Tęsiu atsiliepimus apie Čistaja linija naujoves, antra serija
Plaukų
kaukė ploniems plaukams nuo slinkimo, aktivizuojanti augimą
Kažkaip man ČL kaukės netinka
Šampūnai-balzamai patinka, bet kaukės, kiek bandau, ne kažką
Ši kaukė minkština ir glotnina plaukus, bet visiškai numuša apimtį. Nuo slinkimo ko gero padeda, kol naudojau, plaukai neslinko, tuo metu stengiausi nenaudoti jokių kitų priemonių nuo slinkimo. Kad greičiau augtų plaukai, nepastebėjau. Kaukę reikia tepti ant šaknų, laikyti 3 min - neilgai, man tai didelis pliusas. Kvapas aštrokas ir ilgai laikosi ant plaukų. Kosmetinis efektas po šios kaukės nėra toks stiprus, kaip po kai kurių kitų (pvz Babuškos Agafjos), t y kieno plaukai sausi, pažeisti, veliasi, pučiasi - ši kaukė nelabai ir padės. Kiekis 190 ml, asmeniškai man užteko 4 kartams - neekonomiška. Kaina 13,30 lt.
Dar apie kitas ČL priemones plaukams - trumpai, nes jau buvau palikusi ilgus atsiliepimus anksčiau, dabar tik santrauka
Patiko
beržų šampūnas ir toks pat
balzamas - nors tai priemonės visai šeimai, man sausiems ploniems plaukams puikiai tiko. Paprastos priemonės, be specefektų, bet plaukai buvo gan purūs, ilgai išlikdavo švarūs, nesiveldavo, lengvai šukuodavosi ir tt. Jų jau mačiau Eurokosuose.
Labai patinka, perku jau n'tąjį kartą
varnalėšų aliejus - lyginant su kitų gamintojis analogiškais aliejais super patogus įpakavimas, deka jo produktas naudojasi ekonomiškai, aliejus ilgai išsiplauna ir skaniai kvepia. Pigiausiai pirkau už 8 lt Prismoje (bet lyg buvo nuolaida).
Vienintelė purškiama nenuplaunama priemonė, kuri man neapsunkina plaukų - štai toks
purškiklis. tiesa, labai problemiškiems plaukams iš jo gali būti mažai naudos. Aš naudoju labiau kaip plaukų formavimo priemonę.
Rankų muilaiBandžiau 2 rūšių, manau, skiriasi tik kvapai. Superiniai muilai
Visiškai nesausina rankų, skaniai kvepia, kvapas laikosi labai ilgai. Kaina 6,50. Tai geriausia mano iki šiol bandyti skysti rankų muilai
Kūno šveitiklisKam patinka įžymusis veido šveitiklis su abrikosų kauliukais - tai čia tas pats, tik didesnėje pakuotėje
Kaina 14,70 lt.
Veido kremas naktinis, nuo pirmųjų raukšlių
Man šiaip patinka ČL veido kremai, bandžiau iš visokių linijų. Paprastai jie man tinka vasarai, o šaltesniam metų laikui labiau patinka Eveline... Šis matyt bus pažangesnis, nes naudoju jau mėnesį, jau iš šildymo sezonas prasidėjęs, ir kol kas
Labai gerai drėkina, puikiai įsigeria, maloniai kvepia. Poveikio nuo raukšlių - nelabai matyti
Šią vasarą aš naudojau tokius kremukus:
Tai sakyčiau neblogi, lengvi, labai skaniai kvepia (avietėmis ir juodaisiais serbentais), greitai įsigeria, nepalieka riebumo, lipnumo, plėvelės, galima pasitepus iškart daryti makiažą, bet kažkokio super poveikio, tarkim, jauninamojo, nepastebėjau. Mokėjau po 4 lt.
Na ir paskutinis produktas šiam kartui -
serumas veiduiKad ir kiek bandau serumų, nebūtinai ČL, bet kokio gamintojo - nematai jokio poveikio
Šis produktas tikrai ne išmtis. Sąžiningai tepiausi juo mėnesį po kremu. Nieko