Gal galit rekomenduoti kokią nors ne itin brangią priemonę kylantiems spuogeliams tepti, kad neiškiltų tokie dideli ar greičiau išnyktų, ar išvis nekiltų Būtų geriau, kad būtų galima rasti maximose, eurokuose ar droguose, vaistinėse
QUOTE(No_Angel* @ 2013 12 19, 13:55)
Gal galit rekomenduoti kokią nors ne itin brangią priemonę kylantiems spuogeliams tepti, kad neiškiltų tokie dideli ar greičiau išnyktų, ar išvis nekiltų Būtų geriau, kad būtų galima rasti maximose, eurokuose ar droguose, vaistinėse
Man geriausiai padeda salicilo rūgštis/spiritas, tepu vietiškai Vaistinėse kaina ~ 5Lt
Dar čia forume populiari medetkų tinktūra, bet man ji ne taip pasiteisino
Sugalvojau pasidalinti dar vienu savo atradimu, gal kam pravers
Prieš kelis mėnesius man ėmė siaubingai slinkti plaukai. Kiekvieną rytą ant pagalvės rasdavau krūvą, ypač džiovinant plaukus labai daug iškrisdavo (o dar kai juodi, tai ypač matosi ant grindų), buvau visiškoj nevilty, labai suplonėjo kasa... Apėmė nenormali manija plaukų priemonėms - pradėjau pirktis visas įmanomas kaukes/balzamus/šampūnus nuo slinkimo, bet niekas nepadėjo. Tada vienoj parduotuvėj (Vilkpėdės bazėj) užmačiau kosmetinį žibalą. Buvau apie jį nemažai skaičiusi ir sugalvojau surizikuoti. Stebuklingas dalykas Tepdavau plaukų šaknis 2-3 kartus per savaitę, palaikydavau ~10min ir išplaudavau kaip įprasta. Tik plauti tekdavo du kartus su šampūnu, nes jis pariebalina plaukus (bet tik tam kartui, išplovus riebumo nebelieka). Plius suteikia labai gražų blizgesį plaukams. Po poros savaičių pastebėjau, kad plaukai visiškai nustojo slinkti, dabar iškrenta tik tiek, kiek turi iškristi natūraliai.
Naudojau va tokį:
Jo yra dar kelių rūšių, aš pirkau su ricinos aliejumi. Žinoma, žibalo kvapas nėra pats maloniausias, bet vėlgi - išplovus nebelieka. Dabar dariau poros savaičių pertrauką, vėliau manau vėl profilaktiškai pastiprinsiu plaukus su juo.
Kaina - iki 10Lt, užtenka tikrai ilgam.
Va, prirašiau.... Merginos, ar teko kam nors išbandyti?
Prieš kelis mėnesius man ėmė siaubingai slinkti plaukai. Kiekvieną rytą ant pagalvės rasdavau krūvą, ypač džiovinant plaukus labai daug iškrisdavo (o dar kai juodi, tai ypač matosi ant grindų), buvau visiškoj nevilty, labai suplonėjo kasa... Apėmė nenormali manija plaukų priemonėms - pradėjau pirktis visas įmanomas kaukes/balzamus/šampūnus nuo slinkimo, bet niekas nepadėjo. Tada vienoj parduotuvėj (Vilkpėdės bazėj) užmačiau kosmetinį žibalą. Buvau apie jį nemažai skaičiusi ir sugalvojau surizikuoti. Stebuklingas dalykas Tepdavau plaukų šaknis 2-3 kartus per savaitę, palaikydavau ~10min ir išplaudavau kaip įprasta. Tik plauti tekdavo du kartus su šampūnu, nes jis pariebalina plaukus (bet tik tam kartui, išplovus riebumo nebelieka). Plius suteikia labai gražų blizgesį plaukams. Po poros savaičių pastebėjau, kad plaukai visiškai nustojo slinkti, dabar iškrenta tik tiek, kiek turi iškristi natūraliai.
