Prašom prašom, tikiuosi patiks Būtinai pasidalinkit įspūdžiais!
QUOTE(Hiver @ 2013 12 14, 16:53)
Flormar kosmetikos apskritai ar tik nagu laku?
Merginos, kas is sitos kosmetikos gero yra apart nagu laku? nes kiek nueinu i parduotuve, nieko neissirenku. Pas mus cia ju ant kiekvieno kampo, tik kazin ar pigiau nei lietuvoj
QUOTE(OneLove @ 2013 12 16, 14:10)
Merginos, kas is sitos kosmetikos gero yra apart nagu laku? nes kiek nueinu i parduotuve, nieko neissirenku. Pas mus cia ju ant kiekvieno kampo, tik kazin ar pigiau nei lietuvoj
Aš seniai neaudoju Flormar, tai man labiausiai patinka kaip tik lakai, nes labai gerai laikosi ir itin plati atspalvių gama, bet dar labai geros jų 4 spalvų šešėlių paletės (bet tik ne mono šešėliai) - labai pigmentuoti šešėliai, tiesa, daugiausia gan ryškių, ne kasdien pritaikomų spalvų. Ir dar trečia kategorija produktų, kurie man labai patinka: blizgūs bronzeriai ir skaistalai iš Terracota serijos - labai smulkaus malimo, duoda vientisą drėgną (bet labai intensyvų) švytėjimą be atskirų blizgučių.
Kas nepatiko, jei trumpai: tušas, pieštukas akims, lūpdažis.
QUOTE(OneLove @ 2013 12 16, 14:10)
Yra Facebooke paskyra Flormar.lt kam įdomu Įkeltos foto iš atidarymo
O man Himalaja kremas nepatiko, pernai buvau pirkusi, nes dantų pasta ir šampūnai jų patinka. Nepatiko nei kvapas, nei konsistencija. Pirkau kaip veidui, suėjo rankoms, nekartočiau.
Užtat vėl pakartojau Dead Sea scrub'ą ir kaukę. Tikras SPA namuose. Kvapas, konsistencija ir malonus slydimas kūnu atperka tą 10 min. laukimo, kol paveiks. Kaukę naudoju kaip kūno prausiklį - vis glostau ir masažuoju.
Pasiėmiau iš tos pačios serijos kremą, normalizuojantį veido odą - atseit sutraukia poras, mažina riebalų išsiskyrimą. Po vieno karto nieko nepajutau.
Dar pasiėmiau Eveline kūno kremą SOS su dozatoriumi , naudosiu rankoms virtuvėje
O šito lako sunaudojau jau kažibn kiek, jei nelakuoju geliniu, tepu tik šiuo, super
Ir nežinau, ar čia prie kosmetikos priskirti, bet aš visad perku 5kg skysto muilo po 11,55Lt ir susipilu į dozatorius. Taip man išeina pigiausiai.
Užtat vėl pakartojau Dead Sea scrub'ą ir kaukę. Tikras SPA namuose. Kvapas, konsistencija ir malonus slydimas kūnu atperka tą 10 min. laukimo, kol paveiks. Kaukę naudoju kaip kūno prausiklį - vis glostau ir masažuoju.
Pasiėmiau iš tos pačios serijos kremą, normalizuojantį veido odą - atseit sutraukia poras, mažina riebalų išsiskyrimą. Po vieno karto nieko nepajutau.
Dar pasiėmiau Eveline kūno kremą SOS su dozatoriumi , naudosiu rankoms virtuvėje
O šito lako sunaudojau jau kažibn kiek, jei nelakuoju geliniu, tepu tik šiuo, super
Ir nežinau, ar čia prie kosmetikos priskirti, bet aš visad perku 5kg skysto muilo po 11,55Lt ir susipilu į dozatorius. Taip man išeina pigiausiai.
QUOTE(Mrs. R @ 2013 12 17, 20:07)
Kaip tik mano visi stiprikliai baigiasi.. Planuoju sekantį kartą nusiimti gelinį laką ir pasistiprinti O šitas Eveline kokias funkcijas atlieka?
QUOTE(Orestes @ 2013 12 16, 08:53)
Tai taip, aš jį tik šaltesniais orais naudoju, vasarai per sunkus būtų
aš šituo gundžiausi, bet galiausiai nusipirkau seną gerą Nivea. ir rankom tinka ir mano mišrios odos neerzina, bet pamaitina puikiai
QUOTE(dontstop @ 2013 12 16, 19:10)
Turiu omeny kaukę Domašnij kosmetolog, Botokso efektas, perku Eurokose, kaina spie 5 lt (užsiperku per nuolaidas daugiau), čia mano atsiliepimas apie ją
Ši kaukė susideda iš 3 dalių ir nors uždengia didžiąją veido dalį, nešiojasi kažkaip smagiau, nei aukščiau aprašyta. Gamintojas žada botokso efektą - bent jau ant manęs efektas buvo stulbinantis Kaukė visiškai ištrynė raukšles nuo veido, paakių bei lūpų kampučiuose. Labai gaila, kad ji neuždengia kaktos, nes ir ten man atveju yra ką taisyti Aišku, toks efektas laikosi neilgai, manau, apie pusdienį (galbūt laikas priklauso nuo amžiaus, kuo jaunesnė t y elastingesnė oda, tuo ilgiau laikysis pasiektas rezultatas). Kaukės veikimo principas - sudedamosios dalis blokuoja nervinių impulsų veiklą, atpalaiduoja veido raumenis. Kuris laikas po kaukės nuėmimo man buvo toks jausmas, lyg sunkiau primerkti akis, šypsotis. Galbūt raumenys iš tikrųjų laikinai užsiblokavo. Ši kaukė man patiko labiausiai, planuoju naudoti ją reguliariai. Ji taip pat tinka kaip extra priemonė prieš kokį svarbų įvykį (šventė/fotosesija/vakarėlis ir pan).
