Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Aguonytė @ 2013 11 29, 10:34)
rekomenduotu Tormentile tepalas su Ichtiolu , vaistinėse būna , kaina iki 12lt , super džiovina spuogelius , galiausiai išnyksta  4u.gif

Stiprokas sitas daiktas, su juo reikia atsargiai, per storu sluoksniu uztepus gali beprotiskai isdziovint oda smile.gif

kazkas apie micelini vandeni klausi.Man geriausias bandytas sis loreal :
sakyciau identiskas biodermos vandeniui, gal net geriau nuvalo makiaza.
Perkamas jau ne karta ir bus kartojamas nuolat smile.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, o gal pasakytumete, kur Vilniuje galima rasti/pirkote Eveline antakiu tusa si? 4u.gif
http://en.eveline.eu...W CREATION.html
Atsakyti
QUOTE(Siurpuliukas @ 2013 12 04, 17:23)
Merginos, o gal pasakytumete, kur Vilniuje galima rasti/pirkote Eveline antakiu tusa si? 4u.gif
http://en.eveline.eu...W CREATION.html

Martinoj, PC Parke tikrai mačiau ne kartą
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 12 02, 23:43)

donstop, niekaip nesuprantu, kaip tau su tais tusais is vieno sluoksnio pavyksta grazios blakstienos g.gif nezinau, arba as dazytis nemoku, arba musu lelisku blakstienu supratimas labai skiriasi..

QUOTE(Juxt @ 2013 12 03, 00:39)
aš irgi nelabai tikiu kad galima vienu tušo (belenkokio, o esu išbandžiusi jų ir bigių ir brangių n+1) sluoksniu gauti lėliškas blakstes mastau.gif
Papildyta:
na nebent mes nevienodai suprantam tas leliškas blakstienas

Gal ir skiriasi lėliškų blakstienų įsivaizdavimas g.gif , vieną galiu pasakyti - aš niekad jokiu tušu nesidažau dviem sluoksniais, visad tik vienu. Ir vieni tušai dažo prastai, kiti geriau, treti dar geriau ir tt. Tai maximumą, kas įmanoma iš mano trumpų-retų-ne kažin kokių blakstienų, man pavyko išgauti būtent su minėtais tušais, kuriuos rekomendavau Catrice temoje. Prastesni buvo (kad būtų aišku, su kuo lyginau): Maybelline, L'oreal, Max factor, Bourjois, Rimmel, Manhattan, Golden rose, kiti Eveline (išskyrus tą "iš sąrašo"), n+k kitų biggrin.gif , ir brangiausias visų laikų bandytas YSL Faux cils.
Jei kas patartų ką nors dar geresnio, mielai išbandyčiau 4u.gif
Atsakyti
Čia anekdotų skyrelis lotuliukas.gif lotuliukas.gif Lėliškos blakstienos ir maksimumas su vienu sluoksniu. Stebuklai bigsmile.gif Kitas dalykas, man labai labai nepatinka, kai minint tušus minimi tik gamintojų pavadinimai. Patys tušai juk skiriasi.

YSL Faux Cills dabar turiu, nelabai patiko, bet dar trumpai naudoju.
Atsakyti

Man atradimas- tiande rugstinis pilingas- niekas nepakartoja. Kai vyksta akcija, arba, jei galima nusipirkti be antkainio, tada, galima priskirti prie pigesnes kosmetikos (17-20lt). Rankos ar veidas super svelnus, pasvieseje....
[/quote]

Kuris butent? smile.gif
Atsakyti
[quote=_elena_,2013 12 05, 22:19]
Man atradimas- tiande rugstinis pilingas- niekas nepakartoja. Kai vyksta akcija, arba, jei galima nusipirkti be antkainio, tada, galima priskirti prie pigesnes kosmetikos (17-20lt). Rankos ar veidas super svelnus, pasvieseje....
[/quote]

Kuris butent? smile.gif
[/quote]

Reiketu isbandyt, maciau ju megineliu buna bigsmile.gif
Atsakyti
Aš pati turiu spa citrininį tiande pilingą (dar buna agurkinis ir persikinis, bet vienas man taip keistai kvepia, o kitas per daug), mama išbandė kažkokį prabangesnį žydroj pakuotėj, tai man tas spa labiau patiko, o ir pigesnis. Mėginuko pirkt neverta - labai mažas kiekis, nušveis tik vieną žandą, tada geriau pas juos užeit ir išbandyt rankų spa procedūrą - ten rankas pilinguoja.
Atsakyti
o kur perkat tiande kosmetiką?
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2013 12 08, 23:35)
o kur perkat tiande kosmetiką?

Na ji kiek žinau platinama kaip Avon, Faberlik ir t.t
Atsakyti
Sveiki,

galbūt galėtumėte rekomenduoti veido prausklį mišriai, į jautrumą linkusiai veido odai, dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutia_007 @ 2013 12 09, 18:15)
Sveiki,

galbūt galėtumėte rekomenduoti veido prausklį mišriai, į jautrumą linkusiai veido odai, dėkoju  4u.gif

user posted image
Eveline prausiklis. Nusipirkti galima Martinoje, kaina ~8-10 Lt. 250 ml. Puikiai nuprausia ir makiaza, nedirgina akiu, oda tampa svelni, toks malonus jausmas prausiantis, nesausina, bet tinka ir riebesniai odai. Labai skalsi, uztenka ilgam.
Atsakyti