QUOTE(tiutia_007 @ 2013 12 09, 18:15)
Sveiki,
galbūt galėtumėte rekomenduoti veido prausklį mišriai, į jautrumą linkusiai veido odai, dėkoju
Man labai tinka ir patinka Natura Siberica prausimosi putos misriai riebiai odai.jos labai svelnios,drekinancios,pati puta galetu buti tirstesne,bet gal cia man pripratusiai prie geliu taip rodosi,flakonelio uztenka geram menesiui kaina 19.89,man malonu su jomis praustis,nuprausia ir makiazo likucius,nes makiaza pries tai valau miceliniu vandeniu.jos be sls,parabenu,tokios mazdaug maziau kenksmingos,labiau naturalios.
Dar i tema noriu pasidalinti Cystaja linija veido kremu idealnaja koza krem -aktiv ispudziais,aisku niekada tokio pigaus nebuciau nusipirkus,bet netycia youtubei paziurejau kazkoki reviu ir norejau pabandyti,iki jo naudojau gana brangius ir kurie deja netiko,kimso poras,sis pigutis man pakankamai drekina ir nekemsa poru,po savaites naudojimo man gerokai pasitvarke oda,nes pastoviai kemsasi poros ir del to atsiranda spuogu,o su biodroga,kuria vos gavau ir sumokejau 79 laukiau rezultato menesi o daresi vis blogiau,vis laukiau to pagerijimo,biodroga tik siaip paminejau,nes tikrai ilgai ieskojau kad kas bent kiek tiktu daug kas is vaistines noreva,bioderma,avene,uriage,dr.hauska,vishy ir pan.jau galvojau jeigu netinka ta vaistines produkcija kas gali tikti ir vat uz 10 lt man kremukas veikia super gerai,poros svarios,oda padrekinta.iki tokio paprasto rezultato ismeciau nemazai lt.zinoma nera sis kremukas superinis drekiklis,bet poras jis sutraukia,mazus spuogelius uzgydo,veido spalva tolygesne,patinka jis man.