Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Juxt @ 2014 01 02, 17:15)
o aš galiu dar sykį pagirti baltą eveline tušo pagrindą (?)
user posted image
iš pradžių gyriau dėl to, kad palengvina tušo tepimą ant viršaus, padeda išvengti gumulėlių susidarymo, prideda apimties ir t.t. bet po ~1 mėn (turbūt  g.gif  ) galiu drąsiai pasakyti blakstienos pailgėjo, nors ir šiaip nesiskundiau jų ilgiu, man labiau reiktų tankesnių, tikiuosi prižels dar jų pas mane  lotuliukas.gif

Aš šio jau trečią pakuotę naudoju ir žinau, kad pirksiu dar kartą drinks_cheers.gif Su juo blakstienos išties daug gražiau ir lengviau dažosi. Ir stiprėja thumbup.gif
Papildyta:
O tas Medimix muilas nesausina odos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2014 01 02, 21:04)
Aš šio jau trečią pakuotę naudoju ir žinau, kad pirksiu dar kartą  drinks_cheers.gif Su juo blakstienos išties daug gražiau ir lengviau dažosi. Ir stiprėja  thumbup.gif
Papildyta:
O tas Medimix muilas nesausina odos?  g.gif

turėtų sausinti manau, aš kartais kai išdygsta koks baubas ypač prieš mmm... tai putom nakčiai patepu, tai ryte buna aplink pasausėją, bet ir patį baubą išdžiovina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mrs. R @ 2014 01 02, 20:22)
magic brush sepeti pirkau Martinoj, jis iki 10lt kainavo. Spygliukai labai ploni, lankstus, sepecio galva didele- minkstai sukuoja. Vaikas apie kitas sukas net pagalvot nenori.

jis kažkas pan. kaip tangle teezer?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2014 01 02, 21:29)
turėtų sausinti manau, aš kartais kai išdygsta koks baubas ypač prieš mmm... tai putom nakčiai patepu, tai ryte buna aplink pasausėją, bet ir patį baubą išdžiovina smile.gif

Medimix muilo putom? Pats muilas man tai labai sausino oda, todėl nustojau jį naudot
Atsakyti
Šiandien norėčiau palikti atsiliepimą apie kelis Bell produktus. Gamintojas Bell labai domino mane pastaruosius kelis mėnesius, aš kaip išprotėjusi visur jo ieškodavau blush2.gif

Pradėsiu nuo tų pirkinių, kurie labai mane pradžiugino

CC kremas

user posted image

Bent man superinis. Lyginant su Eveline BB kremais (ta pati kainų kategorija) žymiai geresnės kokybės. Man jis ne toks riebus, atrodo ant veido natūraliai, jo visiškai nesimato. Dienos bėgyje niekur neplaukia. Nieko negaliu pasakyti apie matiškumą, odos kimšimą ir tt, nes mano oda sausa. Maskuoti turbūt kad nemaskuoja - man sunku įvertinti, nes nelabai turiu ką maskuoti (apart to, ką maskuoju maskuokliu). Svarbiausia ką jis daro būtent man: išlygina odos spalvą, rožinį odos atspalvį paverčia į neutralų, visa tai išlieka visą dieną ir nesimato, kad būtų kas pritepta biggrin.gif ir dar + SPF. Naudoju tamsiausią atspalvį 023 Sunny, jis šviesesnis, nei Eveline tamsus.

Maskuoklis Multi mineral

user posted image

Tai vienas geriausių mano kada nors turėtų paakių maskuoklių thumbup.gif Va šis ir dar Eveline skystas man yra patys geriausi. Dar palyginimui - šiuo metu turiu Max factor - jis kur kas prasčiau maskuoja. Ši priemonė gan neprastai perdengia tamsius ratilus (ir vis dėlto labai tamsių paakių jis tobulai neužmaskuos), nepabrėžia raukšlių, dienos bėgyje niekur nedingsta, ant odos jo nesimato, nesausina. Patogus naudoti ir ekonomiškas.

