Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Juxt @ 2013 11 21, 17:04)
aš anksčiau plaudavau galvą kiekvieną dieną, dabar 1-2 kartus į savaitę. tiesiog, kaip jau kažkuri Jūs minėjote, kuo dažniau plausite - tuo greičiau riebaluosis. . tiesiog man asmeniškai reikėjo išlaukti (pakentėti, pabūti riebiais plaukais) keletą dienų, na tiesiog pradžiai plaudavau kas antrą dieną, per kokias atostogas, kaip nereikia vaidentis viešumoje  - išbuvau 3 dienas ir tas kuo puikiausiai suveikė. tiesa - tomis laukimo dienomis gelbėdavausi sausais šampūnais - dar ir dbr pas mane jų likę keletas, tik dbr man jų nereikia.

As jau koki pusmeti taikau si metoda ir absoliuciai jokio pagerejimo biggrin.gif
QUOTE(gvineja @ 2013 11 22, 16:31)
Aš taip pat kai buvau nestuke.gif , galėjau plaukus 1 k.į savaitę plauti, bet po to viskas grįžo į senas vėžias- kas antrą dieną  verysad.gif  Manau viskas priklauso nuo hormonų veiklos, kuri neštumo metu ar dėl kitokių priežasčių gali kardinaliai pasikeisti...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2013 11 22, 21:02)
ne į temą, bet tai ką tuomet geriate?  rolleyes.gif

Mineralinį gazuotą vandenį, paprastą vandenį iš krano, vandenį su citrina, šiltą vandenį dabartiniu metu laiku rytais - čia pagrindiniai gėrimai ax.gif
Karts nuo karto: girą, kisielių, pieno kokteilius, vyras - kefyrą, pasukas smile.gif

QUOTE(Renaya @ 2013 11 22, 22:20)
man pasiteisino - nededu plaukų kaukės ar kondicien. ant plaukų šaknų.

O jeigu kaukė skirta šaknims, tarkim nuo slinkimo - tokią tepant NE ant galvos odos juk jokio poveikio būt negali? unsure.gif

QUOTE(Juxt @ 2013 11 22, 23:40)

kaži kuo jie skiriasi? mastau.gif

Abu po vieną pakuotę išnaudojau, antrą kartą nepirkčiau, trečio neseniai išėjusio Eveline BB anti-age bandyti neplanuoju.
Man jie daugmaž vienodi, bet abu kažkokie per riebūs. Dar turint omeny, kad mano oda sausa, išvis keista, kaip tas žalias, kuris "matizuojantis", gali tikti riebiaodėms unsure.gif Dienos bėgyje abu "plaukia", tamsėja. Maskavimo įvertinti negaliu, nėra ką maskuoti. Pasiskirsto man abu gerai, ant odos atrodo natūraliai, t y nesimato, kad kažko pritepta. Labiausiai nepatiko riebumo pojūtis, kuris sėkmingai išlieka visai dienai. Palyginti galiu su L'oreal, Miss Sporty ir Dior BB. Man iš jų visų patiko tik Dior laugh.gif
Atsakyti
Tęsiu atsiliepimus apie Čistaja linija naujoves, antra serija biggrin.gif

Plaukų kaukė ploniems plaukams nuo slinkimo, aktivizuojanti augimą

user posted image

Kažkaip man ČL kaukės netinka unsure.gif Šampūnai-balzamai patinka, bet kaukės, kiek bandau, ne kažką unsure.gif Ši kaukė minkština ir glotnina plaukus, bet visiškai numuša apimtį. Nuo slinkimo ko gero padeda, kol naudojau, plaukai neslinko, tuo metu stengiausi nenaudoti jokių kitų priemonių nuo slinkimo. Kad greičiau augtų plaukai, nepastebėjau. Kaukę reikia tepti ant šaknų, laikyti 3 min - neilgai, man tai didelis pliusas. Kvapas aštrokas ir ilgai laikosi ant plaukų. Kosmetinis efektas po šios kaukės nėra toks stiprus, kaip po kai kurių kitų (pvz Babuškos Agafjos), t y kieno plaukai sausi, pažeisti, veliasi, pučiasi - ši kaukė nelabai ir padės. Kiekis 190 ml, asmeniškai man užteko 4 kartams - neekonomiška. Kaina 13,30 lt.

Dar apie kitas ČL priemones plaukams - trumpai, nes jau buvau palikusi ilgus atsiliepimus anksčiau, dabar tik santrauka biggrin.gif
Patiko beržų šampūnas ir toks pat balzamas - nors tai priemonės visai šeimai, man sausiems ploniems plaukams puikiai tiko. Paprastos priemonės, be specefektų, bet plaukai buvo gan purūs, ilgai išlikdavo švarūs, nesiveldavo, lengvai šukuodavosi ir tt. Jų jau mačiau Eurokosuose.

Labai patinka, perku jau n'tąjį kartą biggrin.gif varnalėšų aliejus - lyginant su kitų gamintojis analogiškais aliejais super patogus įpakavimas, deka jo produktas naudojasi ekonomiškai, aliejus ilgai išsiplauna ir skaniai kvepia. Pigiausiai pirkau už 8 lt Prismoje (bet lyg buvo nuolaida).

Vienintelė purškiama nenuplaunama priemonė, kuri man neapsunkina plaukų - štai toks purškiklis. tiesa, labai problemiškiems plaukams iš jo gali būti mažai naudos. Aš naudoju labiau kaip plaukų formavimo priemonę.