Naudojau va tokį:
Jo yra dar kelių rūšių, aš pirkau su ricinos aliejumi. Žinoma, žibalo kvapas nėra pats maloniausias, bet vėlgi - išplovus nebelieka. Dabar dariau poros savaičių pertrauką, vėliau manau vėl profilaktiškai pastiprinsiu plaukus su juo.
Kaina - iki 10Lt, užtenka tikrai ilgam.
QUOTE(Orestes @ 2013 12 19, 16:13)
Man neteko, bet būtinai bandysiu Aš viską bandau, kas nuo plaukų slinkimo
QUOTE(dontstop @ 2013 12 19, 17:04)
Man neteko, bet būtinai bandysiu Aš viską bandau, kas nuo plaukų slinkimo
dontstop, žinok aš irgi viską išbandžius Labai tikiuosi, kad padės Man dar nuo jo pradėjo daug greičiau plaukučiai augti, dabar galva pilna antenų, negaliu plaukų susirišti, nes stovi į visas puses Bet dėl to labai džiaugiuosi, nes vasarą labai stipriai nusitrumpinau plaukus (nesiekė pečių) ir dabar bandau vėl atsiauginti. Tik va dažyt nebespėju, per dvi savaites jau išlenda šaknys
agnieter - tas Eveline lakas skatina nagus augti, be to, pats yra toks gana tirštas - storiau padengia nagą, dėl ko jis būna tvirtesnis, bet išdžiūsta greitai. Auga, tikrai greičiau, tie nagai...
Plaukams stiprinti turiu varnalėšos šaknų aliejuką, dariausi spiritinę pipirinę kaukes, turiu beržų vandenį, naudojau kažkada ir žibalą - kaip slenka, taip slenka. Dar man seborėjinis dermatitas - kai pasikrapštau, ne tik pleiskanos, bet ir plaukai byra Viena, kas pagelbėja, tai vitaminai nagams/ragams su biotinu. Plaukai krenta ir atauginėja, nors tiek, kad ne plinku...
Plaukams stiprinti turiu varnalėšos šaknų aliejuką, dariausi spiritinę pipirinę kaukes, turiu beržų vandenį, naudojau kažkada ir žibalą - kaip slenka, taip slenka. Dar man seborėjinis dermatitas - kai pasikrapštau, ne tik pleiskanos, bet ir plaukai byra Viena, kas pagelbėja, tai vitaminai nagams/ragams su biotinu. Plaukai krenta ir atauginėja, nors tiek, kad ne plinku...
nusipirkau hymalaya kremuką - bet tokio kur jūs rodėte pav. neradau - buvo tik toks
bandysiu nakčiai vietoj naktinio pakeist ir ryt prieš makiažą
Papildyta:
tiesa - apačioje prirašyta - aloe vera - winter cherry
kvepia vyyyšniomis užsimaniau blynu su vyšnių uogiene ir grietine
bandysiu nakčiai vietoj naktinio pakeist ir ryt prieš makiažą
Papildyta:
tiesa - apačioje prirašyta - aloe vera - winter cherry
kvepia vyyyšniomis užsimaniau blynu su vyšnių uogiene ir grietine
Taip taip, jo pakuotė atsinaujinusi Čia ta naujesnė
Būtinai pasidalinkit įspūdžiais!
Būtinai pasidalinkit įspūdžiais!
oj tai gerai nes sakiau kad vis tik ne tą nusipirkau
būtinai pasipasakosiu
būtinai pasipasakosiu
QUOTE(Juxt @ 2013 12 19, 22:30)
Aš taip pat būtent šią pakuotę turiu,
žinokit net pasidarius ryte makiažą aš dar ilgai jaučiu jo kvapą
O gal ra tų himalaya kremų su nestipriu kvapu? Baisiai nemėgstu kosmetikos labai kvepiančios, nosį erzina sintetiniai kvapai
QUOTE(Ixora @ 2013 12 20, 10:40)
O gal ra tų himalaya kremų su nestipriu kvapu? Baisiai nemėgstu kosmetikos labai kvepiančios, nosį erzina sintetiniai kvapai
Aš tai kažkodėl to kvapo beveik nejaučiu Bet gal mano uoslė netikusi