Skaistalai, atspalvis 053

user posted image

Iš pradžių jie man nepatiko. Tik atidarius jautėsi kažkoks nemalonus pigios kosmetikos ala Ruby rose kvapas. Bet po kurio laiko aš taip juos pamėgau, kad dabar jie yra mano dažniausiai naudojami skaitalai. Pigmentacija gan gera. Atitaikius šepetėlį pavyksta gerai padengti ir lengvai išretušuoti. Laikosi bent man ant mano sausos odos visą dieną ir net neblunka. Kadangi kaina buvo juokinga (su nuolaida apie 4 lt), būčiau griebus juos dar kelis kitokių atspalvių, deja, būtent atspalvių tėra 4 ir visi vienodoki.

Lūpų blizgėsiai Fashion colour, Royal Glam

user posted imageuser posted image
Atsiliepimas vienas bendras, kadangi šių blizgesių skiriasi tik aplikatorius (abu aplikatoriai puikūs). Tai patys mėgstamiausi mano blizgiai, lygių jiems neradau cool.gif Jie kaip skysti lūpdažiai - itin pigmentuoti, visiškai perdengia lūpas, laikosi ilgiau nei pusdienį, atlaiko net pavalgymą, nelipnūs, skaniai kvepia, kreminiai, be jokių blizgučių ir pan, drėkina lūpas. Trūkumų asmeniškai aš nematau smile.gif

Tintas

user posted image

Ant mano tinto parašyta light. Tuom jis man ir patinka - priešingai nei Essence, Catrice, Eveline tintai suteikia lūpoms visiškai natūralią, kiek ryškesnę nei "plikų" lūpų spalvą, o ne kokią fuksiją biggrin.gif Pradžioje tik užtepus kiek lipnokas, bet kai įsigeria ant lūpų apskritai nesijaučia. Labai patogus aplikatorius. Skaniai, bet neįkyriai (kaip Essence) kvepia. Naudoju eidama į sporto klubą, po namus, manau tiks vasarą turistiniams žygiams ir pan, t y tokiose situacijose, kai pastebimas makiažas atrodo ne laiku ir ne vietoje, bet nuosavos lūpos labai blankios ir su niekuo nepadengtomis būti nesinori blush2.gif

Lūpų blizgesys Glam wear nude ir lakas iš tos pačios kolekcijos

user posted image

Šis blizgesiukas ne toks pigmentuotas ir ne taip ilgai laikosi, kaip Fashion colour ir Royal glam. Bet jis labai smagus, kvepia vyšniomis, visiškai nelipnus, labai drėkina, aplikatorius superinis, pieniškas kreminis finish'as. Kolekcijoje 5 blizgesiai ir 5 lakai, jei gerai supratau, lakų ir blizgesių atspalviai atitinka smile.gif Lakas kiek prastesnis, nei Fashion colour (kurie man labai labai patinka), reikia tepti dviem sluoksniais, laikosi trumpokai, ~3 dienas. Bet atrodo ant nagų gražiai, šepetėlis man patogus. iš tokių nudinių atspalvių šis lakas man vienas geriausių, nes kažkodėl tai ir kitų gamintojų būtent nude atspalviai dengiasi dryžiais, burbuliuojasi ir tt, ko nėra su šiuo laku smile.gif

Lūpų pieštukas

user posted image

Ko gero geriausias iš visų bandytų - išsukamas, minkštas, kreminis, labai natūraliai atrodo, ilgai laikosi. Gaila, kad turiu tik vieną ir niekur jų daugiau nerandu. Supirkčiau visas spalvas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 03 sausio 2014 - 14:24
QUOTE(dontstop @ 2014 01 03, 15:20)
Šiandien norėčiau palikti atsiliepimą apie kelis Bell produktus. Gamintojas Bell labai domino mane pastaruosius kelis mėnesius, aš kaip išprotėjusi visur jo ieškodavau  blush2.gif