Rankų muilai

user posted image

Bandžiau 2 rūšių, manau, skiriasi tik kvapai. Superiniai muilai thumbup.gif Visiškai nesausina rankų, skaniai kvepia, kvapas laikosi labai ilgai. Kaina 6,50. Tai geriausia mano iki šiol bandyti skysti rankų muilai 4u.gif

Kūno šveitiklis

user posted image

Kam patinka įžymusis veido šveitiklis su abrikosų kauliukais - tai čia tas pats, tik didesnėje pakuotėje bigsmile.gif Kaina 14,70 lt.

Veido kremas naktinis, nuo pirmųjų raukšlių

user posted image

Man šiaip patinka ČL veido kremai, bandžiau iš visokių linijų. Paprastai jie man tinka vasarai, o šaltesniam metų laikui labiau patinka Eveline... Šis matyt bus pažangesnis, nes naudoju jau mėnesį, jau iš šildymo sezonas prasidėjęs, ir kol kas thumbup.gif Labai gerai drėkina, puikiai įsigeria, maloniai kvepia. Poveikio nuo raukšlių - nelabai matyti ax.gif

Šią vasarą aš naudojau tokius kremukus:

user posted image
user posted image

Tai sakyčiau neblogi, lengvi, labai skaniai kvepia (avietėmis ir juodaisiais serbentais), greitai įsigeria, nepalieka riebumo, lipnumo, plėvelės, galima pasitepus iškart daryti makiažą, bet kažkokio super poveikio, tarkim, jauninamojo, nepastebėjau. Mokėjau po 4 lt.

Na ir paskutinis produktas šiam kartui - serumas veidui

user posted image

Kad ir kiek bandau serumų, nebūtinai ČL, bet kokio gamintojo - nematai jokio poveikio unsure.gif Šis produktas tikrai ne išmtis. Sąžiningai tepiausi juo mėnesį po kremu. Nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 11 23, 08:23)

O jeigu kaukė skirta šaknims, tarkim nuo slinkimo - tokią tepant NE ant galvos odos juk jokio poveikio būt negali? unsure.gif

Tai gi rašau - man pasiteisino 4u.gif Niekada nenaudojau kaukės nuo plaukų slinkimo ar kitokios spec. paskirites, tad šiuo klausimu nieko negaliu pasakyti. Kai buvau jaunesne smile.gif , na prieš kokius 10-15 m, galėjau kaukę ar kondic. dėti ir ant plaukų , ir ant šaknų - plaukai visada atrodė gerai ir mažai riebaluodavosi. dabar labai sunku atrasti priemones, kurios tiktų plaukams, nagams, odai ir būtų "draugiškos " piniginei. mirksiukas.gif
Atsakyti
Isbandziau eveline parafinine ranku kauke (1.49lt akcija buvo), pries tai rankas nusveiciau.
Tobulesniam efektui kauke palikciau per nakti. Rankos buvo svelnios, bet tik pora dienu. Po tikro parafino gal savaite budavo svelnios.
http://uroda.wieszja...-Cosmetics.html

Dar isigyjau essence kosmetini sepeteli, 11lt, labai svelnus, tik forma neiprasta, kiek paplotas.
Martinoj siandien nugriebiau kruva eveline veido kaukiu 1.49lt, Bitekso kuno sveitikli ir kauke Dead Sea po beveik 6lt, eveline bio krema koncentrata su argano ir vynuogiu kauliuku aliejumi, dienini beveik 5lt, mol drekina 24val, tai naktinio kaip ir nereik...
Labai parupo Eveline anticeliulitiniai pleistrai, gal kas bandet?
Atsakyti
Mergaitės, gal galėtumėte parekomenduoti kokią apsaugą plaukams nuo karščio? 4u.gif Plaukai dažyti, linkę sausėti ir ploni. Džiovinu plaukų džiovintuvu ir kartais tiesinu ax.gif
Atsakyti
Na štai, Biteks Dead sea kūno ševitiklis (scrub'as) ir kaukė pabandyti (pav ne tas, bet priemonės iš tos pačios serijos)
user posted image
įvertinimas: puiku - pilingas švelnus, man tinka ir veidui, kaukė nuostabi, tik... ką veikti dušė 10-15 min. kai kaukė ištepta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2013 11 26, 16:41)
tik... ką veikti dušė 10-15 min. kai kaukė ištepta g.gif

Praustis blush2.gif Aš paprastai taip darau: pirmiausia duše nuvalau makiažą, nušveičiu veidą, išplaunu plaukus. Tada užtepu plaukų ir veido kaukes. Tada pats prausimasis, paskui viso kūno šveitimas, paskui tarkim depiliacija/pedikiūras. Na ir ant galo viską nuplaunu ax.gif
Atsakyti
merginos,gal kuri pasakysite,kur dar galima nusipirkt aliejuka plaukam zelenaja apteka (be martinos parduotuves) ?
Atsakyti
Tikrai niekad nesu naudojusi micelinio vandens,
kokį galėtumėt rekomenduoti?
Atsakyti
Esu naudojus ir Lirene, ir Biodermos, ir L'oreal micelinį vandenį, tai galiu pasakyti, kad Lirene nelabai patiko dėl kvapo (stiprus) ir kažkoks lipnus veidas palikdavo.
Bioderma nepeiktinas, bet L'oreal daug labiau patinka (ir per akcijas, kurios būna dažnai - daug pigesnis už Biodermą)
Tai trumpai tariant - rekomenduočiau L'oreal biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flo.: 27 lapkričio 2013 - 17:40
Man taip pat Loreal patiko, geras kainos ir kokzbes santykis, jei lygint su kitais vandenukais. Veido vis tik nevalau, tik akis, nes kimso poras matyt, vietomis iskilo raudoni spuogeliai unsure.gif
Atsakyti