Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Tiara1 @ 2013 12 10, 12:01)
user posted image
Eveline prausiklis. Nusipirkti galima Martinoje, kaina ~8-10 Lt. 250 ml. Puikiai nuprausia ir makiaza, nedirgina akiu, oda tampa svelni, toks malonus jausmas prausiantis, nesausina, bet tinka ir riebesniai odai. Labai skalsi, uztenka ilgam.

Pritariu 4u.gif
Atsakyti

Nusipirkau siandien isbandyti
Gabriella Salvete Mysterious Grey 04 thumbup.gif
visu naguciu nedazysiu bet ant rankos 2 nagucius tikrai nusilakuosiu, kad sventiskai atrodytu. nes jei visus tai man jau labai perblizgiai doh.gif
dengiasi, dziusta gerai thumbup.gif kaip uz tokia kaina super thumbup.gif

user posted image

ir nusiziurejau kita spalvyte, bet gryzau namo paziuret kaip ant naguciu atrodo biggrin.gif
Gal kas bande ?
gabriella salvete princess 07
user posted image

Atsakyti
grazus lakai, kaip tik kazko panasaus ieskojau. Lengvai lakuojasi? Kokia kaina? Kai buvo akcija, berods Garielle kainavo iki 10lt...
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2013 12 10, 16:45)
grazus lakai, kaip tik kazko panasaus ieskojau. Lengvai lakuojasi? Kokia kaina? Kai buvo akcija, berods Garielle kainavo iki 10lt...

Jei lakuosi ta sidabrini du kart, gaunasi kaip foto thumbup.gif kiek laikys bus matyt.
kaina mazdaug iki 9lt (8lt su ct)
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 12 10, 15:19)
Nusipirkau siandien isbandyti
Gabriella Salvete Mysterious Grey 04  thumbup.gif 
visu naguciu nedazysiu bet ant rankos 2 nagucius tikrai nusilakuosiu, kad sventiskai atrodytu. nes jei visus tai man jau labai perblizgiai doh.gif
dengiasi, dziusta gerai  thumbup.gif  kaip uz tokia kaina super thumbup.gif

user posted image

ir nusiziurejau kita spalvyte, bet gryzau namo paziuret kaip ant naguciu atrodo  biggrin.gif
Gal kas bande ?
gabriella salvete princess 07
user posted image

Aš turiu keturis šituos Stars lakus. Man labai patinka 4u.gif Labiausiai tuo, kad ypač greitai džiūna, kol nusilakuoju vieną ranką, kita jau būna pilnai nudžiuvusi. Ir turiu tą Princess spalvą, pirkau prisižiūrėjusi nuotraukų doh.gif Man patinka. Pati spalva labai skani, o ta tekstūra padaro ją dar ir netradicine. Nesigailiu, kad nusipirkau. Nors aš šiaip beveik niekada nesigailiu dėl nagų lakų, kadangi turiu jų tiek, kad iki gyvenimo galo turbūt nesubaigčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2013 12 10, 18:28)
Aš turiu keturis šituos Stars lakus. Man labai patinka  4u.gif Labiausiai tuo, kad ypač greitai džiūna, kol nusilakuoju vieną ranką, kita jau būna pilnai nudžiuvusi. Ir turiu tą Princess spalvą, pirkau prisižiūrėjusi nuotraukų  doh.gif Man patinka. Pati spalva labai skani, o ta tekstūra padaro ją dar ir netradicine. Nesigailiu, kad nusipirkau. Nors aš šiaip beveik niekada nesigailiu dėl nagų lakų, kadangi turiu jų tiek, kad iki gyvenimo galo turbūt nesubaigčiau  doh.gif

Kokiu dar spalvyciu esate insigijus ?
kaip laikosi ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 12 10, 20:03)
Kokiu dar spalvyciu esate insigijus ?
kaip laikosi ?

Turiu šias keturias:

Intense Coral 03

user posted image

Raspberry 05

user posted image

Princess 07

user posted image

Azzurro 08

user posted image

Aš esu ryškalų gerbėja ax.gif O laikosi man puikiai, nors iš šitų keturių dar tik dviem esu lakavusi. Jų tekstūra leidžia ilgiau išsilaikyti, man ~5 dienas idealiai atsilaiko be jokio top'o 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2013 12 10, 19:29)
Aš esu ryškalų gerbėja  ax.gif O laikosi man puikiai, nors iš šitų keturių dar tik dviem esu lakavusi. Jų tekstūra leidžia ilgiau išsilaikyti, man ~5 dienas idealiai atsilaiko be jokio top'o  4u.gif

Man tas princess grazus 4u.gif wub.gif doh.gif
Atsakyti
bet vargelio su valymu būna...
jau užsimaniau to sidabrinio ir princesinio biggrin.gif
Atsakyti
Juxt, aš irgi maniau, kad sunkiai valysis kaip ir visi tokie lakai, bet kažkaip su šitais man visai nėra sunku 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Juxt @ 2013 12 10, 20:32)
bet vargelio su valymu būna...

Kiek skaiciau kitoi temukei, tai rase kad nesunkiai nusivalo. Nes si klausima uzklausiau. Rytoj pabandysiu nusivalyt.
Atsakyti
QUOTE(tiutia_007 @ 2013 12 09, 18:15)
Sveiki,

galbūt galėtumėte rekomenduoti veido prausklį mišriai, į jautrumą linkusiai veido odai, dėkoju  4u.gif

Man labai tinka ir patinka Natura Siberica prausimosi putos misriai riebiai odai.jos labai svelnios,drekinancios,pati puta galetu buti tirstesne,bet gal cia man pripratusiai prie geliu taip rodosi,flakonelio uztenka geram menesiui kaina 19.89,man malonu su jomis praustis,nuprausia ir makiazo likucius,nes makiaza pries tai valau miceliniu vandeniu.jos be sls,parabenu,tokios mazdaug maziau kenksmingos,labiau naturalios.
Dar i tema noriu pasidalinti Cystaja linija veido kremu idealnaja koza krem -aktiv ispudziais,aisku niekada tokio pigaus nebuciau nusipirkus,bet netycia youtubei paziurejau kazkoki reviu ir norejau pabandyti,iki jo naudojau gana brangius ir kurie deja netiko,kimso poras,sis pigutis man pakankamai drekina ir nekemsa poru,po savaites naudojimo man gerokai pasitvarke oda,nes pastoviai kemsasi poros ir del to atsiranda spuogu,o su biodroga,kuria vos gavau ir sumokejau 79 laukiau rezultato menesi o daresi vis blogiau,vis laukiau to pagerijimo,biodroga tik siaip paminejau,nes tikrai ilgai ieskojau kad kas bent kiek tiktu daug kas is vaistines noreva,bioderma,avene,uriage,dr.hauska,vishy ir pan.jau galvojau jeigu netinka ta vaistines produkcija kas gali tikti ir vat uz 10 lt man kremukas veikia super gerai,poros svarios,oda padrekinta.iki tokio paprasto rezultato ismeciau nemazai lt.zinoma nera sis kremukas superinis drekiklis,bet poras jis sutraukia,mazus spuogelius uzgydo,veido spalva tolygesne,patinka jis man.

Atsakyti