepimai tokie :
Pliusai : - visiškai nesubėga į raukšleles, pamaskuoja paakius, paraudimams irgi tinkamas, suteikia švytėjimo.
Minusų kolkas neradau.
user posted image
Atsakyti
Buvo didelės nuolaidos, tai už 6Lt, berods, pasiėmiau šio kremo
user posted image
nes buvau sužavėta dabar naudojamo rytinio patempiančio Cistaja linija kremo
user posted image
Raukšlių kaip ir neturiu, jei neskaičiuosime trijų ant kaktos, ir gana gilių. Man rodos, po savaitės jos pasidarė kiek švelnesnės. Stebuklo nesitikėjau, tiesiog prigriebiau jį iš smalsumo - neturėjau šios firmos/ serijos kremuko, veido kremo lyg ir nereikėjo, išlaidauti neplanavau. tad šis rytinis kremas už 8Lt pateisino mano lūkesčius, Eveline su mumijum keliaus kur nors giliau į stalčių arba uošvienei padovanosiu... 150ml (toks Eveline veido kremo tūris), matyt per metus nesunaudosiu, o ir rezultato jokio, net drėkinimo trūksta...
Tiesa, jau senokai sunaudojau ČL šampūną
user posted image
Pamenu, kad nieko apie jį nepamenu, sunaudojau greitai, vadinasi, tiko, nes šiaip turiu krūvą buteliukų, kuriuos vis mainau, nes jau po sav. mano oda nebepriima šampūno - niežti, nors odą dirk... Dabar galvoju išbandyt iš tos pačios serijos beržinį
user posted image\
Sakau, nedažytas, gal irgi nedirgins odos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. R: 13 sausio 2014 - 17:46
QUOTE(Orestes @ 2014 01 13, 01:01)
Nuo tokio  4u.gif
Kelis psl atgal apie tai truputį parašiau, paieškokit  mirksiukas.gif Pirkau Vilkpėdės bazėse, bet kiek girdėjau galima ir vaistinėse surasti. Kainavo iki 10 Lt, užtenka žiauriai ilgam.

Lyg ir skaiciau, matyt praleidau. blush-anim-cl.gif Aciu! 4u.gif

Mergaites, del tu Vilkpedes baziu turiu keleta klausimu:
1. Kosmetika perkate tam tikroje, vienoje parduotuveje (jei taip, gal nupasakosit +-kur ji yra, ar kaip vadinasi), ar einate i kelias skirtingas parduotuves?
2. Ar galima atsiskaityti kortele?
3. Iki keliu dirba?

Tose bazese paskutini karta buvau, turbut, dar budama paaugle. Tai nelabai prisimenu kaip ten kas, tikriausiai viskas pasikeite. g.gif

Dekoju! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2014 01 13, 22:07)
Mergaites, del tu Vilkpedes baziu turiu keleta klausimu:
1. Kosmetika perkate tam tikroje, vienoje parduotuveje (jei taip, gal nupasakosit +-kur ji yra, ar kaip vadinasi), ar einate i kelias skirtingas parduotuves?
2. Ar galima atsiskaityti kortele?
3. Iki keliu dirba?

Keliose mirksiukas.gif Isukus i kiema,kaireje puseje yra "Elevita",d.d.dirba iki 17 h,sestadieni iki 15 h,galima atsiskaityti kortele.
http://www.elevita.lt/index.php?id=78
Visai salia Elevitos yra rusisku papildu ir neypac zinomos ir neaptartos kosmetikos parduotuvele"Safora"
http://www.safora.lt/kontaktai/
Priešais Safora ir Elevita yra "Darina"(daugiau butinė chemija nei kosmetika):
http://www.darina.lt/kompanija.html
Desineje puseje nuo ivaziavimo i kiema yra "Olive " parduotuvėlė (joje daug nagams skirtu priemoniu,siaip visokiu ypac pigiu rusisku ,lenkisku kosmetikos prekiu).Didmeninė ir mažmeninė prekyba tokiais prekiniais ženklais kaip „Jordana“ (JAV), „Belle Jardin“, ,,Magrav“, ,,Belor design“, ,,Gabrini“...
O pacioje Vilkpedes g. (neisukus i kiema) yra "Martina",kortele taip pat galima atsiskaityti.
Jei kas zino daugiau parduotuveliu,prasom pasidalinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 13 sausio 2014 - 22:57
QUOTE(xde @ 2014 01 13, 22:17)
Keliose mirksiukas.gif

Kokia issami informacija! bigsmile.gif Aciu jums! 4u.gif
Atsakyti
"Olive " parduotuvėlė  (joje daug nagams skirtu priemoniu,siaip visokiu ypac pigiu rusisku ,lenkisku kosmetikos prekiu).Didmeninė ir mažmeninė prekyba tokiais prekiniais ženklais kaip „Jordana“ (JAV), „Belle Jardin“,  ,,Magrav“, ,,Belor design“, ,,Gabrini“...

papildysiu jų puslapiu:
http://www.koslinairko.lt/
Atsakyti
Keliose mirksiukas.gif Isukus i kiema,kaireje puseje yra "Elevita",d.d.dirba iki 17 h,sestadieni iki 15 h,galima atsiskaityti kortele.

Dar turiu klausima:
ar siose parduotuvese yra dekoratyvines kosmetikos? g.gif Perziurejau, jusu nurodytus puslapius, tai nieko tinkamo neradau. Labiausiai mane domina Bell, Eveline, Golden Rose. Ar geriau tiesiai eiti i Martina?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2014 01 14, 14:00)
Dar turiu klausima:
ar siose parduotuvese yra dekoratyvines kosmetikos? g.gif Perziurejau, jusu nurodytus puslapius, tai nieko tinkamo neradau. Labiausiai mane domina Bell, Eveline, Golden Rose. Ar geriau tiesiai eiti i Martina?

yra Elevitoje,Martinoje.
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2013 11 11, 08:49)
va sitie va nerealus
http://www.buyincoin...item/20798.html
http://www.buyincoin...item/31768.html

turiu sepeteliu ivairiu, ir brangiu (MAC) ir pigesniu (Coastal Scents), tai sitie nei kiek neatsilieka nuo brangiausiuju  thumbup.gif o tas a la Real Techniques, atitinka 1:1

Laba diena! 4u.gif
Kaip supratau, tai cia siuntimas butu is Kinijos? Gal pasidalinsit patirtim? Ar patikima parduotuve, kaip greitai atsiuncia, kokiu budu atsiskaitote? Pirkote per tarpininke ar pati? Jei pati, tai gal neuzilgo vel ka pirksite, mielai prisijungciau, jei galima. ax.gif

xde aciu labai uz informacija! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 14 sausio 2014 - 19:20
Bell kosmetikos kaži rasčiau švaros prekėse?
Papildyta:
permečiau greitai tinklapy, tai nėra...
Atsakyti