Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Orestes @ 2013 12 10, 21:34)
Juxt, aš irgi maniau, kad sunkiai valysis kaip ir visi tokie lakai, bet kažkaip su šitais man visai nėra sunku  4u.gif

rimtai bigsmile.gif taip gramdžiau iki skausmo maybellino blizgutinį vakar doh.gif kad dar krūva pripirktų ir nebandytų blizgučių išbandymą kol kas atidėjau, nors ir su folija laikiau - bet taip 'priskrenta' tie blizgučiai kad doh.gif

QUOTE(kristynka* @ 2013 12 10, 23:28)

Kiek skaiciau kitoi temukei, tai rase kad nesunkiai nusivalo. Nes si klausima uzklausiau. Rytoj pabandysiu nusivalyt.

papasakokit kaip seksis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2013 12 11, 00:46)
rimtai  bigsmile.gif  taip gramdžiau iki skausmo maybellino blizgutinį vakar  doh.gif  kad dar krūva pripirktų ir nebandytų blizgučių išbandymą kol kas atidėjau, nors ir su folija laikiau - bet taip 'priskrenta' tie blizgučiai kad  doh.gif
papasakokit kaip seksis  4u.gif

Turiu tokį, tai pasakyčiau, kad nusivalo gana lengvai ir greitai. Su perlamutriniais ar kokiais blizgučiais tikrai ilgiau tenka vargt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2013 12 11, 01:31)
Turiu tokį, tai pasakyčiau, kad nusivalo gana lengvai ir greitai. Su perlamutriniais ar kokiais blizgučiais tikrai ilgiau tenka vargt  mirksiukas.gif

Pritariu, visom prasmėm šaunus lakas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 12 10, 14:19)
Gabriella Salvete Mysterious Grey 04  thumbup.gif 
user posted image

vakar prizadejau, kad siandien pabandysiu nusivalyt si nagu laka.
uzdejau tamponeli vatos su pamirkytu acetone, palaikiau max iki 1min ir puikiai nusivalo (aisku truputi patrynti reikia) bet esu turejus BŪK su blizguciais tais ji ilgiau trinu.
Atsakyti
Neatsispyriau blizguciams. Nusipirkau 16 nr brown sugar GS stars laka bei nr158 enamel lGS aka. Jau pasipuosiau ir dziaugiuos. Uz abu sumokejau 14lt, enamelas Eurokose nekainavo net 5lt, tept reikia 2x, blizgusis pasidengia 1x. Dziaugiuosi jusu pastebejimais, padejo sutaupyti.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 12 11, 17:31)
vakar prizadejau, kad siandien pabandysiu nusivalyt si nagu laka.
uzdejau tamponeli vatos su pamirkytu acetone, palaikiau max iki 1min ir puikiai nusivalo (aisku truputi patrynti reikia) bet esu turejus BŪK su blizguciais tais ji ilgiau trinu.

Sakiau, kad puikiai nusivalo smile.gif Tiesa, man po to parašymo, kai reikėjo nusivalyti, tai vieną nagą vos ne gramdžiau doh.gif nesuprantu nuo ko tai priklauso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 12 12, 13:46)
Sakiau, kad puikiai nusivalo smile.gif Tiesa, man po to parašymo, kai reikėjo nusivalyti, tai vieną nagą vos ne gramdžiau doh.gif  nesuprantu nuo ko tai priklauso biggrin.gif

as tai palaikau vatos tamponeli truputi ilgiau ant nago, kad pamirktu biggrin.gif bus matyt, nes dar vel kelis nagus nusilakau, kazi kaip susivalys paskui.
Atsakyti
Kaunietės, šiandien užmačiau, kad Akropoly atsidaro Flormar kosmetikos salelė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2013 12 13, 14:08)
Kaunietės, šiandien užmačiau, kad Akropoly atsidaro Flormar kosmetikos salelė thumbup.gif

bigsmile.gif kur???
Atsakyti
QUOTE(Siurpuliukas @ 2013 12 13, 14:28)

Toj alėjoj, kur Douglas, New Yorker, Stradivarius 4u.gif Dar net kainų nesudėta, rytoj atidarymas, FB mačiau rašė, jog viskam bus 15% nuolaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2013 12 13, 16:25)
Toj alėjoj, kur Douglas, New Yorker, Stradivarius 4u.gif  Dar net kainų nesudėta, rytoj atidarymas, FB mačiau rašė, jog viskam bus 15% nuolaida 4u.gif

Važiuoju šiandien pat bigsmile.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2013 12 13, 15:08)
Dar net kainų nesudėta, rytoj atidarymas, FB mačiau rašė, jog viskam bus 15% nuolaida 4u.gif

Flormar kosmetikos apskritai ar tik nagu laku? unsure.gif
Atsakyti