QUOTE(Muminukė @ 2013 12 22, 19:31)
ir pagaliau nusipirkau jau seniai noreta
http://just4girls_pk...-raspberry.html
ir ispudis - labai fainas blizgesys
maniau kad bus toks pats kaip essence, bet tikrai ne, puiki pigmentacija, idomus, patogus aplikatorius, malonus ant lupu
rekomenduoju
Aš irgi tokį pirkau pagal šios ar Catrice temos rekomendacijas, neblogas, bet nepalyginamai geresnis tokio pat atspalvio Bell royal glam 064
Bell, lyginant su Catrice, kur kas labiau pigmentuotas, visiškai perdengia lūpas, jis kaip skystas lūpdažis. Laikosi man jis žymiai ilgau, pasidažius ~7,30 ryte išsilaiko iki pietų ~12.00; Catrice laikosi 2 - 3 val. Catrice man kiek išplaukia už lūpų ribų, tenka stebėti ir taisyti dienos bėgyje, galbūt taip darosi dėl to, kad aš tepu jį daug sluoksnių, nes iš vieno plono sluoknio man mažoka pigmentacijos. Bell finish'as kreminis, Catrice - su atskirais blizgučiais. Bell man patogesnis šepetėlis, tiek blizgio, kiek būna tiesiog jį išsukus, man užtenka iškart abiems lūpoms padažyti. Catrice šepetėlis irgi patogus, bet tenka kelis sykius maknoti į tūtelę. Kvepia man abudu skaniai, abudu nelipnūs
Apskritai Bell man šiuo metu patys pačiausi blizgiai, turiu 3 iš skirtingų serijų. O va Catrice čia buvo antras bandymas susidraugauti ir vėl nevykęs, daugiau Catrice blizgių nebebandysiu