Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

tabako dziovinti lapai : 1 kg -80lt +siuntimas 7.26lt 4u.gif

http://www.medeja.lt...a...s&pastas15=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliu ♥: 16 rugsėjo 2013 - 18:45
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 09 16, 11:08)
imeskite kaip atrodo  bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Giriu nagu laka effa pirkau Norfoj,kaina 1,69 labai grazios spalvytes,neblogai laikesi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutytis: 18 rugsėjo 2013 - 17:30
QUOTE(Twiggy @ 2013 09 10, 20:47)
Kaune irgi  schmoll.gif

Jūs nekarksėkit per visas temas, kad Kaune nėra, o nueikit ten kur Jums sako lotuliukas.gif Tiek aš rašiau, tiek kažkuri kita narė, kad Girstupio Eurokose YRA. Šiandien dėl Jūsų užsukau pažiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
uzmaciau akciaj eurokos su kortele, kazkada buvo isgirta. galvoju gal kas bruksteltu ar bera geras biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 09 21, 21:47)
uzmaciau akciaj eurokos su kortele, kazkada buvo isgirta. galvoju gal kas bruksteltu ar bera geras  biggrin.gif
user posted image

Aš naudojau, man patiko. Plaukai minkšti, švelnūs, žvilgantys. smile.gif Giminaičiai svečiavosi ir jiems patiko, bet girdėjau, kad jie nusipirko ir efektas nebe toks. Įtariu yra ir vandens efektas.
Papildyta:
Beje, niekada nepirkite šito produkto. Visiškas nesusipratimas. Konsistencija ne aliejaus, o želė, emulsija. Rašo, kad plaukus minkština, padaro šelnius, bet juos sukietina, padaro šiaudus. Jausmas, lyg kietos fiksacijos žele prisitepus.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RytoTyluma @ 2013 09 22, 08:09)
Aš naudojau, man patiko. Plaukai minkšti, švelnūs, žvilgantys.  smile.gif Giminaičiai svečiavosi ir jiems patiko, bet girdėjau, kad jie nusipirko ir efektas nebe toks. Įtariu yra ir vandens efektas.
Papildyta:
Beje, niekada nepirkite šito produkto. Visiškas nesusipratimas. Konsistencija ne aliejaus, o želė, emulsija. Rašo, kad plaukus minkština, padaro šelnius, bet juos sukietina, padaro šiaudus. Jausmas, lyg kietos fiksacijos žele prisitepus.
user posted image

drinks_cheers.gif šampūnas su balzamu man taip pat patiko. O vat aliejus į šiukšlinę keliavo (berods jau rašiau kažkurioje temoje) - jo padauginus belieka iš naujo galvą plauti - baltomis sausomis apnašomis plaukai pasidengia. Matyt aliejaus tame aliejuje nerasta smile.gif
Atsakyti
Aciu damos uz pasisakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2013 09 21, 13:13)
Jūs nekarksėkit per visas temas, kad  Kaune nėra, o nueikit ten kur Jums sako  lotuliukas.gif  Tiek aš rašiau, tiek kažkuri kita narė, kad Girstupio Eurokose YRA. Šiandien dėl Jūsų užsukau pažiūrėt  biggrin.gif

Oho, kokia maloninga jūs blink.gif

Live clean Argan oil balzamą turėjau - man patiko jo poveikis, plaukai likdavo švelnūs, blizgūs ir nesipūsdavo smile.gif Tik kvapas man nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2013 09 22, 09:15)
drinks_cheers.gif šampūnas su balzamu man taip pat patiko. O vat aliejus į šiukšlinę keliavo (berods jau rašiau kažkurioje temoje) - jo padauginus belieka iš naujo galvą plauti - baltomis sausomis apnašomis plaukai pasidengia. Matyt aliejaus tame aliejuje nerasta  smile.gif

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif stovi lentynoj nenaudojamas..nors mane drauge buvo ispejus, kad nepirkti jokiu budu..
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2013 09 21, 14:13)
Jūs nekarksėkit per visas temas, kad  Kaune nėra, o nueikit ten kur Jums sako  lotuliukas.gif  Tiek aš rašiau, tiek kažkuri kita narė, kad Girstupio Eurokose YRA. Šiandien dėl Jūsų užsukau pažiūrėt  biggrin.gif

Jei kam aktualu, Uma tušai, šešėliai, lūpdažiai šiuo metu yra parduodami Kaune, Pramonės Maximos Eurokose, sudėti yra į lovį su nukainotais produktais, savo akimis mačiau šį šeštadienį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maji @ 2013 09 09, 20:55)
Tokiu atveju reikia ne pasekmes naikinti, o priežastį surasti  mirksiukas.gif

O jus esate tikra kad mergina savo plauku slinkimo priezasties nezino? As pavyzdziui, zinau, del ko man slenka plaukai bet deja... nuo paveldejimo vaistu nera. mirksiukas.gif Paskatinu augima kazkiek kad ne taip progresuotu ir tiek.

