Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(dontstop @ 2013 11 26, 18:42)
Praustis  blush2.gif  Aš paprastai taip darau: pirmiausia duše nuvalau makiažą, nušveičiu veidą, išplaunu plaukus. Tada užtepu plaukų ir veido kaukes. Tada pats prausimasis, paskui viso kūno šveitimas, paskui tarkim depiliacija/pedikiūras. Na ir ant galo viską nuplaunu  ax.gif

Tai va, kad reikalas tas, jog kauke dedama ant nusveisto kuno, paskui nei galvos plausi- nubegs vanduo ir kunu, nei pedikiurinsies visa issitepus... Tai sedziu, medituoju...

Man atradimas- tiande rugstinis pilingas- niekas nepakartoja. Kai vyksta akcija, arba, jei galima nusipirkti be antkainio, tada, galima priskirti prie pigesnes kosmetikos (17-20lt). Rankos ar veidas super svelnus, pasvieseje....
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2013 11 27, 18:59)
Man atradimas- tiande rugstinis pilingas- niekas nepakartoja. Kai vyksta akcija, arba, jei galima nusipirkti be antkainio, tada, galima priskirti prie pigesnes kosmetikos (17-20lt). Rankos ar veidas super svelnus, pasvieseje....

O kur tokio ieškoti ir kaip atrodo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2013 11 27, 19:59)
Tai va, kad reikalas tas, jog kauke dedama ant nusveisto kuno, paskui nei galvos plausi- nubegs vanduo ir kunu, nei pedikiurinsies visa issitepus... Tai sedziu, medituoju...

Ai tai kalba apie kaukę kūnui doh.gif Aš tai pagalvojau, kad apie kaukę plaukams, kaip tik šios serijos yra labai populiari blush2.gif Tada tikrai savotiška, turbūt ir vėsoka sėdėt taip išsitepus kūną 15 min g.gif
Atsakyti
Elenora- tiande platinama kosmetika, kaip koks avon. Gamintojas rusija/kinija. Siaip man visi tie platinami dalykai tai smegenu pudrinimas, jei negali atsispirti ir atsirinkti, o jei su protu, tai galima kazka ir rast.
Atsakyti
paaugliškai odai nuo spuogiukų ant kaktos nosies, gal ką patarsit.
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 11 29, 09:19)
paaugliškai odai nuo spuogiukų ant kaktos nosies, gal ką patarsit.

rekomenduotu Tormentile tepalas su Ichtiolu , vaistinėse būna , kaina iki 12lt , super džiovina spuogelius , galiausiai išnyksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 11 29, 08:34)
rekomenduotu Tormentile tepalas su Ichtiolu , vaistinėse būna , kaina iki 12lt , super džiovina spuogelius , galiausiai išnyksta  4u.gif

ačiū
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2013 11 27, 17:30)
Tikrai niekad nesu naudojusi micelinio vandens,
kokį galėtumėt rekomenduoti?

Man sitas labai labai jau trecia buteliuka naudoju smile.gif

user posted image
Atsakyti
Kokią nedidelę palete nude šešėlių parekomenduotumėte, kad būtų galima rast mūsų parduotuvėsė? Turiu essence ketvirtuką, bet per blizgūs jie. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinceraaa: 01 gruodžio 2013 - 16:59
isbandziau siandien dontstop viena is tusu favoritu smile.gif bell pushup mascara. ka galiu pasakyti- leliskom blakstienom net nekvepia ten, ypac po vieno sluoksnio biggrin.gif mano blakstienos ilgos, labai tiesios, nera labai tankios. tusas visiskai nestorina, netankina; graziai atskiria. labai pasistengus- siek tiek uzriecia (turejau braukti per blakstienas ir ties blakstienu virsum spusteleti sepetuka zemyn, kad uzfiksuotu rietima), uzrietimas issilaike visa diena. paakiu per diena praktiskai neistepe. apskritai padaze labai naturaliai ir nedaug, na kasdieniam nude'inam makiazui tiks biggrin.gif tiesa, dejau 2 sluoksnius. dar nusipirkau kazkoki kita bell tusa sidabriniam ipakavime, pardaveja labai isgyre, kad nuostabiai dazo biggrin.gif

donstop, niekaip nesuprantu, kaip tau su tais tusais is vieno sluoksnio pavyksta grazios blakstienos g.gif nezinau, arba as dazytis nemoku, arba musu lelisku blakstienu supratimas labai skiriasi..
Atsakyti
aš irgi nelabai tikiu kad galima vienu tušo (belenkokio, o esu išbandžiusi jų ir bigių ir brangių n+1) sluoksniu gauti lėliškas blakstes mastau.gif
Papildyta:
na nebent mes nevienodai suprantam tas leliškas blakstienas
Atsakyti
gal kas bande? kokie butu atsiliepimai?
GOLDEN ROSE
Pressed Powder
user posted image

Professional Palette Eyeshadow, tik as mastau apie rudu atspalviu palete.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoveIt: 04 gruodžio 2013 - 10:49