tabako dziovinti lapai : 1 kg -80lt +siuntimas 7.26lt
http://www.medeja.lt...a...s&pastas15=
Giriu nagu laka effa pirkau Norfoj,kaina 1,69 labai grazios spalvytes,neblogai laikesi
QUOTE(Twiggy @ 2013 09 10, 20:47)
Kaune irgi
Jūs nekarksėkit per visas temas, kad Kaune nėra, o nueikit ten kur Jums sako Tiek aš rašiau, tiek kažkuri kita narė, kad Girstupio Eurokose YRA. Šiandien dėl Jūsų užsukau pažiūrėt
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 09 21, 21:47)
uzmaciau akciaj eurokos su kortele, kazkada buvo isgirta. galvoju gal kas bruksteltu ar bera geras
Aš naudojau, man patiko. Plaukai minkšti, švelnūs, žvilgantys. Giminaičiai svečiavosi ir jiems patiko, bet girdėjau, kad jie nusipirko ir efektas nebe toks. Įtariu yra ir vandens efektas.
Papildyta:
Beje, niekada nepirkite šito produkto. Visiškas nesusipratimas. Konsistencija ne aliejaus, o želė, emulsija. Rašo, kad plaukus minkština, padaro šelnius, bet juos sukietina, padaro šiaudus. Jausmas, lyg kietos fiksacijos žele prisitepus.
QUOTE(RytoTyluma @ 2013 09 22, 08:09)
Aš naudojau, man patiko. Plaukai minkšti, švelnūs, žvilgantys. Giminaičiai svečiavosi ir jiems patiko, bet girdėjau, kad jie nusipirko ir efektas nebe toks. Įtariu yra ir vandens efektas.
Papildyta:
Beje, niekada nepirkite šito produkto. Visiškas nesusipratimas. Konsistencija ne aliejaus, o želė, emulsija. Rašo, kad plaukus minkština, padaro šelnius, bet juos sukietina, padaro šiaudus. Jausmas, lyg kietos fiksacijos žele prisitepus.
Papildyta:
šampūnas su balzamu man taip pat patiko. O vat aliejus į šiukšlinę keliavo (berods jau rašiau kažkurioje temoje) - jo padauginus belieka iš naujo galvą plauti - baltomis sausomis apnašomis plaukai pasidengia. Matyt aliejaus tame aliejuje nerasta
QUOTE(No_Angel* @ 2013 09 21, 13:13)
Jūs nekarksėkit per visas temas, kad Kaune nėra, o nueikit ten kur Jums sako Tiek aš rašiau, tiek kažkuri kita narė, kad Girstupio Eurokose YRA. Šiandien dėl Jūsų užsukau pažiūrėt
Oho, kokia maloninga jūs
Live clean Argan oil balzamą turėjau - man patiko jo poveikis, plaukai likdavo švelnūs, blizgūs ir nesipūsdavo Tik kvapas man nepatiko.
QUOTE(Laumė* @ 2013 09 22, 09:15)
šampūnas su balzamu man taip pat patiko. O vat aliejus į šiukšlinę keliavo (berods jau rašiau kažkurioje temoje) - jo padauginus belieka iš naujo galvą plauti - baltomis sausomis apnašomis plaukai pasidengia. Matyt aliejaus tame aliejuje nerasta
Visiskai pritariu stovi lentynoj nenaudojamas..nors mane drauge buvo ispejus, kad nepirkti jokiu budu..
QUOTE(No_Angel* @ 2013 09 21, 14:13)
Jei kam aktualu, Uma tušai, šešėliai, lūpdažiai šiuo metu yra parduodami Kaune, Pramonės Maximos Eurokose, sudėti yra į lovį su nukainotais produktais, savo akimis mačiau šį šeštadienį
QUOTE(Maji @ 2013 09 09, 20:55)
Tokiu atveju reikia ne pasekmes naikinti, o priežastį surasti
O jus esate tikra kad mergina savo plauku slinkimo priezasties nezino? As pavyzdziui, zinau, del ko man slenka plaukai bet deja... nuo paveldejimo vaistu nera. Paskatinu augima kazkiek kad ne taip progresuotu ir tiek.
