Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Gal galit rekomenduoti kokią nors ne itin brangią priemonę kylantiems spuogeliams tepti, kad neiškiltų tokie dideli ar greičiau išnyktų, ar išvis nekiltų blush2.gif Būtų geriau, kad būtų galima rasti maximose, eurokuose ar droguose, vaistinėse g.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2013 12 19, 13:55)
Gal galit rekomenduoti kokią nors ne itin brangią priemonę kylantiems spuogeliams tepti, kad neiškiltų tokie dideli ar greičiau išnyktų, ar išvis nekiltų  blush2.gif  Būtų geriau, kad būtų galima rasti maximose, eurokuose ar droguose, vaistinėse  g.gif

Man geriausiai padeda salicilo rūgštis/spiritas, tepu vietiškai 4u.gif Vaistinėse kaina ~ 5Lt smile.gif
Dar čia forume populiari medetkų tinktūra, bet man ji ne taip pasiteisino g.gif
Atsakyti
Sugalvojau pasidalinti dar vienu savo atradimu, gal kam pravers ax.gif
Prieš kelis mėnesius man ėmė siaubingai slinkti plaukai. Kiekvieną rytą ant pagalvės rasdavau krūvą, ypač džiovinant plaukus labai daug iškrisdavo (o dar kai juodi, tai ypač matosi ant grindų), buvau visiškoj nevilty, labai suplonėjo kasa... Apėmė nenormali manija plaukų priemonėms - pradėjau pirktis visas įmanomas kaukes/balzamus/šampūnus nuo slinkimo, bet niekas nepadėjo. Tada vienoj parduotuvėj (Vilkpėdės bazėj) užmačiau kosmetinį žibalą. Buvau apie jį nemažai skaičiusi ir sugalvojau surizikuoti. Stebuklingas dalykas bigsmile.gif Tepdavau plaukų šaknis 2-3 kartus per savaitę, palaikydavau ~10min ir išplaudavau kaip įprasta. Tik plauti tekdavo du kartus su šampūnu, nes jis pariebalina plaukus (bet tik tam kartui, išplovus riebumo nebelieka). Plius suteikia labai gražų blizgesį plaukams. Po poros savaičių pastebėjau, kad plaukai visiškai nustojo slinkti, dabar iškrenta tik tiek, kiek turi iškristi natūraliai.
Naudojau va tokį:

user posted image

Jo yra dar kelių rūšių, aš pirkau su ricinos aliejumi. Žinoma, žibalo kvapas nėra pats maloniausias, bet vėlgi - išplovus nebelieka. Dabar dariau poros savaičių pertrauką, vėliau manau vėl profilaktiškai pastiprinsiu plaukus su juo.
Kaina - iki 10Lt, užtenka tikrai ilgam.

Va, prirašiau.... doh.gif Merginos, ar teko kam nors išbandyti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2013 12 19, 16:13)
Va, prirašiau....  doh.gif Merginos, ar teko kam nors išbandyti?  bigsmile.gif

Man neteko, bet būtinai bandysiu bigsmile.gif Aš viską bandau, kas nuo plaukų slinkimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 12 19, 17:04)
Man neteko, bet būtinai bandysiu  bigsmile.gif  Aš viską bandau, kas nuo plaukų slinkimo  blush2.gif

dontstop, žinok aš irgi viską išbandžius doh.gif Labai tikiuosi, kad padės wink.gif Man dar nuo jo pradėjo daug greičiau plaukučiai augti, dabar galva pilna antenų, negaliu plaukų susirišti, nes stovi į visas puses biggrin.gif Bet dėl to labai džiaugiuosi, nes vasarą labai stipriai nusitrumpinau plaukus (nesiekė pečių) ir dabar bandau vėl atsiauginti. Tik va dažyt nebespėju, per dvi savaites jau išlenda šaknys doh.gif
Atsakyti
agnieter - tas Eveline lakas skatina nagus augti, be to, pats yra toks gana tirštas - storiau padengia nagą, dėl ko jis būna tvirtesnis, bet išdžiūsta greitai. Auga, tikrai greičiau, tie nagai...

Plaukams stiprinti turiu varnalėšos šaknų aliejuką, dariausi spiritinę pipirinę kaukes, turiu beržų vandenį, naudojau kažkada ir žibalą - kaip slenka, taip slenka. Dar man seborėjinis dermatitas - kai pasikrapštau, ne tik pleiskanos, bet ir plaukai byra doh.gif Viena, kas pagelbėja, tai vitaminai nagams/ragams su biotinu. Plaukai krenta ir atauginėja, nors tiek, kad ne plinku...
Atsakyti
nusipirkau hymalaya kremuką - bet tokio kur jūs rodėte pav. neradau - buvo tik toks mastau.gif
user posted image
bandysiu nakčiai vietoj naktinio pakeist ir ryt prieš makiažą ax.gif
Papildyta:
tiesa - apačioje prirašyta - aloe vera - winter cherry
kvepia vyyyšniomis wub.gif užsimaniau blynu su vyšnių uogiene ir grietine laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 19 gruodžio 2013 - 22:14
Taip taip, jo pakuotė atsinaujinusi 4u.gif Čia ta naujesnė wink.gif
Būtinai pasidalinkit įspūdžiais!
Atsakyti
oj tai gerai biggrin.gif nes sakiau kad vis tik ne tą nusipirkau biggrin.gif
būtinai pasipasakosiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2013 12 19, 22:30)
oj tai gerai biggrin.gif nes sakiau kad vis tik ne tą nusipirkau biggrin.gif
būtinai pasipasakosiu wink.gif

Aš taip pat būtent šią pakuotę turiu,
žinokit net pasidarius ryte makiažą aš dar ilgai jaučiu jo kvapą wub.gif
Atsakyti
O gal ra tų himalaya kremų su nestipriu kvapu? Baisiai nemėgstu kosmetikos labai kvepiančios, nosį erzina sintetiniai kvapai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 12 20, 10:40)
O gal ra tų himalaya kremų su nestipriu kvapu? Baisiai nemėgstu kosmetikos labai kvepiančios, nosį erzina sintetiniai kvapai unsure.gif

Aš tai kažkodėl to kvapo beveik nejaučiu lotuliukas.gif Bet gal mano uoslė netikusi blink.gif
Atsakyti