Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Ixora @ 2013 12 23, 17:39)
O man priešingai, netinka šitas kremas, mano oda normali, gal šiek tiek linkusi į riebumą (vasarą), o žiemą pasausėjusi būna kartais, tai per riebus šitas kremas, nesusigeria ir užtepus jo jaučiasi toks kaip kaukės pojūtis  unsure.gif Geomar ir AA, kuriuos naudojau, man labiau patiko  smile.gif Bet dar panaudosiu, o jei ką, sutepsiu kūnui.

Pasiėmiau kremą pažiūrėti, tai pasirodo ir pas mane su vyšniom biggrin.gif kvepia skaniai, bet net neįtariau, kad čia vyšniom kvepia biggrin.gif kvapas truputį iškreiptas,bet jis greit dingsta. O man susigeria labai greitai,matyt dėl to,kad odai trūksta drėgmės, ir veidas labi lengvas jaučiasi. Turbūt tiesiog tavo odai jis netiko. Nes man daugelis dalykų netinka-nepatinka, kas daugeliui labai tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau taip pat pabandymui su vyšniomis"Martinoje ",kaina tik 4,58 ir kremus rankoms(3,78).Ir kitos Himalaya prekės,mačiau, pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 23 gruodžio 2013 - 21:40
Priminkit kuri nors, kur Klaipėdoje būtų galima rasti GR Jolly Jewels lakų? Ir apytikslę kainą. Tik dabar iš swatchų atkreipiau į juos dėmesį, tai gal pagriebčiau porą apsiblizginti per Naujuosius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 12 23, 22:35)
Nusipirkau taip pat pabandymui su vyšniomis"Martinoje ",kaina tik  4,58 i

Apžiūrėjau ir aš šiuos kremus Martinoje, bet juk jie su mineral oil sudėtyje unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2013 12 14, 21:07)
Ir ačiū užrodžiusioms Gabriella Salvete lakus Stars, neatsispyriau ir aš jiems, pasirinkau atspalvį 15 Clementina

user posted image

Imčiau ir daugiau atspalvių, bet kaina man aukštoka  blush2.gif , tad palyginimui nusipirkau porą lakų Nails system taip pat su smėlio efektu (kaina su dabartine Maximos nuolaida ~5,50 lt), vėliau palyginsiu jų ir GS kokybę  smile.gif

Taigi, palyginsiu Gabriella Salvete ir Nail system lakus su smėlio efektu 4u.gif

Gabriella Salvete man ant nagų atrodo gražiau, labiau matosi smėlio efektas, lyginant su Nail system nagai gaunasi gruoblėtesni. Iš Nail system aš pirkau 2 lakus, vieną su blizgučiais, kitą be, bet ir GS mačiau, kad yra su mažiau ir daugiau blizgučių.
O vat kokybė labiau patiko Nail system, kaip bebūtų keista, nes jei vertint paprastus jų lakus, tai GS man patinka pagal kokybę žymiai labiau. Bet šie smėliai tai ir laikosi Nail system žymiai ilgiau už GS, ir nusivalo lengviau. GS man valosi labai sunkiai, naudoju Būk gelinį valiklį, pastebėjau, kad jis bet kokį laką valo prastokai, bet užtat mažiau sausiną odeles aplink nagus bei patį nagą, todėl naudoju tik jį jau kelerius metus.
Kaina vėlgi žemesnė Nail system.
Jei dar norėsiu lakų su smėlio efektų - pirksiu greičiau Nail system, nei GS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 12 27, 22:28)
Apžiūrėjau ir aš šiuos kremus Martinoje, bet juk jie su mineral oil sudėtyje  unsure.gif

mamai himalaya padovanojau.
O sau keletą kitokių-starterį(Eurokose);
http://www.kosmetyki...a-mieszana.html
naktinį(Martinoje):
user posted image
http://www.belita.by...oduct/1157.html
Ir sudomino ši nematyta serija:
http://belita.by/pro.../lines/171.html
http://otzovik.com/r...6853.html#debug
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 27 gruodžio 2013 - 22:54
Gal būtų galima nuorodą kaip atrodo Nail system nagų lakai su smėlio efektu ir kur galima įsigyti, dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 12 27, 23:43)

Mane irgi sudomino, mačiau pas mus Martinoje drinks_cheers.gif , o po tokio gero atsiliepimo (ačiū už nuorodą 4u.gif ) tikrai kad reiks griebti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ventus @ 2013 12 28, 11:32)
Gal būtų galima nuorodą kaip atrodo Nail system nagų lakai su smėlio efektu ir kur galima įsigyti, dėkui  4u.gif

Nuotrauka iš SM, tikiuosi forumiete Kioske nesupyks blush2.gif

user posted image

Aš pati turiu mėlyną (FF18) ir šviesiai rožinį (FF14), mėlynas gražiau atrodo, stambesnis gruoblėtumas.

Įsigyti galima Maximose
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 12 26, 22:41)
Priminkit kuri nors, kur Klaipėdoje būtų galima rasti GR Jolly Jewels lakų? Ir apytikslę kainą. Tik dabar iš swatchų atkreipiau į juos dėmesį, tai gal pagriebčiau porą apsiblizginti per Naujuosius biggrin.gif

as pirkau juos pedkelniu parduotuveleje,ta kur netoli herkaus manto galerijos,ar zinot ja? kaina apie 8 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 12 27, 23:28)
Apžiūrėjau ir aš šiuos kremus Martinoje, bet juk jie su mineral oil sudėtyje  unsure.gif
Papildyta:

o tai labai negerai? vakar kaip tik dar nusipirkau sios firmos ranku ir koju krema doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2013 12 28, 14:29)
o tai labai negerai? vakar kaip tik dar nusipirkau sios firmos ranku ir koju krema  doh.gif  4u.gif

Na šiaip nelabai gerai biggrin.gif Asmeniškai man tai blogiausias kremų komponentas, ypač veido kremų smile.gif Kitą vertus, daug kas naudoja kremus su mineral oil ir vargo nemato irnesakyk.gif Taigi neagituosiu kremą būtinai mesti lauk smile.gif
O jei trumpai, tai galima šio komponento žala tokia:
mineral oil yra naftos perdirbimo produktas, techninis aliejus. Ant odos jis lieka plėvele. Kai kurie žmonės jaučia tą plėvelę fiziškai, jausmas lyg oda dusta, nekvepuoja. Kiti gi nejaučia nieko. Riebią ir kombinuota odą mineral oil gali kimšti, provokuoti bėrimus. Sausą odą - džiovinti. Taipogi jis lėtina regeneraciją, t y oda greičiau sensta. Gerai paieškojus internete galima rasti pagąsdinimų, kad šis ingridientas yra kancerogenas, kad gali sukelti įvairias ligas, kenkti vidaus organams.
Aš pati nesu didelė natūralistė, sudėtis pažiūriu, bet vien tik organinę, natūralią, sertifikuotą produkciją negalėčiau naudoti. Bet va būtent mineral oil bent jau man tikrai jaučiasi kaip plėvelė ir sausina odą ilgiau panaudojus, užtat aš jo vengiu veido, kūno ir rankų kremuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2013 12 28, 12:14)
as pirkau juos pedkelniu parduotuveleje,ta kur netoli herkaus manto galerijos,ar zinot ja? kaina apie 8 lt 4u.gif

Lyg ir žinau, bet tai... pėdkelnių parduotuvėse galima rasti lakų? Įdomiai biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, kokį kremą rekomendavote, lygtai čistaja linija, vadinosi kažkaip ,, krasivaja koža,, ax.gif verčiu verčiu puslapius ir nerandu doh.gif
Atsakyti