QUOTE(dontstop @ 2013 09 13, 18:47)
Kūno šveitiklis Freeman
Pirkau Eurokose už kokius 8 lt, vėlgi akcija.
Šis šveitiklis cukraus pagrindu, gan šiurkštus (nors būna ir geriau), kartosiu būtinai
Gal kas nors bandė ką nors iš Freeman? Aš turiu dar veido kaukę, tai šiaip sau.. Norėčiau išbandyti kojų kremą ir dar ką nors
Pirkau Eurokose už kokius 8 lt, vėlgi akcija.
Šis šveitiklis cukraus pagrindu, gan šiurkštus (nors būna ir geriau), kartosiu būtinai
Gal kas nors bandė ką nors iš Freeman? Aš turiu dar veido kaukę, tai šiaip sau.. Norėčiau išbandyti kojų kremą ir dar ką nors
Man rupi irgi ta Freeman sveitikli kunui nusipirkt nes matau kad ir konsistencija ir daleles tokios kaip as noriu, taciau kvapas mane truputi atbaido, nes pasirode nenaturalus, siek tiek cheminis... Organic Shop kvapai mielesni mano nosiai, taciau pasiskaicius rusaiciu atsiliepimu prisibijau kad nedazytu man kuno ir duso uzuolaidos. galetu jie tuos pacius Mango ar Papaya daryt ne geltonus, kam tie dazai kai pagalvoji? Va turiu dabar bambukini, jis visai sviesiai zalsvas beveik baltas, bet tinka man tik pedom, visam kunui per astrus.
Is Freeman as turiu:
Veido enzimine kauke su ananasais, apie ja jau rasiau anksciau:
Ji yra rugstinio pagrindo ir turi mazycius pylingo grudelius, del ko man labai tinka nes jau negaliu sau leisti naudoti agresyviu siurksciu stambiagrudziu pylingu, nes turiu labai jautria oda.
Kauke reikia palaikyti ant odos 10 min ir nuplauti vandeniu svelniai pamasazuojant. Oda atsinaujina, igauna stangrumo, taciau neissauseja, jos netraukia kaip buna po kai kuriu pylingu, nelieka suerzinta, labai skaniai kvepia ananasais, tikrai kartosiu jeigu Lietuvoj dar prekiaus Freemanu.
Veido kauke su moliu, avizomis ir avokadais. Sia turiu neseniai, naudojau tik viena karta.
Kauke su baltuoju moliu, vitaminu E. Uztepus ant dregnos odos ja reikia palikti kol isdzius, paskui nuplauti. Kas man patiko, kad ji dziudama ant odos netraukia veido ir nesurageja kaip dazo kartais kaukes su moliu. Oda tikrai pasvelneja, del poru isvalymo negaliu tvirtint, bet kad oda palygeja, kad susireguliuoja riebalu balansas ta pastebejau. Turi lengva kazkoki vaisini kvapa kuris manes neerzina. Dar stebesiu jos poveiki.
Pedu pylingas su citrina, salavijais ir arbatmedzio aliejum.
Svelnus kremines konsistencijos pedu pylingas. Is pradziu truputeli nusivyliau, kadangi norejau tankaus ir astraus smulkiagrudzio pylingo, o sis mazulyciais svelniais grudeliais ir dar kreminis. Taciau greitai sove i galva ideja - kad tai but mano kasdieninio maudymosi duse pylingas. Ir si ideja labai pasiteisino, kadangi mano kulnai linke rageti ir sauseti, kasdieniam naudojimui jis man pats tas. O kai jau darausi rimtesni pedikiura, naudoju ta druskini is OS.
Vienas is didziausiu sios priemones pliusu yra jos kvapas, kvepia serbentu lapais.
Noreciau dar isbandyti pedu vonele su slyvom.
Dar turejau ta vienkartinej pakuotej, nulupama agurku kauke, bet ji man nepatiko. Taciau man apskritai nulupamos kaukes dazniausiai nepatinka, ezina mano oda, per daug prikimba, nejauciu jokio malonumo, nei naudos ja s naudodama.
kokia jus veido kauke turit?
Va kiek pas kazka Freeman veido kaukiu!