Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(No_Angel* @ 2013 12 19, 14:55)
Gal galit rekomenduoti kokią nors ne itin brangią priemonę kylantiems spuogeliams tepti, kad neiškiltų tokie dideli ar greičiau išnyktų, ar išvis nekiltų  blush2.gif  Būtų geriau, kad būtų galima rasti maximose, eurokuose ar droguose, vaistinėse  g.gif

Man nepamainomas Rasos gelis, mažoje tūbelėje, kaina iki 20lt 4u.gif
Atsakyti
Na ir as nusipirkau ta Himalaya kremuka Droge uz 5.19Lt
Ziuresiu kas per stebuklas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ateinu su atsiliepimais apie kremuką biggrin.gif
nakčiai tepiau vietoj naktinio kremo - patiko jausmas, pati konsistencija labai priminė nivea kremo toje geležinėje mėlynoje pakuotėje. jausmas geras - maloniai nugulė ant odos, jaučiasi padrėkinta, panaikinaakimirksniu tempimo sausumo jausmą po veido valymo. prieš krempudrą jausmas tas pats, oda švelni, pasidažius dar tik apie 5 val. bet blizgesio visiškai nėra! žodžiu patiko, dėkui mergaitės 4u.gif

ir šiandien buvau eurokos - butulininės ar kokios ten kaukės deja neradau... bet nusipirkau ekspres
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Sweetbeads @ 2013 12 20, 16:37)
Na ir as nusipirkau ta Himalaya kremuka Droge uz 5.19Lt
Ziuresiu kas per stebuklas thumbup.gif  thumbup.gif

tai droge pigiau, eurovaistinėj su kortele 5,49 lyg mokėjau biggrin.gif
Atsakyti
labas, gal kas gali pasiulyti blakstienu tusa, kuris padarytu blakstienas leliskai? ant svenciu norisi tureti kazkoki ypatinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tu.man.pasakyk @ 2013 12 21, 18:45)
labas, gal kas gali pasiulyti blakstienu tusa, kuris padarytu blakstienas leliskai? ant svenciu norisi tureti kazkoki ypatinga ax.gif

As dar dazausi dviems iskart biggrin.gif
Nes man turi but daug, tanku ir juoda
Tai pirma tepu Loreal volume million, paskuj Maybelline rocket-man jis labai lipina tenka prasukuot paskui.
Visad dazydavau Loreal., jau 3 sunaudojus, man jis gerai blakstienas issukuoja, pailgina.

Lauksiu kitu paneliu pasiulymu del tuso, gal kas geresni atrade blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 21 gruodžio 2013 - 19:38
QUOTE(kristynka* @ 2013 12 21, 20:36)
Lauksiu kitu paneliu pasiulymu del tuso, gal kas geresni atrade blush2.gif

Man geriausias iš naudotų Loreal extra volume colagen smile.gif Bet mano blakstienos ilgos ir taip, todėl dažniausiai tušuose ieškau tankinimo, šitas patiko net labiau už YSL faux sills ar Armani eyes to kill cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2013 12 19, 23:13)
nusipirkau hymalaya kremuką - bet tokio kur jūs rodėte pav. neradau - buvo tik toks mastau.gif
user posted image
bandysiu nakčiai vietoj naktinio pakeist ir ryt prieš makiažą  ax.gif
Papildyta:
tiesa - apačioje prirašyta - aloe vera - winter cherry
kvepia vyyyšniomis wub.gif užsimaniau blynu su vyšnių uogiene ir grietine laugh.gif

Aš irgi įsigijau, tik ne vyšnių kvapo, o tą paprastą. Mano oda mišri, linkusi į riebumą, bet ją dažnai traukia nusiprausus ir kiek kremų naudojau, reikėjo tept ne vieną sluoksnį kremo, kad nebejausčiau tempimo. Šis man labai patiko, naudoju tik kelias dienas. Bet labai greit susigeria ir nesausėja oda. Pvz pasitepus kitais kremais ir pasipudravus, man visada nupleiskanoja nosis, smakras ir kakta. Po šio kremo, nespastebėjau, kad taip būtų, gal kažkiek minimaliai, bet tikrai netiek, kaip su kitais. Ačiū už rekomenduotą kremą wink.gif dabar gal galit ir vasarai rekomenduoti? biggrin.gif kad jau tiko šis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 12 21, 20:01)
Man geriausias iš naudotų Loreal extra volume colagen  smile.gif Bet mano blakstienos ilgos ir taip, todėl dažniausiai tušuose ieškau tankinimo, šitas patiko net labiau už YSL faux sills ar Armani eyes to kill  cool.gif

as tai ieskau kad tankintu ir ilgintu smile.gif man vis ilgio maza biggrin.gif bet sakau tas loreal auksinis man dar geras. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as irgi nusipirkau ta Himalaya krema, tikrai puikus thumbup.gif Tik del poru dar nezinau, bet atrodo kad kazkiek kemsa. Bet mano oda jau tokia nieko nepadarysi.