Visas kaukes galima įsigyti Eurokose.
Kainos 2,99 - 4,99 lt
QUOTE(dontstop @ 2013 11 07, 21:07)
Ši kaukė susideda iš 3 dalių ir nors uždengia didžiąją veido dalį, nešiojasi kažkaip smagiau, nei aukščiau aprašyta. Gamintojas žada botokso efektą - bent jau ant manęs efektas buvo stulbinantis Kaukė visiškai ištrynė raukšles nuo veido, paakių bei lūpų kampučiuose. Labai gaila, kad ji neuždengia kaktos, nes ir ten man atveju yra ką taisyti Aišku, toks efektas laikosi neilgai, manau, apie pusdienį (galbūt laikas priklauso nuo amžiaus, kuo jaunesnė t y elastingesnė oda, tuo ilgiau laikysis pasiektas rezultatas). Kaukės veikimo principas - sudedamosios dalis blokuoja nervinių impulsų veiklą, atpalaiduoja veido raumenis. Kuris laikas po kaukės nuėmimo man buvo toks jausmas, lyg sunkiau primerkti akis, šypsotis. Galbūt raumenys iš tikrųjų laikinai užsiblokavo. Ši kaukė man patiko labiausiai, planuoju naudoti ją reguliariai. Ji taip pat tinka kaip extra priemonė prieš kokį svarbų įvykį (šventė/fotosesija/vakarėlis ir pan).
Visas kaukes galima įsigyti Eurokose.
Kainos 2,99 - 4,99 lt
dėkui labai už atsiliepimą - labai susigundžiau, juolab artėja švenčių maratonas, o kasdien vistiek reiks atrodyti gražiai - reiks pabandyti
Papildyta:
QUOTE(Tynka @ 2013 12 16, 08:59)
dėkui, kad pasivarginot, aš norėjau konkrečiau
QUOTE(Orestes @ 2013 12 16, 10:53)
Tai taip, aš jį tik šaltesniais orais naudoju, vasarai per sunkus būtų
minėjot Jūsų oda mišri, suprantu, kad T zona turbūt bus riebesnė, o šiaip linkusi sausėti? ar prie jautresnių? linkusi kimšti ar neproblemiška? makiažas su tuo kremuku nepradeda blizgėti po val.?
QUOTE(abiga @ 2013 12 16, 21:38)
Kazkas klause apie svelnius veido sveitiklius, tai neseniai pirkau Organic Therapy Diamond Peel. Labai patiko, grudeliai balti, nesiurkstus.
o kur perkate? kažkaip prabėgom pažėjau google - nelabai radau apie ką kalba eina
QUOTE(Juxt @ 2013 12 17, 20:14)
o kur perkate? kažkaip prabėgom pažėjau google - nelabai radau apie ką kalba eina
Elevitos,Drogas ir kt.prekė:
http://eshop.elevita...gas-veidui.html
QUOTE(Juxt @ 2013 12 17, 21:14)
minėjot Jūsų oda mišri, suprantu, kad T zona turbūt bus riebesnė, o šiaip linkusi sausėti? ar prie jautresnių? linkusi kimšti ar neproblemiška? makiažas su tuo kremuku nepradeda blizgėti po val.?
Taip, T zona riebesnė, o skruostai žiemą sausėja Ir labaaaai problematiška. Spuogų šiaip nelabai turiu (nebent prieš pat mėnesines), tačiau šiaip tai kažkur susierzina, tai kažkur kažkas užsikemša... Bet šis kremas nepastebėjau, kad kimštų. O va didžiausias pliusas jam tai dėl draugystės su makiažu Man ant jo tobulai pasidengia, visiškai neblizga oda. Anksčiau turėdavau nuolat prisižiūrėti dėl blizgėjimo, pataisyti makiažą, dabar puikiai išsilaiko visą dieną. Bet gal čia ir dėl Lancome pudros taip..
QUOTE(Orestes @ 2013 12 18, 10:57)
Anksčiau turėdavau nuolat prisižiūrėti dėl blizgėjimo, pataisyti makiažą, dabar puikiai išsilaiko visą dieną.
Visiškai pritariu, pas mane labai panaši oda, spuogų neturiu, bet užsikemša poros ypač T zonoj. Tai naudojant šį kremą, noriu pritarti, kad man neišlenda veido blizgesys, kas būdavo ankščiau, naudojant kitus kremus, nekemša porų, maloniai ir lengvai įsigeria, na bent jau kol kas esu labai patenkinta rezultatu.
Na o dabar nusipirkau dontstop minėtą kaukę, noriu būt graži ir be raukšlių nors pusę dienos būtinai parašysiu atsiliepimus, nes labai jau suintrigavot, niekad nesu pirkus to gamintojo kaukių