Man Medimix labai patinka, beveik nebeiškyla spuogelių, veidas skaistesnis, nebėra paraudimų
Čia buvo minėta, ir pati mačiau Eveline antakių tušą. Martinoj dar akcija buvo, bet aš bijau pabijojau su tokiu "šlapiu" dažytis. Aš pati tai darau taip Kai blakstienų tušas jau būna padžiuvęs (na kokius pusę metų patarnavęs), dažau antakius, tada ne šlapiai tepa, nebeilgina, ne storina, o gražiai paspalvina.
Dar su sausu tušo šepetėliu imu lašelį plaukų želės ir gražiai plaukučius sušukuoju, sudrėkę nuo želės jie irgi kiek tamsesni.
Nors čia apie kosmetiką kalbama, bet aš noriu pasidžiaugt.... plaukų šepečiu Magic Brush. Super super super Dabar mano vaiką galima įkalbėt šukuotis plaukus... Tikrai nepeša ir labai greitai iššukuoja sąvėlas.
Dar su sausu tušo šepetėliu imu lašelį plaukų želės ir gražiai plaukučius sušukuoju, sudrėkę nuo želės jie irgi kiek tamsesni.
Nors čia apie kosmetiką kalbama, bet aš noriu pasidžiaugt.... plaukų šepečiu Magic Brush. Super super super Dabar mano vaiką galima įkalbėt šukuotis plaukus... Tikrai nepeša ir labai greitai iššukuoja sąvėlas.
QUOTE(Minx @ 2013 12 31, 09:19)
Gal kas gali patarti nebrangų rudos spalvos tušą.
QUOTE(Apuokas @ 2013 12 31, 16:16)
Nusipirkau, bandysiu.
O į temą tai galiu pagirti muilą Medimix. Jei nepatingiu kasdien praustis juo, veidas iškart gražėja
O į temą tai galiu pagirti muilą Medimix. Jei nepatingiu kasdien praustis juo, veidas iškart gražėja
pritariu, jau tris pakelius sunaudojau šito muilo, puikiai nuplauna veidą, naudoju kiekvieną vakarą, bet po jo būtina tepti drėkinamąjį kremą, nes odą šiek tiek sausina, su spuogais didelių problemų nesu turėjusi, tai nelabai galiu ką pasakyti, gal dėl jo ir nedaugėja spuogų, bet kaip už tokią kainą man jis labai patinka Perku žalią, jo kvapas maloniausias
Sveikos mergaites, su Naujais
Parekomenduokit koki kuno sveitkli Kavytes nenoriu naudot nes perdaug terliojimosi
Parekomenduokit koki kuno sveitkli Kavytes nenoriu naudot nes perdaug terliojimosi
QUOTE(rentabili @ 2013 12 31, 14:18)
Lumene turi ir bespalvi ir ruda zele fiksatoriu antakiams,labai grazi naturali ruda be ryzumo,kaina apie 20lt.
QUOTE(Mrs. R @ 2013 12 31, 19:29)
Čia buvo minėta, ir pati mačiau Eveline antakių tušą. Martinoj dar akcija buvo, bet aš bijau pabijojau su tokiu "šlapiu" dažytis. Aš pati tai darau taip Kai blakstienų tušas jau būna padžiuvęs (na kokius pusę metų patarnavęs), dažau antakius, tada ne šlapiai tepa, nebeilgina, ne storina, o gražiai paspalvina.
Ačiū, reikės pasižvalgyti į vieną ir kitą O nuo želės antakiai neblizga?
QUOTE(Minx @ 2014 01 01, 21:55)
Ačiū, reikės pasižvalgyti į vieną ir kitą O nuo želės antakiai neblizga?
nea
QUOTE(*Mirabella* @ 2014 01 01, 19:06)
Sveikos mergaites, su Naujais
Čistaja liniją - labai šiurkštus, puikiai šveičia
Černyj žemčug - labai šiurkštus, puikiai šveičia, kvepia kava
Domašnie recepty- labai šiurkštus, puikiai šveičia, kvepia citrusiniais vaisiais, yra 2 rūšių
Organic shop - nelabai šiurkštūs, bet savo darbą atlieka, yra daug rūšių, dauguma skaniai kvepia (aviečių, papajų, kavos kvapai ir tt), nuotraukoje ne visi variantai, jų daugiau
dontstop
Aciu, o kur ieskoti. Kokioj martinoj ar svaros prekese rasciau?
Aciu, o kur ieskoti. Kokioj martinoj ar svaros prekese rasciau?
QUOTE(*Mirabella* @ 2014 01 02, 11:31)
Martinoje tikrai ne.
Švaros prekėse nesu buvus, neįsivaizduoju
Čistaja linija - Eurokos, Drogas, mažos netinklinės parduotuvės su rusiškos kosmetikos asortimentu
Černyj žemčug - Maxima, mažos netinklinės parduotuvės su rusiškos kosmetikos asortimentu
Domašnie recepty - Eurovaistinė, mažos netinklinės parduotuvės su rusiškos kosmetikos asortimentu
Organic shop - Maxima, Rimi, Eurokos, Drogas, Elevita, mažos netinklinės parduotuvės su rusiškos kosmetikos asortimentu
QUOTE(dontstop @ 2014 01 02, 11:26)
Martinoje tikrai ne.
Čistaja linija - Eurokos, Drogas, mažos netinklinės parduotuvės su rusiškos kosmetikos asortimentu
Černyj žemčug - Maxima, mažos netinklinės parduotuvės su rusiškos kosmetikos asortimentu
Domašnie recepty - Eurovaistinė, mažos netinklinės parduotuvės su rusiškos kosmetikos asortimentu
Organic shop - Maxima, Rimi, Eurokos, Drogas, Elevita, mažos netinklinės parduotuvės su rusiškos kosmetikos asortimentu
AAA dekui lb lb dar geriau, nereikes siandian vaziuot i centra
QUOTE(Mrs. R @ 2013 12 31, 19:29)
bet aš noriu pasidžiaugt.... plaukų šepečiu Magic Brush. Super super super Dabar mano vaiką galima įkalbėt šukuotis plaukus... Tikrai nepeša ir labai greitai iššukuoja sąvėlas.
gal galima plačiau? kur pirkote? kaina?
QUOTE(Ixora @ 2013 12 31, 20:02)
Perku žalią, jo kvapas maloniausias
mb susitvarkė visiškai veido odą - ko nepadėjo nei antibai naudoja jau gal kokius 5-6 metus kasdien ryte/vakare ir jokių problemų neturi jis kremo jokio nenaudoja - nes žiauriai riebi oda
tiesa ne dėl kvapo renkasi žalią medimixą - o dėl to kad jo sudėtis pritaikyta būtent riebiai odai, geltonas bijau sumeluoti lyg priešingai - sausai odai su kt problemomis
o aš galiu dar sykį pagirti baltą eveline tušo pagrindą (?)
iš pradžių gyriau dėl to, kad palengvina tušo tepimą ant viršaus, padeda išvengti gumulėlių susidarymo, prideda apimties ir t.t. bet po ~1 mėn (turbūt ) galiu drąsiai pasakyti blakstienos pailgėjo, nors ir šiaip nesiskundiau jų ilgiu, man labiau reiktų tankesnių, tikiuosi prižels dar jų pas mane
magic brush sepeti pirkau Martinoj, jis iki 10lt kainavo. Spygliukai labai ploni, lankstus, sepecio galva didele- minkstai sukuoja. Vaikas apie kitas sukas net pagalvot nenori.