Vasarai drasiai galiu rekomenduoti:

user posted image

jis kiek brangesnis, bet labai geras, laiko matiskuma, drekina, greitai susigeria, nejautrina odos, tiesiog puikus kremas.

ir pagaliau nusipirkau jau seniai noreta http://just4girls_pk...-raspberry.html

ir ispudis - labai fainas blizgesys wub.gif maniau kad bus toks pats kaip essence, bet tikrai ne, puiki pigmentacija, idomus, patogus aplikatorius, malonus ant lupu wub.gif rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2013 12 22, 19:31)

ir pagaliau nusipirkau jau seniai noreta http://just4girls_pk...-raspberry.html

ir ispudis - labai fainas blizgesys  wub.gif maniau kad bus toks pats kaip essence, bet tikrai ne, puiki pigmentacija, idomus, patogus aplikatorius, malonus ant lupu  wub.gif rekomenduoju smile.gif

Aš irgi tokį pirkau pagal šios ar Catrice temos rekomendacijas, neblogas, bet nepalyginamai geresnis tokio pat atspalvio Bell royal glam 064

user posted image

user posted image

Bell, lyginant su Catrice, kur kas labiau pigmentuotas, visiškai perdengia lūpas, jis kaip skystas lūpdažis. Laikosi man jis žymiai ilgau, pasidažius ~7,30 ryte išsilaiko iki pietų ~12.00; Catrice laikosi 2 - 3 val. Catrice man kiek išplaukia už lūpų ribų, tenka stebėti ir taisyti dienos bėgyje, galbūt taip darosi dėl to, kad aš tepu jį daug sluoksnių, nes iš vieno plono sluoknio man mažoka pigmentacijos. Bell finish'as kreminis, Catrice - su atskirais blizgučiais. Bell man patogesnis šepetėlis, tiek blizgio, kiek būna tiesiog jį išsukus, man užtenka iškart abiems lūpoms padažyti. Catrice šepetėlis irgi patogus, bet tenka kelis sykius maknoti į tūtelę. Kvepia man abudu skaniai, abudu nelipnūs smile.gif
Apskritai Bell man šiuo metu patys pačiausi blizgiai, turiu 3 iš skirtingų serijų. O va Catrice čia buvo antras bandymas susidraugauti ir vėl nevykęs, daugiau Catrice blizgių nebebandysiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 23 gruodžio 2013 - 09:35
QUOTE(dontstop @ 2013 12 23, 09:34)
Bell, lyginant su Catrice, kur kas labiau pigmentuotas, visiškai perdengia lūpas, jis kaip skystas lūpdažis. Laikosi man jis žymiai ilgau, pasidažius ~7,30 ryte išsilaiko iki pietų ~12.00; Catrice laikosi 2 - 3 val. Catrice man kiek išplaukia už lūpų ribų, tenka stebėti ir taisyti dienos bėgyje, galbūt taip darosi dėl to, kad aš tepu jį daug sluoksnių, nes iš vieno plono sluoknio man mažoka pigmentacijos. Bell finish'as kreminis, Catrice - su atskirais blizgučiais. Bell man patogesnis šepetėlis, tiek blizgio, kiek būna tiesiog jį išsukus, man užtenka iškart abiems lūpoms padažyti. Catrice šepetėlis irgi patogus, bet tenka kelis sykius maknoti į tūtelę. Kvepia man abudu skaniai, abudu nelipnūs smile.gif
Apskritai Bell man šiuo metu patys pačiausi blizgiai, turiu 3 iš skirtingų serijų. O va Catrice čia buvo antras bandymas susidraugauti ir vėl nevykęs, daugiau Catrice blizgių nebebandysiu  unsure.gif

hmmm, reikia pabandyti. Susigundziau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bern @ 2013 12 21, 23:30)
Aš irgi įsigijau, tik ne vyšnių kvapo, o tą paprastą. Mano oda mišri, linkusi į riebumą, bet ją dažnai traukia nusiprausus ir kiek kremų naudojau, reikėjo tept ne vieną sluoksnį kremo, kad nebejausčiau tempimo. Šis man labai patiko, naudoju tik kelias dienas. Bet labai greit susigeria ir nesausėja oda. Pvz pasitepus kitais kremais ir pasipudravus, man visada nupleiskanoja nosis, smakras ir kakta. Po šio kremo, nespastebėjau, kad taip būtų, gal kažkiek minimaliai, bet tikrai netiek, kaip su kitais. Ačiū už rekomenduotą kremą wink.gif dabar gal galit ir vasarai rekomenduoti? biggrin.gif kad jau tiko šis biggrin.gif

O man priešingai, netinka šitas kremas, mano oda normali, gal šiek tiek linkusi į riebumą (vasarą), o žiemą pasausėjusi būna kartais, tai per riebus šitas kremas, nesusigeria ir užtepus jo jaučiasi toks kaip kaukės pojūtis unsure.gif Geomar ir AA, kuriuos naudojau, man labiau patiko smile.gif Bet dar panaudosiu, o jei ką, sutepsiu kūnui.
Atsakyti