Pradėsiu nuo tų pirkinių, kurie labai mane pradžiugino

CC kremas

user posted image

Bent man superinis. Lyginant su Eveline BB kremais (ta pati kainų kategorija) žymiai geresnės kokybės. Man jis ne toks riebus, atrodo ant veido natūraliai, jo visiškai nesimato. Dienos bėgyje niekur neplaukia. Nieko negaliu pasakyti apie matiškumą, odos kimšimą ir tt, nes mano oda sausa. Maskuoti turbūt kad nemaskuoja - man sunku įvertinti, nes nelabai turiu ką maskuoti (apart to, ką maskuoju maskuokliu). Svarbiausia ką jis daro būtent man: išlygina odos spalvą, rožinį odos atspalvį paverčia į neutralų, visa tai išlieka visą dieną ir nesimato, kad būtų kas pritepta  biggrin.gif  ir dar + SPF. Naudoju tamsiausią atspalvį 023 Sunny, jis šviesesnis, nei Eveline tamsus.

Tintas

user posted image

Ant mano tinto parašyta light. Tuom jis man ir patinka - priešingai nei Essence, Catrice, Eveline tintai suteikia lūpoms visiškai natūralią, kiek ryškesnę nei "plikų" lūpų spalvą, o ne kokią fuksiją  biggrin.gif Pradžioje tik užtepus kiek lipnokas, bet kai įsigeria ant lūpų apskritai nesijaučia. Labai patogus aplikatorius. Skaniai, bet neįkyriai (kaip Essence) kvepia. Naudoju eidama į sporto klubą, po namus, manau tiks vasarą turistiniams žygiams ir pan, t y tokiose situacijose, kai pastebimas makiažas atrodo ne laiku ir ne vietoje, bet nuosavos lūpos labai blankios ir su niekuo nepadengtomis būti nesinori  blush2.gif

CC kremą jau įpusėjau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif net palyginus su mano korejetiškais mylimukais, maskuoja man super gerai, tepu daug ant visiškai sausos odos be jokiu kremu, beje tepu su teptuku, maskavimas išlaikymas spalva все на высоте wub.gif
tintą turiu Nr1 ant mano lupu matinis toks stiprus raudonu plytų atspalvis, net sakyčiau pilnavertis lūpų dažas, essence man labiau patiko nes "šlapesnis" doh.gif lotuliukas.gif

turiu dar TINT Lipstick, atrodo kaip lupū balzamo pakuote čia plačiau balzamas kuris minkština lupas , labai patiko bet atidaviau anytai, nes vistik išriškėjo fuksija ir ant mano veido labai vulgariai atrodo verysad.gif anytai atradimas ir prie jos odos spalvos tinka idealiai ir visiškai nevulgariai, anyta sakė kad kartais nakčiai kaip lūpų balzamą naudoja tai iš ryto jokiu pasausšjimu thumbup.gif

dar martinoje atsirado VIPERA kosmetikos stendas, jau tiek buvau prisiskaičius forumose apie nagu lakus tai зависла надолго prie jo lotuliukas.gif (čia šeškineje prie poliklinikos) nupirkau pabandymui nagu laką iš NUDE BB kolekcijos Nr. 15 čia plačiau(Vipera BB Nude Beige Nail Polish 15) ant mano trumpu popieriniu nagu per šventes su visais gaminimais išlaikė 4dienas, kaip man tai rezultatas super geras, kaina apie 11-13lt, eisiu dar kitokiu pirkt, pilnai padengia be jokių dryžiu vienu sluoksniu, greitai džiūsta, ir neglizgus o butent toks pusiau matinis, vien žo nudinis biggrin.gif

dar prigriebiau bb kremą Vipera BB Cream Foundation Star in the Moonlight, kaina apie 15lt, čia plačiau alia spindintį, ant rankos pasirodė tokiu kaip ir pripratau naudotis koreječiu gamybos, su subtiliu švetėjimu, butent be blizgučių, bet schmoll.gif su teptuku pilnas provalas gulasi demem rutuliojasi ir t.t. galimas tepimas tik pirštais, bet tada sluoksnis plonas ir nemaskuoja dėl to man netiko, ant geros odos be demiu ypatingu ir kitu trukumų manau bus ideallus variantas kad išgaut sveikos odos spindesi, bet jei reikia maskavimo netiks, vien žo produktas gan geras bet deja ne mano odai verysad.gif

