Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(dontstop @ 2013 12 28, 14:46)

Aš pati nesu didelė natūralistė, sudėtis pažiūriu, bet vien tik organinę, natūralią, sertifikuotą produkciją negalėčiau naudoti. Bet va būtent mineral oil bent jau man tikrai jaučiasi kaip plėvelė ir sausina odą ilgiau panaudojus, užtat aš jo vengiu veido, kūno ir rankų kremuose  4u.gif

Man nuo jo būtent ir jaučiasi plėvelė ant veido ir poros baisiausiai išsiplečia ir atrodo, kad visas veidas iškart suprakaituoja unsure.gif Tepu kojų padus su juo smile.gif
Nuo šitos firmos kremo rankoms irgi jaučiasi plėvelė ant odos, tai irgi gal nuo to pačio mineral oil g.gif

Dėkoju, kad pasidalinot šita info, reikės atidžiau sudėtį peržvelgti perkant kitą kremą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 12 26, 22:41)
Priminkit kuri nors, kur Klaipėdoje būtų galima rasti GR Jolly Jewels lakų? Ir apytikslę kainą. Tik dabar iš swatchų atkreipiau į juos dėmesį, tai gal pagriebčiau porą apsiblizginti per Naujuosius biggrin.gif

BIG'o Martinoje. Kaina 8,99lt. Užsivežę dabar jų visą kalną ir visokiausių. smile.gif
Atsakyti
Kauno Martinoje Lukšio gatvėje irgi atsirado GR Jolly Jewels , ankščiau nebuvo ten.
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2013 12 28, 17:07)
Kauno Martinoje Lukšio gatvėje irgi atsirado GR Jolly Jewels , ankščiau nebuvo ten.

Siaip visose Svaros prekiu parduotuvese yra GR laku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caculė @ 2013 12 28, 16:58)
BIG'o Martinoje. Kaina 8,99lt. Užsivežę dabar jų visą kalną ir visokiausių. smile.gif

Ačiū, eisiu žiūrėti biggrin.gif Ten gal ir Flormar galima rasti?

EDIT: tik dabar pastebėjau,kad jūs apie BIG'o Martiną kalbat. O Arenoje rast negalima? Ten, kiek žinau, irgi yra Martina, tik niekad buvus nesu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illuminated: 28 gruodžio 2013 - 17:41
QUOTE(Apuokas @ 2013 12 28, 17:04)
Mergaitės, kokį kremą rekomendavote, lygtai čistaja linija, vadinosi kažkaip ,, krasivaja koža,,  ax.gif verčiu verčiu puslapius ir nerandu doh.gif

:-) idealnaja koza,protiv prychcej,mano paauglei sis kremukas uz 10 lt per savaite labai pagerino odos bukle,kaip ir rasiau drekinimo siek tiek truksta,bet aptvarko spuogelius zymiai.
Papildyta:
QUOTE(rentabili @ 2013 12 11, 00:31)
Man labai tinka ir patinka Natura Siberica prausimosi putos misriai riebiai odai.jos labai svelnios,drekinancios,pati puta galetu buti tirstesne,bet gal cia man pripratusiai prie geliu taip rodosi,flakonelio uztenka geram menesiui kaina 19.89,man malonu su jomis praustis,nuprausia ir makiazo likucius,nes makiaza pries tai valau miceliniu vandeniu.jos be sls,parabenu,tokios mazdaug maziau kenksmingos,labiau naturalios.
Dar i tema noriu pasidalinti Cystaja linija veido kremu idealnaja koza krem -aktiv ispudziais,aisku niekada tokio pigaus nebuciau nusipirkus,bet netycia youtubei paziurejau kazkoki reviu ir norejau pabandyti,iki jo naudojau gana brangius ir kurie deja netiko,kimso poras,sis pigutis man pakankamai drekina ir nekemsa poru,po savaites naudojimo man gerokai pasitvarke oda,nes pastoviai kemsasi poros ir del to atsiranda spuogu,o su biodroga,kuria vos gavau ir sumokejau 79 laukiau rezultato menesi o daresi vis blogiau,vis laukiau to pagerijimo,biodroga tik siaip paminejau,nes tikrai ilgai ieskojau kad kas bent kiek tiktu daug kas is vaistines noreva,bioderma,avene,uriage,dr.hauska,vishy ir pan.jau galvojau jeigu netinka ta vaistines produkcija kas gali tikti ir vat uz 10 lt man kremukas veikia super gerai,poros svarios,oda padrekinta.iki tokio paprasto rezultato ismeciau nemazai lt.zinoma nera sis kremukas superinis drekiklis,bet poras jis sutraukia,mazus spuogelius uzgydo,veido spalva tolygesne,patinka jis man.

cituoju savo senaji posta,kremuka pirkau maximoje.
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 12 28, 17:57)
:-)  idealnaja koza

lotuliukas.gif pati rašiau krasivaja ir galvoju, kad lyg įspūdingiau skambėjo tas pavadinimas lotuliukas.gif ačiū.
Atsakyti
Gal kas gali patarti nebrangų rudos spalvos tušą. Naudoju tokius antakiam, anksčiau pirkau Manhattan firmos už kokius 11 Lt, bet dabar jų nebėra ir negaliu pakaitalo surast. Vakar nusipirkau tokį Catrice firmos:
user posted image
bet jis labai šviesios spalvos, mano antakių visiškai nepatamsina, manau jis labiau skirtas blondinėm, o ir fiksacija nesuperinė.
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2013 12 31, 10:19)
Gal kas gali patarti nebrangų rudos spalvos tušą. Naudoju tokius antakiam, anksčiau pirkau Manhattan firmos už kokius 11 Lt, bet dabar jų nebėra ir negaliu pakaitalo surast. Vakar nusipirkau tokį Catrice firmos:
user posted image
bet jis labai šviesios spalvos, mano antakių visiškai nepatamsina, manau jis labiau skirtas blondinėm, o ir fiksacija nesuperinė.

Lumene turi ir bespalvi ir ruda zele fiksatoriu antakiams,labai grazi naturali ruda be ryzumo,kaina apie 20lt.
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2013 12 28, 19:32)
Siaip visose Svaros prekiu parduotuvese yra GR laku  4u.gif

Yra kitokių, bet Jolly Jewells nebuvo būtent toje Martinoje niekada rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2013 12 28, 19:13)
lotuliukas.gif pati rašiau krasivaja ir galvoju, kad lyg įspūdingiau skambėjo tas pavadinimas  lotuliukas.gif ačiū.

Nusipirkau, bandysiu.
O į temą tai galiu pagirti muilą Medimix. Jei nepatingiu kasdien praustis juo, veidas iškart gražėja flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2013 12 31, 16:16)
Nusipirkau, bandysiu.
O į temą tai galiu pagirti muilą Medimix. Jei nepatingiu kasdien praustis juo, veidas iškart gražėja  flirt.gif

parasykit po kiek laiko kaip tiko patiko ,idomu kaip jums veiks.
Atsakyti