Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(dontstop @ 2013 12 14, 07:58)
Važiuoju šiandien pat  bigsmile.gif  clap.gif

Tai lauksim atsiliepimu, komentaru 4u.gif
Atsakyti
Noriu pagirt nagu laka Maybelline COLORAMA. Tikrai labai man patiko, gerai dengiasi, ilgai islieka. Net nesitikejau bigsmile.gif Turiu jau prisipirkus keleta spalvu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 14 gruodžio 2013 - 18:51
gal esat atradusios veido šveitiklį kokį nelabai abrazyvų bet gerą jautresniai odai?
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2013 12 14, 16:53)
Tai lauksim atsiliepimu, komentaru  4u.gif

Buvau šiandien, nusipirkau 3 prekes ir tikrai grįšiu dar šį mėnesį, nes nuolaida 15 % bus iki gruodžio 31 d. Gavau šampės atidarymo proga biggrin.gif

Salyte likau labai patenkinta, super, aš labai džiaugiuosi, kad ji atsidarė smile.gif Kainos kiek didokos, lyginant su Vln, bet užtat viskas yra. Kainos apytiksliai tokios: lakai 5-8 lt, šešėliai mono nuo 10 lt, 4 spalvų paletės 12-36 lt, blizgiai ir lūpdažiai nuo 11, skaistalai mono nuo 15 lt. Yra labai įdomių prekių, pvz, antakių šešėliai, va tokos paletės kelių atspalvių (brangokos, lyg 29 lt):

user posted image
yra visokio tipo maskuoklių, rankų kremai, pravedimai flomasteriai, be abejo ir įprastos standartinės makiažo priemonės, tokios kaip tušai, pieštukai, pudros ir tt.

Nusipirkau tokį laką:

user posted image

Labai įspūdingai ant nagų atrodo, jau ir išbandžiau. Yra visokių spalvų jų bigsmile.gif

Pirkau lūpdažį - nepatiko, atiduosiu mamai, turi jis kažkokį pigaus bobučių lūpdažio kvapą blush2.gif Serija Pretty.

Na tai tokie pirmi įspūdžiai, labai ačiū Inspiratative už pranešimą, jaučiuosi lyg Kalėdinę dovaną iš anksto gavus 000054.gif biggrin.gif

Atsakyti
Ir ačiū užrodžiusioms Gabriella Salvete lakus Stars, neatsispyriau ir aš jiems, pasirinkau atspalvį 15 Clementina

user posted image

Imčiau ir daugiau atspalvių, bet kaina man aukštoka blush2.gif , tad palyginimui nusipirkau porą lakų Nails system taip pat su smėlio efektu (kaina su dabartine Maximos nuolaida ~5,50 lt), vėliau palyginsiu jų ir GS kokybę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 12 14, 21:07)
Imčiau ir daugiau atspalvių, bet kaina man aukštoka  blush2.gif , tad palyginimui nusipirkau porą lakų Nails system taip pat su smėlio efektu (kaina su dabartine Maximos nuolaida ~5,50 lt), vėliau palyginsiu jų ir GS kokybę  smile.gif

Žinokit jų kokybė labai panaši, vienintelis skirtumas, kad GS nagų lakuose be to grublėtumo ir žėrėjimo dar yra didesnių blizgučių, kurie matosi (tokie apvalūs) smile.gif mačiau dabar spalvų naujų yra labai gražių GS šitos serijos, palauksiu kada akcijos ir bėgsiu prisipirkti biggrin.gif
Galėtų Nail System daugiau atspalvių išleisti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cindy @ 2013 12 12, 14:46)
Sakiau, kad puikiai nusivalo smile.gif Tiesa, man po to parašymo, kai reikėjo nusivalyti, tai vieną nagą vos ne gramdžiau doh.gif  nesuprantu nuo ko tai priklauso biggrin.gif

Tokiems problematiškiems lakams rekomenduoju nusipirkti būk nagų lako valiklį (maximose būna apie 3 - 4 Lt kainuoja), nuvalo puikiai visas nesąmones smile.gif user posted image
Atsakyti
Noriu pasidalinti savo praeitų metų atradimu bigsmile.gif
Mano oda mišri, bet pastaruoju metu pradėjo labai sausėti per šalčius, taigi praeitą žiemą įsigijau šį Himalaya maitinantį kremą:

user posted image

Ir iškart jį įsimylėjau wub.gif Nuostabiai maitina ir drėkina odą, puikiai įsigeria, ant jo galiu tepti makiažą ir jokio nuplaukimo thumbup.gif Perku Eurovaistinėje, kaip tik šiandien įsigijau naują pakuotę, kaina labai maža - 7,36 Lt bet nuolaidų. O aš šiandien su jų kortele sumokėjau 5.49 Lt. Užtenka tikrai ilgam, plius šiandien pamačiau, kad atsirado ir didesnės pakuotės po 150 - 300 ml. Kremas nėra skirtas konkrečiai veidui, bet aš nepastebėjau nei porų kimšimo, nei kitų nemalonumų. Man jis nurungia netgi mano turimus nenormaliai brangius Valmont kremus, žiemą čia mano mylimukas. Netgi MB šiandien įsigijo sau didelę pakuotę, o jo oda ypač sausa.
Labai įdomu, ar kas nors bandė, ar kam nors dar taip patiko, kaip man? bigsmile.gif
Atsakyti
Orestes, o kokia Jūsų oda?
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2013 12 15, 22:15)
Noriu pasidalinti savo praeitų metų atradimu  bigsmile.gif
Mano oda mišri, bet pastaruoju metu pradėjo labai sausėti per šalčius, taigi praeitą žiemą įsigijau šį Himalaya maitinantį kremą:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 16 gruodžio 2013 - 07:59
Esu jį bandžiusi irgi žiemos periodu, taip pat neturėjau jokių priekaištu. Puikiai įsigerdavo, skaniai kvepia.
Vasarai jis man būtų per sunkus, mano oda mišri į riebumą.
Atsakyti
Tai taip, aš jį tik šaltesniais orais naudoju, vasarai per sunkus būtų smile.gif
Atsakyti
Ačiū Orestes už rekomnduotą kremą, kaip tik manasis baigiasi, būtinai šį išbandysiu ax.gif išvis himalaya prekės man labai patinka, nors kai kurios būna gana brangios (viena labai mylima dantų pasta wub.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ixora: 16 gruodžio 2013 - 11:27