Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(dagli @ 2014 01 03, 17:07)
dontstop, o Bell kosmetikos produkciją bazėse perkate? Jei neklystu kažkada buvot rašiusi, kad radote būtent ten. Tai įdomu būtų sužinoti kur tiksliai  4u.gif  Norisi iš jūsų komentarų kai ką išbandyti.

QUOTE(julkanos @ 2014 01 03, 17:14)
martinoje jos yra

Beveik viską pirkau Martinoje, kai ką Kaune, kai ką Klaipėdoje, Glam & Sexy lūpdažį radau tik bazėje, 5 sandėly 4u.gif Dargi šioje temoje man rekomendavo kosmetikos parduotuvę Pramonės Maximos antrame aukšte, tai aš ten buvau kartą šeštadienį ir kartą sekmadienį - deja, nedirbo, gal sutapimas, nes pagal darbo laiką ant durų šeštadienį tai jau tikrai turėtų dirbti g.gif Deja šiokiadieniais aš ten negaliu patekti, bet Bell kosmetikos ten tikrai yra, mačiau per stiklą laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 01 03, 23:01)
Beveik viską pirkau Martinoje, kai ką Kaune, kai ką Klaipėdoje, Glam & Sexy lūpdažį radau tik bazėje, 5 sandėly  4u.gif  Dargi šioje temoje man rekomendavo kosmetikos parduotuvę Pramonės Maximos antrame aukšte, tai aš ten buvau kartą šeštadienį ir kartą sekmadienį - deja, nedirbo, gal sutapimas, nes pagal darbo laiką ant durų šeštadienį tai jau tikrai turėtų dirbti  g.gif  Deja šiokiadieniais aš ten negaliu patekti, bet Bell kosmetikos ten tikrai yra, mačiau per stiklą  laugh.gif

o kokia spalva turite glam and sexy long lasting? nes vakar kaiptik juos ziurejau,bet spalvu pasirinkimas labai jau menkas..
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2014 01 02, 19:22)
magic brush sepeti pirkau Martinoj, jis iki 10lt kainavo. Spygliukai labai ploni, lankstus, sepecio galva didele- minkstai sukuoja. Vaikas apie kitas sukas net pagalvot nenori.

didelis AČIŪ už rekomendaciją 4u.gif mano plaukai ilgi, stori, žiauriai veliasi, iššukuoju ir po kokių 20 min. vėl veltinis. Jei šaliką užsirišu tai virš sprando tokie koltūnai susidaro doh.gif nusipirkau šiandien šį šepetį, tikrai magic biggrin.gif nesuprantu kaip taip gavosi, bet iššukavo tuos veltinius lengvai, beveik jokio pešimo, nes šeip tai šepečiai įsivelia taip, kad nei pirmyn, nei atgal biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi šian nugriebiau Magic brush šepetį iš Martinos biggrin.gif

Art deco art couture lash designer
user posted image

Light
user posted image

24nr
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2014 01 04, 16:49)
o kokia spalva turite glam and sexy long lasting? nes vakar kaiptik juos ziurejau,bet spalvu pasirinkimas labai jau menkas..

Tikrai kad spalvų pasirinkimas nelabai, iš viso 12 atspalvių, bet kur pirkau tai buvo kokie 6-8 mastau.gif Mano Nr 41

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2014 01 04, 20:09)
Aš irgi šian nugriebiau Magic brush šepetį iš Martinos  biggrin.gif
Art deco art couture lash designer

Ne į tą temą pataikiau su naujais pirkiniais doh.gif
Atsakyti
Prieš 3 dienas susigundžiau ir įsigijau kremą eveline bio hyaluron 4d,
tai net keista, ko man niekad nėra buvę, išmėtė raudonais plėmais, ypač prie antakių, kaktos srityje, visą norsį, net iškilo tokių kaip spuogelių su pūlinukais baltais, na ir visame veide kažkiek, taip pat kaklo srityje, kur tepiausi kremu doh.gif Net šioks toks ir perštėjimas jaučiasi.
Net neįsivaizduoju, nuo ko ir ką toliau daryti, jau bijau bet ką tepti ant veido,
įdomu kas čia man taip netiko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dagli: 05 sausio 2014 - 22:04
QUOTE(Juxt @ 2014 01 02, 16:15)
gal galima plačiau? kur pirkote? kaina?
mb susitvarkė visiškai veido odą - ko nepadėjo nei antibai  doh.gif naudoja jau gal kokius 5-6 metus kasdien ryte/vakare ir jokių problemų neturi smile.gif jis kremo jokio nenaudoja - nes žiauriai riebi oda
tiesa ne dėl kvapo renkasi žalią medimixą - o dėl to kad jo sudėtis pritaikyta būtent riebiai odai, geltonas bijau sumeluoti lyg priešingai - sausai odai su kt problemomis  g.gif
o aš galiu dar sykį pagirti baltą eveline tušo pagrindą (?)
user posted image
iš pradžių gyriau dėl to, kad palengvina tušo tepimą ant viršaus, padeda išvengti gumulėlių susidarymo, prideda apimties ir t.t. bet po ~1 mėn (turbūt  g.gif  ) galiu drąsiai pasakyti blakstienos pailgėjo, nors ir šiaip nesiskundiau jų ilgiu, man labiau reiktų tankesnių, tikiuosi prižels dar jų pas mane  lotuliukas.gif

O kur pirkote si stebukla? labai noretusi isbandyti smile.gif
Atsakyti
Avitella sios priemones tikrai yra Martinoje,pati pirkau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avitella @ 2014 01 05, 23:18)
O kur pirkote si stebukla? labai noretusi isbandyti smile.gif

Droge yra, neseniai pirkau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2014 01 06, 00:55)
Avitella sios priemones tikrai yra Martinoje,pati pirkau 4u.gif

Parko Martinoje kol kas nėra, bent jau nebuvo prieš dvi dienas, kai ieškojau.
O gal kas gali pasakyti kur rasti šitą kremuką Vln, niekur jo nerandu:
user posted image
Atsakyti
Konkrečiai šio kremo nepamenu, bet šią liniją mačiau Madoj, Multiluks parduotuvėj.
Atsakyti