beje dar gavau dovanu lūpų blizgį dvipusį, viena spalva permatomas su blizgučiais kita ryški bordo Nr49 va toki negaliu parašyt atsiliepimu nes nenaudoju blizgiu, kvepia skaniai spalva nera labai ryški bet lipnuuuuuus fuuuuuuuuuuuuui lotuliukas.gif del to jokiu blizgiu nenaudoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 03 sausio 2014 - 15:17
Ir dabar jau trumpiau apie tuos Bell produktus, kurie man nepatiko.

Dviejų spalvų bronzinė pudra - kad ir kaip bandžiau užtepti, kokį šepetėlį benaudojau šiam produktui, jis man dengėsi dryžiais ir plėmais.

Rinkinukas antakiams - kremas riebus, nesilaiko, dienos bėgyje atsiduria ant kaktos, rūbų ir dar bala žino kur biggrin.gif Antakiai atrodo nenatūraliai.

5 spalvų šešėlių paletės - sausi šešėliai su atskirais blizgučiais, blizgučiai byra, pigmentacija silpnoka

2 spalvų matiniai šešėliai - tiesą sakant neblogi šešėliai, šilkinės tekstūros, man nepatiko tuom, kad matiniai blush2.gif Labai nemėgstu matinių, kam pirkau - nežinau blush2.gif

Glam & Sexy lūpdažis - prieš pirkdama skaičiau toookius atsiliepimus, ir deja, nusivyliau: lūpdažis kvepia pigiai saldžiai įkyriai, laikosi labai trumpai, šiek tiek sausina, be to, tikėjausi drėgnesnio efekto (kadangi čia lūpdažis - blizgesys)

Royal Glam lūpdažis - mano skoniui sausokas ir per daug matinis. Žymiai geresni yra Catrice ir Gabriella Salvete lūpdažiai. O šiaip neblogas, bet neypatingas smile.gif

Atsakyti
dontstop, o Bell kosmetikos produkciją bazėse perkate? Jei neklystu kažkada buvot rašiusi, kad radote būtent ten. Tai įdomu būtų sužinoti kur tiksliai 4u.gif Norisi iš jūsų komentarų kai ką išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2014 01 03, 17:07)
dontstop, o Bell kosmetikos produkciją bazėse perkate? Jei neklystu kažkada buvot rašiusi, kad radote būtent ten. Tai įdomu būtų sužinoti kur tiksliai  4u.gif  Norisi iš jūsų komentarų kai ką išbandyti.

martinoje jos yra
Atsakyti
As kaip tik vakar prigriebiau Martinoje Bell lupu blizgi Fashion colour spalva 404. Pat blizgis patiko. Parduotuveje spalva atrode tamsesne (kaip as ir norejau). Bet grizus namo, pabandziau- netokia tamsi. verysad.gif labai norejau vysninio arba tamsiai raudono atspalvio
Bell tinto nemaciau, buciau apziurejus. Reiks dar uzsukt tada man prie progos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sweetbeads: 03 sausio 2014 - 16:32
Šukos panašios į tokias, spalvotos
user posted image
Atsakyti
Siandien isbandziau organic shop sveitikli su mangais ir cukrumi. Susigundziau del kainos ir skanaus kvapo. Tai ka galiu pasakyt, kad ko gero tai ir yra vieninteliai pliusai. Sveicia ganetinai minimaliai, nors daleles ir stambios bei siurkstokos, oda po proceduros svelnesne per marytes plauka. Dabar kai jau praejo ne viena valanda, pastebejau, kad pilvo sritis paberta smulkiais berimais. Nezinau ar cia sutapimas ar nuo margaritos kuno kremo su agurkais g.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2014 01 03, 14:10)
Medimix muilo putom? Pats muilas man tai labai sausino oda, todėl nustojau jį naudot

taip ir būtent tik patį spuogelį tepu ir nakčiai biggrin.gif žalio medimix muilo putom
Atsakyti