QUOTE(dontstop @ 2013 09 13, 18:47)
Kūno šveitiklis Freeman

Pirkau Eurokose už kokius 8 lt, vėlgi akcija.
Šis šveitiklis cukraus pagrindu, gan šiurkštus (nors būna ir geriau), kartosiu būtinai  smile.gif

Gal kas nors bandė ką nors iš Freeman? Aš turiu dar veido kaukę, tai šiaip sau.. Norėčiau išbandyti kojų kremą ir dar ką nors  rolleyes.gif

Man rupi irgi ta Freeman sveitikli kunui nusipirkt nes matau kad ir konsistencija ir daleles tokios kaip as noriu, taciau kvapas mane truputi atbaido, nes pasirode nenaturalus, siek tiek cheminis... blush2.gif Organic Shop kvapai mielesni mano nosiai, taciau pasiskaicius rusaiciu atsiliepimu prisibijau kad nedazytu man kuno ir duso uzuolaidos. blush2.gif galetu jie tuos pacius Mango ar Papaya daryt ne geltonus, kam tie dazai kai pagalvoji? Va turiu dabar bambukini, jis visai sviesiai zalsvas beveik baltas, bet tinka man tik pedom, visam kunui per astrus.

Is Freeman as turiu:

Veido enzimine kauke su ananasais, apie ja jau rasiau anksciau:
user posted image

Ji yra rugstinio pagrindo ir turi mazycius pylingo grudelius, del ko man labai tinka nes jau negaliu sau leisti naudoti agresyviu siurksciu stambiagrudziu pylingu, nes turiu labai jautria oda.
Kauke reikia palaikyti ant odos 10 min ir nuplauti vandeniu svelniai pamasazuojant. Oda atsinaujina, igauna stangrumo, taciau neissauseja, jos netraukia kaip buna po kai kuriu pylingu, nelieka suerzinta, labai skaniai kvepia ananasais, tikrai kartosiu jeigu Lietuvoj dar prekiaus Freemanu.

Veido kauke su moliu, avizomis ir avokadais. Sia turiu neseniai, naudojau tik viena karta.

user posted image

Kauke su baltuoju moliu, vitaminu E. Uztepus ant dregnos odos ja reikia palikti kol isdzius, paskui nuplauti. Kas man patiko, kad ji dziudama ant odos netraukia veido ir nesurageja kaip dazo kartais kaukes su moliu. Oda tikrai pasvelneja, del poru isvalymo negaliu tvirtint, bet kad oda palygeja, kad susireguliuoja riebalu balansas ta pastebejau. Turi lengva kazkoki vaisini kvapa kuris manes neerzina. Dar stebesiu jos poveiki.

Pedu pylingas su citrina, salavijais ir arbatmedzio aliejum.

user posted image

Svelnus kremines konsistencijos pedu pylingas. Is pradziu truputeli nusivyliau, kadangi norejau tankaus ir astraus smulkiagrudzio pylingo, o sis mazulyciais svelniais grudeliais ir dar kreminis. Taciau greitai sove i galva ideja - kad tai but mano kasdieninio maudymosi duse pylingas. Ir si ideja labai pasiteisino, kadangi mano kulnai linke rageti ir sauseti, kasdieniam naudojimui jis man pats tas. O kai jau darausi rimtesni pedikiura, naudoju ta druskini is OS.
Vienas is didziausiu sios priemones pliusu yra jos kvapas, wub.gif kvepia serbentu lapais.

Noreciau dar isbandyti pedu vonele su slyvom. g.gif

Dar turejau ta vienkartinej pakuotej, nulupama agurku kauke, bet ji man nepatiko. schmoll.gif Taciau man apskritai nulupamos kaukes dazniausiai nepatinka, ezina mano oda, per daug prikimba, nejauciu jokio malonumo, nei naudos ja s naudodama. blush2.gif

kokia jus veido kauke turit? 4u.gif

Va kiek pas kazka Freeman veido kaukiu!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 23 rugsėjo 2013 - 23:27